Balerion
Üye
Kesinlikle katıliyorum hocam. Oyuna uzaktan baktığında daha net belli oluyor. Mesela bu oyunda blue dragon pendant takan bir çar görsen ne tepki verirsin "o takının bana düşmesi için aşırı şanslı olmam lazım ya piyango gibi." ya da +8 war sc kuşanmak icin "abi onu nası bastın ya sende de ne sans varmış hee" dersin.Şöyle bir durum var : hiçbir şirket oyun içi eşyaların reel para ile satılmasını %100 engelleyemez haklısınız. Mesela bazı oyunlarda trade bile yok ama hesap satılır, siteye satışı engellesen insanlar letgo dan elden satar yine satar. Doğrudur yine haklısınız.
Fakat kaçırdığınız nokta bizim oyunda para vermeden oynamak mümkün değil... Wow da yeni patch sonrası 1 ayda en son itemlv eşyalara ulaşabiliyorsunuz. Para veren adamın benden önce ulaşması hiç sorun değil.
Örnek oyun açılalı 8 ay oldu ben epic bir pendant alamadım, uniq almayı hayal bile etmedim. Para veren oyuncu benden önce alsın sorun değil ama benimde alma şansım olsun.
Nedir bu kadar şans fetişi anlamadım ki. Rulet masası mi kardeşim, milli piyango mu bu, yani karakterini gûçlendirmen için ihtiyacın olan şey %99 şans. Hee tabi alternatifi ne, "o takıyı almak için 15 bin lira ödemen lazım".
Ya piyango şansıyla ya da nakit çalışan bir oyun olamaz vallahi yürümez bu devirde.
Oyun bu, oynayarak kazanılır oynayarak gelişilir. Bu kadar tl ve şans faktörü yerine "off o kolyeyi almam içjn 2 ay gece gündüz uğraşmam lazım yaa" denebilecek bir senaryo kurgulansaydı, bu oyun şu ankinin 5 katı para kazanan ve bir o kadar misli oyuncuya sahip bir oyun olurdu.