İstek PM ile taciz etmek

bozok

Üye
Şimdi bu arkadaş bende üst seviye diye slota gelip KS atacak yapma etme denince birde alaya alacak engelliyorum JJJ isimli bir başka char ile gelip devam ediyor .Bilet ile şikayet ettim KS bir şey yapamayız deniyor. DC sohbetde bir yönetici taciz oyun içi huzuru bozmaktan bir yaptırımda bulunur demişti.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    3.7 MB · Görüntüleme: 112

Alkoer

Üye
Toxic kitle malesef oyun kuralları ile zor engellenir.

Size hakaret etse o zaman anca. Ama toxic lik sadece hakaret ile olmuyor. Dediğiniz gibi bu şekilde slota anlamsızca ks atıyor adam. Bu bir davranış bozukluğu ama oyun içinde tedavisi yok malesef

bozok

Üye
Keyfine keyif katıyoruz nede olsa bir ceza almıyor.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 54

haberler14

Üye
Şimdi bu arkadaş bende üst seviye diye slota gelip KS atacak yapma etme denince birde alaya alacak engelliyorum JJJ isimli bir başka char ile gelip devam ediyor .Bilet ile şikayet ettim KS bir şey yapamayız deniyor. DC sohbetde bir yönetici taciz oyun içi huzuru bozmaktan bir yaptırımda bulunur demişti.
bence hiçbir cezası olmaz bu ks işinin onun yerine oyunda aynı mobu keserek level atlama işi son bulsa bu işler çözülür gidipte adam clanguarda ks atmıyorya herkezin oldugu yere atıyor onun yerine cok fazla görev olsa böyle slotlarda yogunluk olmaz

FANTECH

Üye
Abi hangi oyunda bu kadar müdahale ediliyor ya , KS bu KS güçlü olan slotu alır. 4ptal yazılmış ban atılsın, o yazılmış ban atılsın ks atılmış ban atılsın ee iyi o zaman oyunu sadece size göre yapsınlar single player oyunumu rekabetçi bir oyun oynuyoruz şımarık ailenin tek çocuğu gibi hep kendinizin istediği olsun istiyorsunuz birşeyler istemenizde sıkıntı yokta düşünmeden bişiler istemek sıkıntı bence.

Alkoer

Üye
Abi hangi oyunda bu kadar müdahale ediliyor ya , KS bu KS güçlü olan slotu alır. 4ptal yazılmış ban atılsın, o yazılmış ban atılsın ks atılmış ban atılsın ee iyi o zaman oyunu sadece size göre yapsınlar single player oyunumu rekabetçi bir oyun oynuyoruz şımarık ailenin tek çocuğu gibi hep kendinizin istediği olsun istiyorsunuz birşeyler istemenizde sıkıntı yokta düşünmeden bişiler istemek sıkıntı bence.
Ks atılır hiç bir sorun yok. Dediğiniz gibi güçlü olan alır slotu.

Burda slotu alabilecek bir ks yok. Adam tek başına ks atıyor. Bu biraz oyun ahlakıyla alakalı. İstersen at tek başına ks ne anlamı var.

FANTECH

Üye
Ks atılır hiç bir sorun yok. Dediğiniz gibi güçlü olan alır slotu.

Burda slotu alabilecek bir ks yok. Adam tek başına ks atıyor. Bu biraz oyun ahlakıyla alakalı. İstersen at tek başına ks ne anlamı var.
Polemik oyunun tuzu biberi, demek istediğim tabi ki ahlak yönünden eksiklik gösteren bir çok insan bulunuyor ve bu ahlak eksiğini gösteren yine bizim insanlarımız. Problemi kaynağından çözmeye çalıştığımızda insanları eğitemeyeceğimize göre durum ile ilgili kendi alternatif çözümlerimizi bulacağız.
Ben sadece bunu oyun yöneticilerinden istemenin bencilce olduğunu düşünüyorum.
Oyuna bu kadar müdahale edilmesi sence doğrumu ? Adamlar zaten küfür , makro gibi problemlere bakıyor birde böyle ufak tefek şeyler için bebek bakıcılığı yapmasınlar diye düşünüyorum.

Alkoer

Üye
Polemik oyunun tuzu biberi, demek istediğim tabi ki ahlak yönünden eksiklik gösteren bir çok insan bulunuyor ve bu ahlak eksiğini gösteren yine bizim insanlarımız. Problemi kaynağından çözmeye çalıştığımızda insanları eğitemeyeceğimize göre durum ile ilgili kendi alternatif çözümlerimizi bulacağız.
Oyuna bu kadar müdahale edilmesi sence doğrumu ? Adamlar zaten küfür , makro gibi problemlere bakıyor birde böyle ufak tefek şeyler için bebek bakıcılığı yapmasınlar diye düşünüyorum.
Evet bu konuların yönetime sunulması pek doğru değil.

Bu şekil konuları kendi içimizde halledebiliriz.

bozok

Üye
Malum oyuna gidelim o zaman burada değişen bir şey olmayacaksa TL ver itemi diz ekibi topla istediğin yeri al +65 charın sootsayerde durmasının mantığı nedir sen söylersen bizde ks atmasına razı gelelim senin dediğin gibi olsun rekabetçi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt