GizliPriest
Üye

Kolay gelsin Yönetim iki skill arasın da 50 hasar fark var bunu bir el atmayı dusunuyor musunuz ? 
Neden düzeltsinler bp çok güçlü inanılmaz derecede herkeze tek atıyor master 10 skilide var pasif 5 sn ölümsüz 30 sn cd si var nurflensin şu skill 8374738 sn yapın cd sini günde 1 kere kullansınlar çok saçma oluyor, bence kalsın böyle oyunu bırakalımKolay gelsin Yönetim iki skill arasın da 50 hasar fark var bunu bir el atmayı dusunuyor musunuz ?![]()
Sell nft 75 priest is comingNeden düzeltsinler bp çok güçlü inanılmaz derecede herkeze tek atıyor master 10 skilide var pasif 5 sn ölümsüz 30 sn cd si var nurflensin şu skill 8374738 sn yapın cd sini günde 1 kere kullansınlar çok saçma oluyor, bence kalsın böyle oyunu bırakalım
O kadar haklısın ki 6 aydır emek verdik 70 cap gelsin güzel olucak dedik ama olanlar çok can sıkıcı yakın da priestin bu halinden dolayı stormlar ne e.sler kirdirmalik item olur çünkü silahlar da ap bile çok az en baba priest de 2.4ap var şuanda ama 70 skill 61 ile aynı vuruyor neden fazla mana yada skill book kullanıp 70 skill açsınlar ki. Buradan BP lere sesleniyorum heveslenip 70 attack skill açmayın sadece rengi kırmızı oluyoroyundan siliyorsanız karakteri üzerindeki itemlerin site ederini bizlere tahsis edin tazminatsız kovma olmaz acıkcası. 6 ay aşkın süredir birlikte oynuyoruz sizin dediginiz gibi calışıyoruztest ediyoruz calışan 6 ay fazla calısıyorsa tazminat hakkı elde eder karakterimin ederini cektigim kcleri verin gidek
ben konu acdım ılk skılı acdımda video bile aldm konu kilitlediler bu konuda kilit rez alKolay gelsin Yönetim iki skill arasın da 50 hasar fark var bunu bir el atmayı dusunuyor musunuz ?![]()
Okçusun belli kardeşim çok bişek istemiyorum mele pk sını bilmediğin için rahat atıp tutuyorsun aç bi bp warior oyunda mele yok okçu mage heryer bu warior bp kime vuracak ne yapacak bana bir anlat mage okçu yanına gidene kadar zaten ölüyorsun okçu sıfır risk alıp uzaktan sıksın çoğu okçu sc bile basmıyor o kadar rahatsınız 2 3 ay terör estirdiniz pk yı meleyi bitirdiniz ne pt ler gördüm 1 sc basıp daha sc nin yarına gelmeden sc bitsede çıksak diyenleri okçularsan sebep hepsi aynı zamanda bp ile okçu kıyaslaman oyunu bilmediğinden kaynaklı pk atan bp sayısı 2 3 okçu sayısı 100 300 arası iki karakteri bir tutma bir daha sakın bp güçlü olsa 200 tane bp olurdu oyundakardeşim okcununda 60 ile 70 skili arasında bi fark yok..70 cap 70 cap dedınız geldi..geldi gelmesinede ne oldu +1 takımı yaptınız +8 setmi yaptınız..ne yapsalardı mıllet buflu 3k 5k hp ile gezerken okcu 900 priest 1k mı vursaydı...sonra ne olucaktı ayol okcular çok güçlü bp ler çok güçlü bunlara acil nerf lazım..ee kardeşim siz istediniz 70 cap 70 cap al sana 70 cap...bekliyceksin millet hp sini defini kıvamına getiricek tekrar buflanır 70 skilleri...userin % 80 i donsuz geziyor bu skilaz vuruyor şu skil az vuruyor..sizin egonuzumu tatmin ediceklerdi..
çok bilgili kardeş gelelim sana burada wariorun iş yapmaması okcu şöyleymiş pk da warı mele yokmuş bunların hiçbiri benim sorunum değil yönetime anlat derdini..krakterler 2 sınıfa ayrılıyor ofansif defansif seçim sana kalmış bu seçimleri yaparken artısı eksisi senin sorunun..ofansif yapar savunmadan mahrum olursun defansif yapar saldırıdan mahrum olursun bunu iyice bi kafana sok .ben hem ofansif olayım hemde önüme geleni tekliyeyim hemde ayakta kalayım o işler boş işler yaptığın seçimin sonucuna katlanıcaksın..misal mageler çıkar karsınıza donsuz mageler hepinizi tekler bu hiç sorun olmaz çunki onları kovalıycak sebebin yok direk tovna düştun.ama okcu olunca zaten 200 300 vuruyor ölmüyorsunya bi öz güven gelıyor değilmi ah seni yakalarsam..okcuda ne yapsın topluyor çetesini yine tovn a düşüyosun yeahh abii bu okcular çok güçlü acil nerf lazım yeaaa gm abi bu okculara acil bişey yapın abi ya...oyunda daha anti bile yok kalkmıssın hikayeler anlatıp duruyosun..he bide dip not düşelim ..20 yıllık malum oyunda ömrunde pk da kaç bp prest gördün en babası evi arabayı sattı ful bp yaptı yine dayanamadı yine olmadı olmadıdan kasıt adam dedıkı lan evı arabayı sattık buna bastıkta butun joblar benden hızlı yakalıyamıyorumki keseyım çaktın köfteyi...Okçusun belli kardeşim çok bişek istemiyorum mele pk sını bilmediğin için rahat atıp tutuyorsun aç bi bp warior oyunda mele yok okçu mage heryer bu warior bp kime vuracak ne yapacak bana bir anlat mage okçu yanına gidene kadar zaten ölüyorsun okçu sıfır risk alıp uzaktan sıksın çoğu okçu sc bile basmıyor o kadar rahatsınız 2 3 ay terör estirdiniz pk yı meleyi bitirdiniz ne pt ler gördüm 1 sc basıp daha sc nin yarına gelmeden sc bitsede çıksak diyenleri okçularsan sebep hepsi aynı zamanda bp ile okçu kıyaslaman oyunu bilmediğinden kaynaklı pk atan bp sayısı 2 3 okçu sayısı 100 300 arası iki karakteri bir tutma bir daha sakın bp güçlü olsa 200 tane bp olurdu oyunda
Malum oyunda 5 sene boyunca BP çok iyiydi pk da. Her patchle armor ve hp ler yükselmeye başlayınca BP oynanmaz oldu.çok bilgili kardeş gelelim sana burada wariorun iş yapmaması okcu şöyleymiş pk da warı mele yokmuş bunların hiçbiri benim sorunum değil yönetime anlat derdini..krakterler 2 sınıfa ayrılıyor ofansif defansif seçim sana kalmış bu seçimleri yaparken artısı eksisi senin sorunun..ofansif yapar savunmadan mahrum olursun defansif yapar saldırıdan mahrum olursun bunu iyice bi kafana sok .ben hem ofansif olayım hemde önüme geleni tekliyeyim hemde ayakta kalayım o işler boş işler yaptığın seçimin sonucuna katlanıcaksın..misal mageler çıkar karsınıza donsuz mageler hepinizi tekler bu hiç sorun olmaz çunki onları kovalıycak sebebin yok direk tovna düştun.ama okcu olunca zaten 200 300 vuruyor ölmüyorsunya bi öz güven gelıyor değilmi ah seni yakalarsam..okcuda ne yapsın topluyor çetesini yine tovn a düşüyosun yeahh abii bu okcular çok güçlü acil nerf lazım yeaaa gm abi bu okculara acil bişey yapın abi ya...oyunda daha anti bile yok kalkmıssın hikayeler anlatıp duruyosun..he bide dip not düşelim ..20 yıllık malum oyunda ömrunde pk da kaç bp prest gördün en babası evi arabayı sattı ful bp yaptı yine dayanamadı yine olmadı olmadıdan kasıt adam dedıkı lan evı arabayı sattık buna bastıkta butun joblar benden hızlı yakalıyamıyorumki keseyım çaktın köfteyi...
Birincisi priest kalmayacağını düşünmüyorum ,her taraf priest.Girdiğim bütün partilerin,dungeonların yarısı pri oluyor.Warriorlar çok uzun süre 60 lvl skili için bir sürü yazdılar hangisinin altına bir şey yazdın merak ediyorum.Bendede var bp mecburiyetten açmıştım,o zaman yazıyordunuz ya sizde açın bp,ben aynı şeyi yazmak istemiyorum.67 skliniz için varsa bir durum hak aramanızı anlıyorum ve desteliyorum.Ama m10 skili için aynı düşünmüyorum ,böyle bir skill olmaz .meleyi oyunu canlandıraklarını sandılar bu dediğiniz kısa vadede olur uzun vadede o mele pt priest bulamayacak oynayacak okçuların önüne geçemediniz 75 lvl caple kurtuldunuz ama oyunda priest kalmazsa kurtaracak bir yanı kalmayacak oyunun ben bp yim yeri geliyor int donup pt yapmaya çalşıyorum yönetim bilir en iyisini anlık kararlar alıyorlar bu kesinlikle yanlıi bir hamle