Öneri Premium Pazarda Satılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JaxSui

J
Premium bitmek üzere. Konuyu güncelleyelim :) Premium kırık olarak gelmesin biz oyun içinden aktif edelim. Bu sayede oyun içi satışa konulabilir olur.

birol2003

Üye
Kesinlikle mantıklı bir yöntem, kendimden örnek verecek olursam oyuna bu tur yeni başladım daha 2-3m para ancak yapabildim, ama istediğim itemler 20m-30m-50m v.s., yani şu an için hayal gibi görünüyor ve elim günde bir kaç kez gb satan sitelere gitmiyor değil ama inat ettim oralardan para almayacağım, o sebeple mağazadan satılabilir bir şeyler alıp satmayı planladım, premium hesap satışa açık olsa alıcı oranı diğer itemlere göre daha stabil olacağı gibi pazarı da dengeleyecektir.

JaxSui

J
Kesinlikle mantıklı bir yöntem, kendimden örnek verecek olursam oyuna bu tur yeni başladım daha 2-3m para ancak yapabildim, ama istediğim itemler 20m-30m-50m v.s., yani şu an için hayal gibi görünüyor ve elim günde bir kaç kez gb satan sitelere gitmiyor değil ama inat ettim oralardan para almayacağım, o sebeple mağazadan satılabilir bir şeyler alıp satmayı planladım, premium hesap satışa açık olsa alıcı oranı diğer itemlere göre daha stabil olacağı gibi pazarı da dengeleyecektir.
İşte böyle illegal bir durumla karşılaşmamak için araya bir aracı koymamak için tıpkı potlar gibi premium da satılabilmelidir.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Şu an için böyle bir işlem düşünülmüyor. Getirilirse güncelleme notlarında veya duyuru olarak bilgi verilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt