Premium avantajları aşağıdaki gibidir.
* XP Bonus
100% XP bonus (Lv1-30)
50% XP bonus (Lv31-50)
20% XP bonus (Lv51-60)
10% XP bonus (Lv61-70)
63 lvl'a kadar kasmak zaten zor değil, 63den sonra grup zindanlar+görevler direk 70 olunabiliyor. Exp yemeği veya rc ile scroll almak daha makul. Premium katkısı 1m
---
* 5% Gold bonus from monsters
8k ya Clown Fish(%5 gold bonus), ya da 15k ya Napaleon Fish(%10 gold bonus) alıp yanınızda tutun. Premium katkısı 500k
---
* AH available
Available felan değil, 50m limiti var. Muhtemelen 50m üzeri itemi AH üzerinden satmak yerine %2 tak tezgah kurmak isteyeceksiniz. Premium katkısı 0k
* 10% Item repair discount
* 1% Reduced XP loss on death
* 10% Reduced upgrade cost
* 10% Reduced teleport cost
* 10% Reduced crafting cost
Premium katkısı 1m.
* 10% Increased crafting speed
* 10% Increased crafting xp
* 10% Max weight
Yalnızca craft yapan %10 oyuncu kitlesi için Premium katkısı 2-5m
* Free stat redistribution
* Free skill redistribution
50rc ile 10 defa bu işlem premiumsuz yapılabilir. Oyuncuya göre değişmekle beraber premium katkısı 1-5m
* Pet (7 days) Mount (7 days)
30 günlük olmadığı için alacak olan zaten 30 günlük çekiyor, ihtiyacı olmayana zaten gereksiz. Premium katkısı 3-5m
Oyuncudan oyuncuya farklılık göstermek üzere min 8.5m katkı , max 17.5m katkısı oluyor.
Craftla işi olmayan, exp kasma işini bitirmiş oyuncu kitlesi için premium katkısı 10m i geçmez. Premiuma vereceğiniz parayla rahat 20-25m alabilirsiniz. (GB fiyatı Ocak ayı 400-450₺)
AHnin ne kadar muhim olduğu şimdi ap açık görülüyor. AH'nin oyuncuların %90ına katkısı vardı. Şimdi var olan bu özellik kısıtlandı ve işlevsiz hale getirildi. Tüm bunların üstüne hiç bir yetkili "şu sebeple AH üzerinde limit uygulamasına geçtik" demedi.
Konu sadece premium alıp almama değil, RC harcama alışkanlığımız değişti. Premium almadığım için RC almıyorum, manayı da Mağaza yerine oyundan sağlama yoluna gidiyorum. buff SC çekmez oldum. Satamayacağım şeyi neden toplayayım mount da almıyorum.