playerların kasma zorluğu ve drop durumları

crzy105

Üye
arkadaşlar bu bölümde çarımızı kasma zorluğu nasıl olacak ve item dropları hakkında merak ettiğim konular var.Npclerde hangi seviyeye kadar itemler bulunacak bu tarz merak uyandıran konularda beni aydınlatabilirmisiniz.

X A

Üye
Bu sorduklarını ben defalarca sordum. Oyun açıldığında yada beta serverında test ediceksiniz diye cevap aldım. Çünkü böylesi daha heyecanlı oluyormuş yapımcılara göre. Bekleyip görücez.

Mykocu

Üye
Bence çok ks olucağı için moblara seri görevler ekleyebilirler yoksa binlerce oyuncu lvl kasamaz anca ks den son vuruşa seri görev ekleselerdi iyi olurdu lvl için.

Kalenderklcj

Üye
Merhaba
Oyun start verildiğinde bunlarla ilgili rehber bir videolar hazırlayacağım ama şuanlık bir kesin ve net bir şey bizde bilmiyoruz gibi
İyi günler değerli oyuncu arkadaşım :)

Aithusa

Üye
ilerleyen günlerde daha detaylı bilgiler verilir bu konuda

anil

Üye
Kimsenin bilmediği bir şey hakkında nasıl aydınlatabiliriz ki dostum? Oyunu kimse oynamadı, herkes senin gibi. Yapımcı da doğrusunu yapıyor, rehber vs. gibi şeylere gerek yok bir MMORPG'de.

Bu tip oyunların en zevkli yanı zaten baştaki taze keşif duygusudur, her şeyi sıfırdan oynayarak öğrenmek gibisi var mı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt