İstek Premium & Walkry

lmking

Üye
Premium bonusları malesef ki çok az farklı bir kaç premium çıkarabilir misiniz? Birde walkry sadece görüntü hiçbir işlevi yok bunlara bonus ekleseniz zaten item yok HP’ler çok düşük mob keserken zorluk oluyor en azından HP alabiliriz.

exden

Üye
Parayi verince dvde sana bakan da ölsün mü kardeşim?

outawz

Üye
Ölsün kardeşim sende öl bende öleyğm karşıya bakanda ölsün haksızlık yapmıyorlar bak parası olanda olmayanda aynı kefede aynı hizmeti alıyor.Ne istiyorsun item yapamıyorum kasamıyorum kabiliyetim yok o açığı parayla kapatayım ?

N3v3N

Üye
Parayı basayım herkese tek atayım mantığından kurtulun artık. Soguslenmeyi bu kadar da çok istemezki bı insan.

MaRaKeSH

Üye
en azından valkrilerde ex basılı olmalı, ex kasmayı kolaylaştırmadan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın valkri almanın bir anlamı olmalı

outawz

Üye
Adamlar ürünleri kozmetik olarak getirdik alanla almayanın arasında fark olmayacak dediler.

King_OF__Archer

Üye
valkry alanlar seri spike vurup hersaniye 10 k heal alsın light feet hep açık olsun isterse seri nova atıp pazardan bütün itemleri 1 coinse çeksin hatta valkry set aldı diye oyunun % 50 hissesine sahip olsun adam valkry almış yani

HiTMUNDO

Üye
Adam hakli kiyafetlerde HP, DEF, veya EXP secilmeli...ve simdi biz bunu burda yaziyoruz belki Update gelicek. 1HP vericek kiyafet adamlar dicekki istediginizi yaptik :D
Degerli Rise Online Ekibi, lütfen degisik Premiumlar cikarin EXP PREMIUM ciksin bari 500% EXP versin zaten lvl alinmiyor. Kiyafetlerde 300 HP 200 Def 100%Exp versin secilebilinsin kim ne isterse

:JonSnow:

Üye
Yapımcılar oyunun P2W olmayacağını üzerine basarak belirtmişlerdi. Bunların değişmeyeceği aşikar.

N3v3N

Üye
P2w olmasını isteyenler yarın öbür gün "bu oyunda p2w oldu" diyerek karalama yaparlarsa şaşırmam. Malum oyun taraftarları Rise Online a bo. atmak için fırsat kolluyor.

outawz

Üye
Çok gördük walkrie kanat patosu dc presi olmayan adamı ptye almayan adam yerine koymayanları.Bak bu parayla öne geçmeyş düdüklenmeyi isteyen tayfaya bak ko dan gelmediyse bende bişey bilmiyorum

lmking

Üye
Bi sövmediğiniz kalmış abi bune ben parayla ekstra bi özellik istemedim sadece çeşit olmasını ve walkrylerin sadece görüntü olmamasını istedim

X A

Üye
Öncelikle walkyr dediğin şey ne kardeşim ? Burası Rise Online burada öyle bir item yok. O dandik oyun knighttan bahsediyorsan eğer burada onun kuralları geçerli değil. Ona karşılık gelen kostüm mevcut kostümde asla ve asla ek özellik olmaz. Premium konusuna gelincede hali hazırda sizi söğüşleyen bir sistem var o oyunu gidip oynayabilirsiniz. Yeter artık saçma sapan başka oyunların tabirlerini şu foruma yazıp durmayın. Yetki sorumluluğunu alabilecek vaktim olsa şu başka oyun kelimelerini burda yazanlara uzaklaştırma atardım.

Dreamwalker

Üye
Adam hakli kiyafetlerde HP, DEF, veya EXP secilmeli...ve simdi biz bunu burda yaziyoruz belki Update gelicek. 1HP vericek kiyafet adamlar dicekki istediginizi yaptik :D
Degerli Rise Online Ekibi, lütfen degisik Premiumlar cikarin EXP PREMIUM ciksin bari 500% EXP versin zaten lvl alinmiyor. Kiyafetlerde 300 HP 200 Def 100%Exp versin secilebilinsin kim ne isterse
Gidin malum oyununuza devam edin. Burda böyle bir şey olmayacak.

KAYBERENN

Üye
bu sistem böyle devam etmeli başka oyunlara benzetilmemeli ben her şeyden memlunum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt