Premiumsuz Oyun

AlduinR

Yeni Üye
Maalesef, premiumun yoksa oyuna girme diyorlar resmen :( gerçekten üzücü bir durum oyunu geliştirmek değil sanırım amaç.

DenizBerat

Üye
Premium u anlarim. Ama kill görevi nedir. Resmen sc alsın herkes pot alsın para bassin oyuna diyor. Her yondrn para almaya calisiyor lar bu dogru degil

BAKIMCI

Üye
Her yönden para gelsin amaçları kesin olarak belli. Oyun gelişsin ileri gitsin falan hikaye. Premium ile çoklu zindan girenlerin önüne geçemeyeceklerini onlar da biliyor sadece bu şikayetlerle fırsata çevirdiler. Kill görevi ile oyun içinde ilah ettikleri asaslara daha fazla keklik olanağı sağladığı için yönetimi bu attıkları adımdan dolayı tebrik ediyorum. Çok oyuncu kaybedeceğinize eminim. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz ama bu kafayla çok zor iyi günler.

BAKIMCI

Üye
Atılan iki adım da hatalı. Benim charım zaten 85 lwl ve premiumun bana hiçbir getirisi yok. Zaten kostümdü kanattı sc siydi bi sürü para yatırıyoruz oyuna bu yetmedi üstüne hiç bir işime yaramayacak olan premium zorunluluğu getirildi. Gerekçe ne peki ? çoklu zindancılar :D Belki zamanla düzelir giden oyuncular yapılan güncellemelerle geri gelir diye bekliyorduk ama bu güncellemeler ile eldeki oyunculardan da olduk görünen o malesef

priesttt

Üye
Kill görevi mantıklı BP'ler İnt priest olup yapabilir görevini- solo bitirmesi imkansız- Veya şöyle yapılabilirdi bir etkinlik konulurdu günün bir saatine bu etkinliğe katılan oyuncular dungeona giriş hakkına sahip olurdu.
Oyun yönetimi dikey ilerliyor sürekli, kemik kitleden sürekli pus ihtiyacı doğuran etkinlik, clan kalesi, pus kostümleri getiriyor. Daha fazla oyuncuyu oyuna çekme politikasından vazgeçmişler sanırım. Bu gidişle kemik kitle bunalır bu kadar pus ihtiyacına

Witch_King

Üye
Solo oyuncular elveda. Tabii asas hariç. Solo oynayıpta bu kill görevini yapabilecek tek class asas. Mage tek başına towndan çıkamaz tek yer zaten. Bp desen heal buf dayanıyor ama o da biyere kadar. Asas paşazadeler gene oradada çok üstün. Warrior zaten arkasında priesti olmadan imkansız.

Premium şartını anladık da kill nedir arkadaş? Solo pve takılanlara haksızlık değil mi? O zaman kill değilde günde şu kadar mob kesince hak kazanacak diye neden gelmedi? Oyun bu kadar pk odaklı olacaksa craftı da farmlarıda mob haritalarını da kaldırın. Direk 85 açılsın karakterler. Anında pk başlasınlar...

gumuskaya

Üye
Solo Bp oynuyorum pre zaten alıyoruz bazen zindanlarda yetenek değiştirmemiz gerekiyor ama pk sı z1 den ibaret lup atmaktan bile aciz okçuları heal atıp bide üstüne küfür yemek yerine oyunu bırakmak solo zindanları yapmak daha mantıklı geliyo bana günün belli saatlerinde kısıtlı zamanla bu görevleri yapmak yada hala diyorum o TL ci asasları memnun etmek için kendimi yem edemicem kusura bakmayın bu kadar saçma işler yapıyolarsa sınıf değiştirmeyide getirsinler bari hepimiz okcu olalım onlarda kurtulsun bizde biz oyunu oynamaya çalıştıkça bunlar sadece asaslara güzellik ypama peşinde pk bu şekilde arttırılmaz insanlara dayatma ile iş yaptıramazsın burdan tek çıkarları belki oda bp olanlar okçu kasmaya başlarza para kazanırlar oda belki

BLADEM

Üye
Bence artık çok iyi oluyor. çünkü insanlara bir şeyleri anlatmak yerine onlara birebir yaşatmak daha mantıklı. zindancıları ne kadar istemeyen varsa hepsi dönüp yanlış olduğunu söylemeye başlamış.
Pve bitmiştir bence artık zorlamaya gerek yok bu oyunun bu yönde ilerleyeceği kesinleşmiş bir durum.

RickSancheZz

Üye
son seviye zindanlar için mantıklı buluyorum, düşük seviyeler için yeni oyuncuları premiuma zorlamak mantıklı gelmedi

PistoleroTR

Üye
Bence bu içerik üreticilerinin tamamının yazması yasaklanmalı foruma. Hem arkanda gold cash item alıp satan siteler var seni destekliyor youtubeden gelir elde ediyosun birde çıkmış buraya pişkin pişkin konuşuyorsunuz. Herkes senle aynı şartlara sahip değil delikanlı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla siz 3 5 ay sonra içerikçilerle toplanır birbirinizle pk atarsınız bol bol. Anlayan anladı sen anlamasanda olur!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt