Premium ne için alınıyor ?

GrejuwalTRl

Üye
Sevgili arkadaşlar , Sevgili yöneticiler premium'un oyun içerisine yada oyunu oynayan usere ne gibi katkısı kaldı. Bir tek pwp yada pve ye yönelen arkadaşlar için Action house işe yarıyordu oda 50 m limiti ile kullanılamaz hale geldi. Premium ne extra battle point veriyor nede satın alındıgı zaman bir katkısı oluyor. Ya satın alınan 900 cash'lik premıumlara bir yenilik getirilmeli. Suanda premıum için tek + yön skill sıfırlama baska birşey yok. Premium ile ilgili iyileştirme çabaları varsa sizden ricam o zaman beta sürecinde oldugu gibi offline merchant özelliğini getiriniz. insanlar itemlerini pazara koyup birşeyler yapabilmek için gece gündüz bilgisayarlarını acık bırakmak zorunda kalıyor. Konuyu gören forumu takip eden oyunu düzenli oynayan arkadaşlarım yorumlarınızı sizde yazarsanız güzel olur. İyi günler

N3v3N

Üye
Ah limitinden sonra premium almadim. Ah için alıyordum...

Bundan sonra da ah düzelirse?? premium alır mıyım bilmiyorum. Yine heran ah kapatılıp öyle olması gerekiyordu denebilir...

HazyShade

Üye
Premium avantajları aşağıdaki gibidir.

* XP Bonus
100% XP bonus (Lv1-30)
50% XP bonus (Lv31-50)
20% XP bonus (Lv51-60)
10% XP bonus (Lv61-70)
63 lvl'a kadar kasmak zaten zor değil, 63den sonra grup zindanlar+görevler direk 70 olunabiliyor. Exp yemeği veya rc ile scroll almak daha makul. Premium katkısı 1m
---

* 5% Gold bonus from monsters
8k ya Clown Fish(%5 gold bonus), ya da 15k ya Napaleon Fish(%10 gold bonus) alıp yanınızda tutun. Premium katkısı 500k
---
* AH available
Available felan değil, 50m limiti var. Muhtemelen 50m üzeri itemi AH üzerinden satmak yerine %2 tak tezgah kurmak isteyeceksiniz. Premium katkısı 0k

* 10% Item repair discount
* 1% Reduced XP loss on death
* 10% Reduced upgrade cost
* 10% Reduced teleport cost
* 10% Reduced crafting cost
Premium katkısı 1m.

* 10% Increased crafting speed
* 10% Increased crafting xp
* 10% Max weight
Yalnızca craft yapan %10 oyuncu kitlesi için Premium katkısı 2-5m

* Free stat redistribution
* Free skill redistribution
50rc ile 10 defa bu işlem premiumsuz yapılabilir. Oyuncuya göre değişmekle beraber premium katkısı 1-5m

* Pet (7 days) Mount (7 days)
30 günlük olmadığı için alacak olan zaten 30 günlük çekiyor, ihtiyacı olmayana zaten gereksiz. Premium katkısı 3-5m

Oyuncudan oyuncuya farklılık göstermek üzere min 8.5m katkı , max 17.5m katkısı oluyor.
Craftla işi olmayan, exp kasma işini bitirmiş oyuncu kitlesi için premium katkısı 10m i geçmez. Premiuma vereceğiniz parayla rahat 20-25m alabilirsiniz. (GB fiyatı Ocak ayı 400-450₺)

AHnin ne kadar muhim olduğu şimdi ap açık görülüyor. AH'nin oyuncuların %90ına katkısı vardı. Şimdi var olan bu özellik kısıtlandı ve işlevsiz hale getirildi. Tüm bunların üstüne hiç bir yetkili "şu sebeple AH üzerinde limit uygulamasına geçtik" demedi.

Konu sadece premium alıp almama değil, RC harcama alışkanlığımız değişti. Premium almadığım için RC almıyorum, manayı da Mağaza yerine oyundan sağlama yoluna gidiyorum. buff SC çekmez oldum. Satamayacağım şeyi neden toplayayım mount da almıyorum.

Burtto

Üye
Sevgili arkadaşlar , Sevgili yöneticiler premium'un oyun içerisine yada oyunu oynayan usere ne gibi katkısı kaldı. Bir tek pwp yada pve ye yönelen arkadaşlar için Action house işe yarıyordu oda 50 m limiti ile kullanılamaz hale geldi. Premium ne extra battle point veriyor nede satın alındıgı zaman bir katkısı oluyor. Ya satın alınan 900 cash'lik premıumlara bir yenilik getirilmeli. Suanda premıum için tek + yön skill sıfırlama baska birşey yok. Premium ile ilgili iyileştirme çabaları varsa sizden ricam o zaman beta sürecinde oldugu gibi offline merchant özelliğini getiriniz. insanlar itemlerini pazara koyup birşeyler yapabilmek için gece gündüz bilgisayarlarını acık bırakmak zorunda kalıyor. Konuyu gören forumu takip eden oyunu düzenli oynayan arkadaşlarım yorumlarınızı sizde yazarsanız güzel olur. İyi günler
bence % 5 veya 10 bi drop oranı eklenmeli. hem premium almaya değer hemde drop atmıyo diyenlere çare olur :D

HazyShade

Üye
Drop oranı artışı eklemek sadece farm yapan adama yarar. AH düzeltmek hemen hemen herkesin işine yarayacak.

hizeN

Üye
Selamlar arkadaşlar. Konuyla ilgili yorumlarınız için öncelikle çok teşekkür ederim.

Yönetimimiz oyuncularımızın AH ile ilgili şikayetlerinin farkında ve en yakın zamanda bu konuyla ilgili güncelleme yapılacağına dair AH sabit konusunda gerekli açıklamalar yapıldı. Konuyu hem bir oyuncu hem mod olarak çok yakından takip ediyorum. Endişelerinizi anlıyorum lütfen içiniz rahat olsun. Ekip bu konuda ciddi emek sarf ediyor. Sadece her güncellemeyi ve hatayı maalesef ki çok hızlı çözme şansları olmayabiliyor. Bu konuda sizden ricam sadece biraz sabır.

Konuyla ilgili veya herhangi bir konuda sormak, iletmek istediğiniz tüm konular için bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Mitraileusse

Üye
Bence pre çeşitlendirilmeli malum oyuna benzetmek değil amacım fakat oradaki sistemi fiyatları şişirmeden buraya entegre edebilirsiniz .

hizeN

Üye
Bence pre çeşitlendirilmeli malum oyuna benzetmek değil amacım fakat oradaki sistemi fiyatları şişirmeden buraya entegre edebilirsiniz .

Bence bu durum da oyuncular arasında eşitsizliklere neden olabilir. Çeşitlilik olmasını ben de isterim fakat bunu adil bir şekilde sağlamak gerekir ki spesifik bir premium'u tercih eden oyuncu diğerlerine ezici bir üstünlük sağlamasın. Haliyle fiyat farkları olacağı için çoğu oyuncu belki de bunları tercih edemez. Ondan dolayı bu durumda da yine eşitsizlikten şikayetler doğar diye düşünüyorum.

Alkoer

Üye
AH için alıyordum. 20gün oldu premium biteli almadım.

attığım ticket a gelen cevap güncellemede 50m limiti DÜŞÜRÜLECEK !!! limiti kaldırma yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt