Pot fiyatlarından memnun musunuz?

Geronimo

Üye
pot fiyatlarının neyi pahalı telefon uygulaması oynamıyorsunuz ki arkadasım :D pc oyunu mmorpg oyun mmo olmasına ragmen yinede ucuz kaç tl olsun yani 5tlye pot mu alacaksınız 1 saat slotta farm atıp en az kastıgın 90 95 tl ne anlatıyonuz be abi potun ucuz olması demek tüm slotlarda yığılma olması demek zaten slotlar kalabalık pot ucuzlayınca iyice ksler çoğalır bu fiyat gayet iyi
dert bu mu pot ucuzlarsa slotta oyuncu sayısının çoğalması mı harbiden :) zindanlarda death valley de etkinliklerde bulunmadığından pek oralı olmuyosun belli.

Balerion

Üye
pot fiyatlarının neyi pahalı telefon uygulaması oynamıyorsunuz ki arkadasım :D pc oyunu mmorpg oyun mmo olmasına ragmen yinede ucuz kaç tl olsun yani 5tlye pot mu alacaksınız 1 saat slotta farm atıp en az kastıgın 90 95 tl ne anlatıyonuz be abi potun ucuz olması demek tüm slotlarda yığılma olması demek zaten slotlar kalabalık pot ucuzlayınca iyice ksler çoğalır bu fiyat gayet iyi
Hocam bence haklısın ama burda bir sorun var. Ben çözümü bilmiyorum sen söyle.
1. Oyunda para olmak zorunda mı? Bunun hiçbir alternatifi yok. 14 yaşinda, kredi kartı sahibi bile olmayan çocuk ne yapacak?
2. Yeni başlayan biri hadi bir miktar para da verdi potunu aldı. Nası kasacak? Çok itemli adam farm atinca kâr sağlar. Daha görev itemlerini yeni tamamlamış hadi bir de drop alıp satmıs ve +8 swift shooter almış olsun. Ee bundan sonra ne olacak? Level kassa kasamiyor, farm atsa atamiyor. Ne yapacak?

Evet paralı olsun ama para vermeyince de oynanabilsin. Şu an para verince oynayabilmeyi bırak sağlam para vermeden oynayamıyorsun bile. Bu ciddi bir sorun ve tepkiler haklı. Soğanın 30 lira olması da bizim suçumhz değil ayrica :D

N1pple

Üye
Telefon uygulaması ne alaka kardeşim ? Sen malum oyun dışında kaç mmoda oyunun en temel ihtiyacı olan potun Gerçek parayla satıldığını gördün? Ben oynadığım hiçbir mmoda pot hesabı yaptığımı para verdiğimi hatırlamıyorum maalesef şu malum pixel pixel oyunlarla kıyaslayıp aa ne var pot fiyatında demeyi geçin artık. Kestiğin yaratıktan düşen coin harcadığın pottan daha az böyle bir mantık mı var. İlk günde de söyledim yine söylüyorum pottan para kazanmaya çalışmak tamamen işin kolayına kaçmaktır mmoda potu su gibi basarsın hesap etmek zorunda kalmazsın sen bunu yaptırdığın yetmiyor birde tekele döndürüp parayla satıyorsun :D Kalmadı böyle işler arkadaşlar kalmadı 1 elin parmağını geçmez örnek vereceğiniz pot satan oyun. Onlar da eski zamanı geçmiş eski mmolardır.

AdrenaLine60

Üye
Oyun yönetimine naçizane önerim ; Potu Mağazadan kaldırıp oyun içerisinden potçudan almaya yönlendirmek olacaktır. Böylece oyun içerisinden çok fazla miktarda para silinecek ve gb fiyatları yükselecektir. Bu da malum oyuncu çekmek demektir. Ne kadar fazla oyuncu o kadar fazla mağazadan satış yapmak demektir. Yani benim görüşüm pottan kazanacağınız parayı yine doğal olarak belki daha fazlasını kazanabilirsiniz. Gb fiyatlarının düşmesi çok oyuncu kaybına sebep olacaktır. Zaten belli bir kitle gb fiyatları yükseldiği için malum oyundan geldi bunu göz ardı etmemek gerekir.

kainlight

Üye
Katılır yada katılmazsınız ama çok eski bir mmo oyuncusu olarak isim vermek gerekirse (adı malum oyun, cabal, wow, lost ark, aion) çok uzun olmasada oynadığım başka oyunlarda oyunu oynatacak temel şeylerin alımı hiç bir zaman sorun olmuyor. Bakın temel ihtiyaçlardan bahsediyorum. Pot bu oyunu oynamak için en temel ihtiyaç eğer ben pot paramı karşılayamayacaksam nasıl oynayacam her mobu kestikten sonra oturup bekliyim mi. Potun pahalı olması yada maliyetini çıkarmaması benim için okçu oynayan adamın npc den ok alamamasıyla aynı durum. Potlara düzenleme gelmeli insanların maliyetinden korkmadan alabileceği bir şey olmalı ki pk ya çıkacak adam da rahatça alsın, exp kasacak adamda sıkıntı yaşamadan alsın, farm atacak adamda alsın. Bu arada slotlara çöken 8 karakterli insanların potla bir alakası olduğunu düşünmüyorum bu bir oyun bence oyun yönetimide bunu böyle algılamalı ve oyun içinden para kazanacak insanlara oyunu bir işletmeye çevirmesi için fırsat vermemeli. Yoksa bu oyunda kötü bir yolu doğru gidiyor gibi Allah sonumuzu hayır etsin.

Herkese iyi oyunlar arkadaşlar :)

Cyanogen

Üye
Oyun yönetimine naçizane önerim ; Potu Mağazadan kaldırıp oyun içerisinden potçudan almaya yönlendirmek olacaktır. Böylece oyun içerisinden çok fazla miktarda para silinecek ve gb fiyatları yükselecektir. Bu da malum oyuncu çekmek demektir. Ne kadar fazla oyuncu o kadar fazla mağazadan satış yapmak demektir. Yani benim görüşüm pottan kazanacağınız parayı yine doğal olarak belki daha fazlasını kazanabilirsiniz. Gb fiyatlarının düşmesi çok oyuncu kaybına sebep olacaktır. Zaten belli bir kitle gb fiyatları yükseldiği için malum oyundan geldi bunu göz ardı etmemek gerekir.
Anladıgım kadarıyla amacları sadece ko'daki paralı zümreyi cekmek özellikle orda binlerce lira harcayıp asas oynayanları cekmek en basit ornegi heroism sc gelmesi p2wden uzaklasacagız deyip kosar adımlarla asya mmolar gibi agır p2w olmaya gidiyor

Crafter DendroctonuS

Üye
herbalism mesleğine oyuncuların ekonomisini zorlamadan illa cash ile almadan eski usül pot üretimi koyulsun (maliyeti satışını geçmeyecek şekilde)

the0fear

Üye
hayatımda çok fazla mmorpg oynadım p2w oyunlar dahil çoğu yabancı oyun aylık 10 dolar gibi ödenerek oynanabiliyor p2w olan türkler arasında popüler olan bile metin2'de bile aylık 150-200tl ye full cash oynarsın. Yani 15tl pot çok pahalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt