Pot basma süreleri

SessizCogunlugunSesi

Üye
Arkadaşlar merhaba; 65 cap varken bildiğiniz gibi herkes tek yemekten şikayetçiydi.75 cap gelsin düzelir dedik çok da bir şey değişmedi.Bunun sebeplerinden biri debuf skilerinin de güçlenmesi ve pot basma sürelerinin çok uzun olması.Hekes bir pot bastıktan sonra 2.potu basamadan çoğu kez ölüyoruz.Misal bir assas her hangi bir karaktere daldığında kurtulma şansınız yok ,bp olsanız belki bir iki pot basabilseniz,belkide heal atıp çevirme şansınız olacak .Warriorsan asası gördüğünde 2-3 skill vurmuş oluyor zaten,tam geri dönüyorsun sen vurmaya başlıyorsun kör yiyorsun,bu arada canın %75 gitmiş oluyor,ordan bu pot basma süresiyle çevirmen imkansız.Bunlara benzer bir çok senaryo üretilebilir.Kalabalık savaşlarda öyle debuf yediğin anda herkes yerde.Pot basma sürelerinin şu olsun,bu olsun demiyorum ama kısaltılması gerektiğini düşüyorum,sizler ne dersiniz?

Son düzenleme:

JaxSui

J
Pot basma sürelerinin sanki bir tık daha kısalması gerekiyor gibime geliyor benim de. Hatta bu alfa 2 de mi kapalı betada mı ne daha uzundu. Bu kısalmış hali :)

Pitou

Üye
Daha önce pot basma süreleriyle ilgili yanlış bilgi vermişim. Her 2 oyunda da test ettim . 60 saniyede 24 kere basabildim. 60/24 = 2,5 saniye arkadaşlar.
Daha önce kronometreyle baktığım için hatalı bilgi vermişim özür dilerim.

Son düzenleme:

Tolgun

Üye
farklı bir oyunda test ettim 1,80 sn burada 2,5 saniye çok uzunmuş gerçekten.
Gayet iy oyunu Ko cevirmeyin, yok farklı bir oyunda böle onun yüzünden oda böle olcak.
Warriorun can cekme skilleri var.
Magenin Can cekme skilli 4saniye cooldownu var, cogu kulanmiyo bile.
Priest de heal var.
orada da balik yok galiba burda var.
Balik güclüyken haline gördük, potun basmasüresi gayet iy kisaltmaya veya 1200 pot'a gerek yok.
Zaten char tek potla cani topliya bilirse yanlislik var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Pitou

Üye
Gayet iy oyunu farklı bir cevirmeyin, yok Ko da böle onun yüzünden oda böle olcak.
Priest de heal var.
Balik güclüyken haline gördük, potun basmasüresi gayet iy kisaltmaya veya 1200 pot'a gerek yok.
Yanlış bilgi verdiğim için yazıyı kaldırdım.

Son düzenleme:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba arkadaşlar,

Farklı oyunlardan terimler veya oyunun adını/kısaltmasını geçirmeyin lütfen. Tartışmayı farklı yerlere çeken arkadaşlar oluyor, günün sonunda uğraşan taraf sadece biz oluyoruz.

JaxSui

J
Gayet iy oyunu Ko cevirmeyin, yok farklı bir oyunda böle onun yüzünden oda böle olcak.
Priest de heal var.
Kapalı beta ya da alfa2 de daha fazlaydı. Bu düşürülmüş hali. Şöyle düşün benim seviyemden 10 seviye düşük yaratık benim canımın 1/3 ü kadar bana hasar veriyor bu oyunda. Bu pot süresiyle hem mana basıp hem atak yapıp hem can basmak zor hatta imkansız oluyor. Arkadaş burada ondan bahsediyor.

Tolgun

Üye
Kapalı beta ya da alfa2 de daha fazlaydı. Bu düşürülmüş hali. Şöyle düşün benim seviyemden 10 seviye düşük yaratık benim canımın 1/3 ü kadar bana hasar veriyor bu oyunda. Bu pot süresiyle hem mana basıp hem atak yapıp hem can basmak zor hatta imkansız oluyor. Arkadaş burada ondan bahsediyor.
Kanka bende lvl kasdim gayet iy di party farm de healer var.
Hangi mob kesiyosun ki anlamadim her mob tek basina kesilcek degil zaten.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Her mobu değil ki hiç bir mobu kesemiyorsun.Priest hariç ben kendi levelimde 75 lvl mobları kesiyorum diyen varmı?varsa atsın videosunu bizde öğrenelim,nasıl kesiliyor.O da healle canını doldurabildiği için kesiyor,daha mobun yarısına gelmeden ne mana kalıyor ne can.İşin bu kısmıda önemlide esas işin pk tarafı için daha önemli,tabi bu dediğim.Tabi bu durum kendi canını dolduran priest ve assas karakterlerinin işine gelmeyebilir.Warriorunkiler hiç kullanışlı değil kullanım süreleri çok uzun ve can çekme skillerinin atakları düşük.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt