Premiumsuz Oyun

murbal

Üye
Bence bu içerik üreticilerinin tamamının yazması yasaklanmalı foruma. Hem arkanda gold cash item alıp satan siteler var seni destekliyor youtubeden gelir elde ediyosun birde çıkmış buraya pişkin pişkin konuşuyorsunuz. Herkes senle aynı şartlara sahip değil delikanlı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla siz 3 5 ay sonra içerikçilerle toplanır birbirinizle pk atarsınız bol bol. Anlayan anladı sen anlamasanda olur!
O içerik üretenlerin bir çoğu malum oyundan para karşılığı geldi buraya. Toz kondurmak istememeleri bu yüzden.

gaddarkerim

Üye
Premiumsuz serverina dahi giremediginiz oyundan buraya gelip sadece dungeonlarina premium zorunlulugu getiren oyunu elestirmeniz gercekten komik.
ne güzel yazmıssın buraya gelip evet geldık cunki burası farklı olur dedık..malesef çok kotu yanıldık..sımdı sen bana ızah et 85 lvlde ben bana hıcbır faydası olmayan premıumu ne yapıcam..herkes bu sekılde dusundugu için premıum satısı % 80 dustu .ee ne yapalım oyundakı tek içierik oln vede dropların sadece orada oldugu zındanlara premıum şartı getırelim.cebe biraz akar girsin..bu dayatmalar sizin sonunuzu getırır..ben ilk defa burada göruyorum bır oyun yapımcısı oyuncuya soruyorur ne yapalım ne getırelım nasıl ilerleyelım :) bari halka arz açında ortağ olak :) :)

RainOfFire

Üye
Premium alınır o dert değil, ama aldığında sana getirisi var mı? Yatırım yapmadan kazanç elde edemezsin hiç Bi şekilde ama bakıyorum premium alsan da sana ekstra Bi avantajı yok dungeon konusunda. Zaten drop atmıyor attığı droğta para etmiyor artık. Dungeona lvl için girenler dısındaki son zamanlarda iyice gözden düşmüştü dragon dg. Zamanında da söyledim yine söylüyorum oyunu bu hale getiren row asistant saçmalığı idi. Millet bassın parayı row a pota orda kazansın bizde kazanalım. Ne kadar sıvarsan sıva iş işten geçmiş vaziyette. Farmın eskisi gibi olduğu row asistant olmayan yeni server gelmedikçe burası iflah olmaz artık benim görüşüm. Eminim yine bu mesajımı da silecekler :)

JohnPlane

Üye
Bence bu içerik üreticilerinin tamamının yazması yasaklanmalı foruma. Hem arkanda gold cash item alıp satan siteler var seni destekliyor youtubeden gelir elde ediyosun birde çıkmış buraya pişkin pişkin konuşuyorsunuz. Herkes senle aynı şartlara sahip değil delikanlı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla siz 3 5 ay sonra içerikçilerle toplanır birbirinizle pk atarsınız bol bol. Anlayan anladı sen anlamasanda olur!
maaşlı troll bunlar ya çok üzücü aşırı vasıfsızlar birde ne konuşmayı biliyorlar ne adap biliyorlar yayınları ve içerikleride öyle malesef.

Opus Magnum

Üye
Yaklaşık 1 senedir hiçbir zindanı kaçırmayan ben 2 gündür oyuna dahi girmiyorum. Sebebi her şeyi pvp ye yığmaları. Kaleb'e premiumsuz giremiyorsun hadi çoklu hesaplar için iki tarafı da memnun edecek bir olaydı onu anladım. Ee? Kill görevi? Oğlum ben hem para verip hem oyunun ameliliğini yapmak zorunda mıyım? Görevleri de beraber saymıyorsun, yeni gelenler bowl sınırlarında sayıyor. Ee oğlum oyun mu oynuyoruz hamallık mı yapıyoruz biz şimdi biri anlatsın bana bunu.

Bu elemanların yama öncesi toplantı yapıp bu fikirlerde birleşmelerini sağlayan kimse çıksın desin "tüm kararların arkasında ben varım" diye. Biz de patrona yazalım bu elemanı çıkarın işten diye, yok zaten patronun ahbabı ise geçmiş olsun. Yapılanlar yapılacakların teminatı olmuştur. Bu oyundan bir cacık olmaz.

Araxiel

Üye
Premiumsuz serverina dahi giremediginiz oyundan buraya gelip sadece dungeonlarina premium zorunlulugu getiren oyunu elestirmeniz gercekten komik.

Peki ya, yerli oyundur bir deneyelim, belki çocukluğumuzun eski oyununun ilk zamanlarına benziyordur vs diye WoW, GW2, FF14 gibi oyunlardan dönüp gelenler ??? Biz onlardan olarak çok yüksek müsaadelerinizle eleştirebilir miyiz mesela pek sayın şakamatik ?

Boş konuşmayalım güzel kardeşim...

Oyun içi her contente ekstra masraf istemek, ben senin cebine göz diktim demektir. Knight denen zırva ne kadar saçmalıksa bu da o kadar saçmalıktır. Oyunu kopyala-yapıştır yapmışlar zaten. Para politikası da aynı durumda...

Madem öyle, aylık ödemeye bağlasınlar. Görelim cesaretlerini. Her şeyi toplayıp aylık 200 TL'ye sunsunlar WoW gibi. Ne kadar güveniyorlar oyunlarına görelim. Cesaret edebilirler mi ? Tabii ki edemezler. Aylık ödeme dendiği zaman koskoca WoW gibi FF14 gibi çınarlar duruyor orada. Verdikleri hizmet, kalite ortada. Bu oyunda ise çantaya para, pusa para, premiuma para. Aldığın dandik binek bile aylık yahu... Hiçbir işe yaramıyor %20 fazla hızlı koşturmaktan başka Onda da her taraf bug dolu. Sağa sola takılıyor. Binince aldığın Dash gidiyor vs vs. Eee ? Bu oyun mu yoksa ömür törpüsü mü ? Content Creator olmak yanlışları dile getirmeye engel olmamalı.

Siz bu oyun ileri gitsin istiyor musunuz yoksa istemiyor musunuz ? İstemiyorsanız, kendi çöplüğünüzde boğulursunuz birkaç aya GB düştüğü zaman zaten. Yok istiyorsanız bu kafadan uzaklaşın.

Herkesi de kendiniz gibi oooo EM EM O AR Pİ Cİ demek Kınayt demek, Rise demek diyenlerden sanmayın. Daha MMO'yu yeni tamamladınız yayıncı hypeı sayesinde, RPG kısmı zaten yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt