Pot Kullanımına Alternatif öneri

Balerion

Üye
Şöyle bir durum var : hiçbir şirket oyun içi eşyaların reel para ile satılmasını %100 engelleyemez haklısınız. Mesela bazı oyunlarda trade bile yok ama hesap satılır, siteye satışı engellesen insanlar letgo dan elden satar yine satar. Doğrudur yine haklısınız.

Fakat kaçırdığınız nokta bizim oyunda para vermeden oynamak mümkün değil... Wow da yeni patch sonrası 1 ayda en son itemlv eşyalara ulaşabiliyorsunuz. Para veren adamın benden önce ulaşması hiç sorun değil.

Örnek oyun açılalı 8 ay oldu ben epic bir pendant alamadım, uniq almayı hayal bile etmedim. Para veren oyuncu benden önce alsın sorun değil ama benimde alma şansım olsun.
Kesinlikle katıliyorum hocam. Oyuna uzaktan baktığında daha net belli oluyor. Mesela bu oyunda blue dragon pendant takan bir çar görsen ne tepki verirsin "o takının bana düşmesi için aşırı şanslı olmam lazım ya piyango gibi." ya da +8 war sc kuşanmak icin "abi onu nası bastın ya sende de ne sans varmış hee" dersin.

Nedir bu kadar şans fetişi anlamadım ki. Rulet masası mi kardeşim, milli piyango mu bu, yani karakterini gûçlendirmen için ihtiyacın olan şey %99 şans. Hee tabi alternatifi ne, "o takıyı almak için 15 bin lira ödemen lazım".

Ya piyango şansıyla ya da nakit çalışan bir oyun olamaz vallahi yürümez bu devirde.

Oyun bu, oynayarak kazanılır oynayarak gelişilir. Bu kadar tl ve şans faktörü yerine "off o kolyeyi almam içjn 2 ay gece gündüz uğraşmam lazım yaa" denebilecek bir senaryo kurgulansaydı, bu oyun şu ankinin 5 katı para kazanan ve bir o kadar misli oyuncuya sahip bir oyun olurdu.

abuzer

Üye
Şöyle bir durum var : hiçbir şirket oyun içi eşyaların reel para ile satılmasını %100 engelleyemez haklısınız. Mesela bazı oyunlarda trade bile yok ama hesap satılır, siteye satışı engellesen insanlar letgo dan elden satar yine satar. Doğrudur yine haklısınız.

Fakat kaçırdığınız nokta bizim oyunda para vermeden oynamak mümkün değil... Wow da yeni patch sonrası 1 ayda en son itemlv eşyalara ulaşabiliyorsunuz. Para veren adamın benden önce ulaşması hiç sorun değil.

Örnek oyun açılalı 8 ay oldu ben epic bir pendant alamadım, uniq almayı hayal bile etmedim. Para veren oyuncu benden önce alsın sorun değil ama benimde alma şansım olsun.
Evet ama wowda hype bitiyor yeni expansion gelene kadar. bu serverlar hep aynı oyuncuyla ayakta kalmak zorunda. 8 ay oynayarak full epic uniq dizen arkadaşım var. 0 parayla. Cash bile çekmiyor. Sadece oyun içinden kastıklarıyla epic pendantlı seti uniq küpesi yüzüğü kemeri var. Elinde epic 8 silah var. Burada sorun, wow gibi stabil şekilde ne elde edeceğini görememek. Yani senin ne kadar emek verdiğini oyun bilginin ne kadar olduğunu, değişen güncellemelere göre doğru zamanda item alış verişi yapıp yapmadığını, doğru yerlerde farmlayıp farmlamadığını bilemem. Fakat hepsi doğru olsa bile çok şanssız olma durumun var. Wow biraz bunu dengeler. Burada iyileştirme böyle yerlerde olabilir. Her veri ölçülüyor çünkü. Burada da özellikle zindan ve boss mekaniğinde kestikçe drop şansı artışı, item yaktıkça basma şansını arttıran unsurlar eklenmesi düşününebilir. Tabii ki bu artışlar son kullanıcı tarafından görülebileceği şekilde eklenmelidir. Gizli verilerde bunlar biraz yapılıyor tahminimce. Ben bilirim ki 100 zindana girsem bir epic alıcam. Şu an değil ama her zindanda şansım artıyor. Ya da itemi yakarım 10 kere artık 7 ye basma şansım epic için sallıyorum yüzde 50 artmıştır gibi. Bunlar dengeleri bozmadan yapılabilir mi bilmiyorum. Fakat bu tip eklentiler, gerçekten emek verenin emeğinin ölçülebilmesi, oyun tarafından değerlendirilmesi ve mükafatlandırılması tam da bahsettiğim emek bazlı char dizebilmek felsefesi ile örtüşecektir.

levbom

Üye
bende tl olayını anlamıyorum telefondan oynanan en uyduruk oyunlara bile tl yatırmanız gerekiyor. para vermeden oyun oynayacaksanız online oyun yerine offline oyunlar tercih edebilirsiniz.

Alkoer

Üye
bende tl olayını anlamıyorum telefondan oynanan en uyduruk oyunlara bile tl yatırmanız gerekiyor. para vermeden oyun oynayacaksanız online oyun yerine offline oyunlar tercih edebilirsiniz.
Telefondan oyun oynamak istesem giderim diablo immortal a basarım 100k dolar herkezin içinden geçerim. Burası orası değil.

Biz adamın ağzından çıkan lafa bakarız. Bu şekilde olmayacak denildi oyun. O yüzden oynamaya başladık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt