Pm Tıklayamama

Quzulqurt

Üye
Pm gelince 10 tıklamadan 9 u boşa gidiyor pm ekranı açılmıyor şu sorunu tahmini ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz?
Harita değiştirince pm ler kapanıyor
All chate yazı yazınca yazdığım yazı gitmiyor veasire bu sorunlar beni o kadar soğutuyor ki oyundan 85 cap ile birlikte bunun hallolması çok yerinde olur

Balerion

Üye
Bunun gibi 50-60 sıkıntı var malesef bir türlü çözüm getirilmiyor. Onun yerine yeni premium çıkmış 325 tl

JohnPlane

Üye
hacım bunun ne önemi var yeni premium çıkacak boşver devam

bitter

Üye
Bu sorunu geçici olarak UI Optimizasyonu kapatarak çözebilirsiniz.

Balerion

Üye
Bu sorunu geçici olarak UI Optimizasyonu kapatarak çözebilirsiniz.
Sayın kontent kriyeytır

Oyunun bir oyuncusu ve epey bir masraf eden müsterisi olarak; oyundaki sorunların etrafından dolaşmak ve derme çatma yollarla etkilerinden kurtulmaya çalışmak benim görevim değil. Ui optimization'ın pozitif etkilerinden yararlanmak için 2 aydir pm tıklayamadan hayatıma devam etmekteyim. Artık alıştım.

priesttt

Üye
aynı sorun bende de var her güncellemeden sonra birşeyler bozuluyor

Anthelior

Üye
Daha çok beklersiniz, bekleriz. Hep söyledim, yine söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Ekip yanlış yapıyor, yanlış yapıyor, yanlış yapıyor.

Birçok temel kronik sorunu çözmek varken, yeni içerik ve itemler dahi getirmeden yeni seviye sınırı getirmek, zor yoldan kaytarıp oyuna geçici süreliğine oyuncu çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil.

Balerion

Üye
Daha çok beklersiniz, bekleriz. Hep söyledim, yine söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Ekip yanlış yapıyor, yanlış yapıyor, yanlış yapıyor.

Birçok temel kronik sorunu çözmek varken, yeni içerik ve itemler dahi getirmeden yeni seviye sınırı getirmek, zor yoldan kaytarıp oyuna geçici süreliğine oyuncu çekmeye çalışmaktan başka bir şey değil.
Şu hatalardan birkaçını söyluyorum arkadaşlarım bana gülüyorlar. Lunaskar okçunun asas hızında koşma ve bunun 6 ayda düzeltilmesi olayını anlattım arkadaşım mabadıyla güldü bana

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör

Oyun hatalarıyla ilgilenen ve etkinlikler düzenleyen ekiplerimiz ayrıdır. Eğer bir hata ile karşılaşırsanız, lütfen destek ekibimize bir bilet atarak yardım talebinde bulunun. Etkinliklerle ilgili herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, ilgili ekip size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Hizmetlerimizi daha da geliştirmek için geri bildirimlerinizi bekliyoruz.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Sayın kontent kriyeytır

Oyunun bir oyuncusu ve epey bir masraf eden müsterisi olarak; oyundaki sorunların etrafından dolaşmak ve derme çatma yollarla etkilerinden kurtulmaya çalışmak benim görevim değil. Ui optimization'ın pozitif etkilerinden yararlanmak için 2 aydir pm tıklayamadan hayatıma devam etmekteyim. Artık alıştım.

İkinci bir alternatif olarak, PM kutusunu hareket ettirerek, tekrar tıklanabilir hale getirebilirsiniz. Bende bu şekilde işlem sağlıyorum. Ancak hata mutlaka yönetim ekibinin bilgisi dahilindedir ve en kısa sürede çözüm getirilecektir.

Witch_King

Üye
Böylesine sosyal bir oyun türünde iletişimin son derece zayıf olduğuna ilk defa tanık oluyorum. Party sistemine dayalı bir oyunda insanlarla iletişim kurmak bu kadar zor olmamalı arkadaş ya!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt