Pot fiyatlarından memnun musunuz?

suzerain

Üye
Saatte 3m kasıyorsam 4m pota gidiyor. Her gün mağazadan pot mana almaktan bıktım. Artık farm atarken pot-mana gideri hesaplayıp çıkan droba bakıyorum yemin ederim zarara giriyormuşum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Hani malum oyun gibi p2w olmayacaktı?

N1pple

Üye
İlk günden beri gerek dc gerek burada savunduğum tek şey bir oyun pottan para kazanmamalı gelir kapısına çevirmemeli hele ki bu oyun su gibi pot basılan mmo bir oyunsa. Bırak kardeşim ya pottan bari para kazanma böyle ucuz şekilde gelir elde edeceğine kaliteli içerikler sun mağazada ben onu alayım ama beni oyun içinde potla kısıtlama

RickSancheZz

Üye
Normalde slotta exp kasmayacaktım, giderim olmadan zindanlardan ilerleyecektim ama 80 cfw sinin 50 m exp vermesi ve gold chestin +80 lere gelmesi beni slotta exp kasmaya mecbur bıraktı, 80 olayım yeter dedim, şuanda hala kasıyorum ve mağazada işlem geçmişinde son 3 sayfa komple mana

takosta

Üye
oyun temel ihtiyac olan potu gelir kaynagına donusturmustur.
bunuda savunuyor. pot almayı bıraktım. drop olarak atarsa bırıkırse kullanırım yoksa yetıstırılcek gıbı degıl.
skıllerın de mana gıderı ortada. ezık skıllede kasılmıyor. baska bısılere zam yapılcagına temel ıhtıyaca yapılmıs hangı akla hızmetse artık. komık. gercekten gulduruyorsunuz sayın yonetım.

priesttt

Üye
Normalde slotta exp kasmayacaktım, giderim olmadan zindanlardan ilerleyecektim ama 80 cfw sinin 50 m exp vermesi ve gold chestin +80 lere gelmesi beni slotta exp kasmaya mecbur bıraktı, 80 olayım yeter dedim, şuanda hala kasıyorum ve mağazada işlem geçmişinde son 3 sayfa komple mana
proteanlar, lunaskara free gold chest vermemek için girmiyor artık

Lady

Üye

Çabalarınızı takdir ediyorum. Ama bu oyunun pardon oyun dedim bu işletmenin en büyük para getirisi olan premium potlar değiştirilemez. Değiştirilmesi teklif bile edilemez ya da siz kendi kendinize teklifler falan sunun. Sonuç aynı olacak ve forumun arka sayfalarında kaybolacaksınız.

mehmetcvgn

Üye
Kar amacı güden bir firmasınız bunu anlayabiliyoruz. Fakat sizde Türkiye şartlarında yaşayan biz Rise Online oyuncularını anlayın. Tamam ücretli yapın ama 150cash nedir? 5000 can 5000mana bundle yap hem mağazanın bundle kısmı Şuan boş orayı doldurmuş oluruz. Fiyatı da yap 500rc. Herkes mutlu olsun

GrejuwalTRl

Üye
Kar amacı güden bir firmasınız bunu anlayabiliyoruz. Fakat sizde Türkiye şartlarında yaşayan biz Rise Online oyuncularını anlayın. Tamam ücretli yapın ama 150cash nedir? 5000 can 5000mana bundle yap hem mağazanın bundle kısmı Şuan boş orayı doldurmuş oluruz. Fiyatı da yap 500rc. Herkes mutlu olsun
5000 hp mp pot gelir ama 750 cash yapmazlar cazip gelsin diye 600 yaparlar :D

platoon0x

Üye
Her zaman şunu savunuyorum, pot gibi bu oyunun temel yapıtaşı bir ürün asla mağazaya bu kadar bağımlı olmamali. Ne yazik ki oyunun geldiği durumda böyle, npc den pot çekerseniz para mi dayanır? Ya oyuna mp rec mantığını yaygın bir şekilde getirin ya da npc de pot fiyatlarini aşırı ucuz yapın, ya da deli gibi pot farmi yapilacak slotlar yaratın. Ezik olsun 2 yesin ama pot atsın mesela sadece çöp drobu olmasın

Promises

Üye
Pot kesinlikle pahalı... Fakat benim anlayamadığım bir nokta var rise online de mp rec olan silahlar ya yok ya da mp rec veren silah çok çok az rec yapıyor hal böyleyken bile gb fiyatları çok düşük bu oyunda ki farmcılar nasıl kar elde ediyor ben bunu anlayamıyorum 8 pc ve bir sürü char item vs almak mantıklı gelmiyor bana.

Opus Magnum

Üye
Elime Nighthorror almıştım Satyr gibi yüksek hasar yiyen mob partilerine girip mana kasıyorum, partide awe varsa manam hiç eksilmiyor üzerine mana kasıyorum. Oyun içinde manaya para vermedim sadece great mana potu aldığım zamanlar oldu. ROWA ve pot masrafı o gecenin afk farmından eksik kalıyorsa gold ve titanium ore çıkarıp satıyorum. Bu şekilde oyunda kendi içinde döndürüyorum. Ancak günün 18 saat gibi bir kısmında exp kasan birisi için bu durum maalesef pek mümkün değil illa para yatırmanız lazım.

BySavas

Üye
npc'de hp potların 3k mp potlarında 3k olması gerekmektedir.
mp nin neden hp den yüksek fiyata satıldığınada anlam veremiyorum.

Balerion

Üye
Arkadaşlar bu işin oluru bence npcdeki pot fiyatlarinin degiştirilmesi. Hatta npcdeki fiyatlar gunluk ayarlanmalı. Potun gb olarak fiyatı 150 cahs'e denk gelirse oyuncular ister store'dan alir ister npcden. Npcden alip basılan potlar sayesinde oyundan gold eritilmiş olur. Gb degerlenince organik oyuncunun yaptığı farmdan kar etmesi garantilenmiş olur ve başlıgi acan arkadasın yaşadiğı problem ortanan kalkar.

Pek çok kişi yine mega mana alıp oyuna para kazandirmaya devam edecektir.

Gb sürekli değerli ve dengeli kalacaktır.

DeadLegion

Üye
oyun temel ihtiyac olan potu gelir kaynagına donusturmustur.
bunuda savunuyor. pot almayı bıraktım. drop olarak atarsa bırıkırse kullanırım yoksa yetıstırılcek gıbı degıl.
skıllerın de mana gıderı ortada. ezık skıllede kasılmıyor. baska bısılere zam yapılcagına temel ıhtıyaca yapılmıs hangı akla hızmetse artık. komık. gercekten gulduruyorsunuz sayın yonetım.
Soganin kilosunun 30 liraya dayandigi ulkenin ayni zihniyetteki oyunu malesef.

godpowerr

Üye
pot fiyatlarının neyi pahalı telefon uygulaması oynamıyorsunuz ki arkadasım :D pc oyunu mmorpg oyun mmo olmasına ragmen yinede ucuz kaç tl olsun yani 5tlye pot mu alacaksınız 1 saat slotta farm atıp en az kastıgın 90 95 tl ne anlatıyonuz be abi potun ucuz olması demek tüm slotlarda yığılma olması demek zaten slotlar kalabalık pot ucuzlayınca iyice ksler çoğalır bu fiyat gayet iyi

Gensuke

Üye
pot fiyatlarının neyi pahalı telefon uygulaması oynamıyorsunuz ki arkadasım :D pc oyunu mmorpg oyun mmo olmasına ragmen yinede ucuz kaç tl olsun yani 5tlye pot mu alacaksınız 1 saat slotta farm atıp en az kastıgın 90 95 tl ne anlatıyonuz be abi potun ucuz olması demek tüm slotlarda yığılma olması demek zaten slotlar kalabalık pot ucuzlayınca iyice ksler çoğalır bu fiyat gayet iyi
1 saatte nerede 90 tl kasıyosun söyle oraya gidelim
edit:hatta ben işi gücü bırakıp oradan para kazanmaya başlayayım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt