Priest 61-70 Skill hasar hatası

N1pple

Üye
Başlıktan da anlaşılacağı gibi konuyu açmamın ana sebebi priest sınıfının master 1 skill i ile master 10skill arasındaki hasar sıkıntısı. Öncelikle birkaç ticket bu konuyla ilgili açtım incelendi mi incelenmedi mi bir farkındalık oluştu mu hiç bilmiyorum.Konuyu dağıtmadan direkt konuya girecek olursam gerek maliceli gerek malicesiz haddar-dv-zindan gibi her yerde çeşitli slotlarda bu 2skill hasarını kontrol ettim, 61skilli %250 hasar bildiğiniz gibi 70skilli %350 bu da basit bir matematik ile arada %40hasar artışı demektir mana farkları ise 220den 280e çıkmaktadır yani kabaca %28-30civarı diyebiliriz. Hasar kıyaslamasına geldiğimiz de 61skill ile 1350vurduğum moba 70skill i ile 1750yi bir türlü geçiremedim hatta ve hatta küsüratlara bakacak olursa 1680 civarları bile vurduğu oldu. 1350nin altına hiç inmediğimi varsayarsak 61skill ile, %40 hasar artışında benim 70skill ile minimum 1850den aşağısını görmemek gerekiyor ki aşağı yukarı %40 hasar avantajımı kullanabileyim ama maalesef bozuk. Bunun neticesinde ise 61skillden 70e geçerken %28-30fazla mana harcarken aldığımız hasar kazanımı da %30u geçmemektedir master10skill açması şuan ki şartlarda kabaca 45-50m civarına geliyor ve getirisi neredeyse matematiksel olarak sıfır. Çünkü yüzde 28-30 arası mana götürüsü varken 61levele göre aşağı yukarı yine aynı oranda hasar getirisi var. İstediğiniz slotta maliceli malicesiz denemesini yapabilirsiniz dediğim gibi birçok yerde denedim ve %40 hasar artışını hiçbir şekilde yakalayamadım. Parasını verip emek verip açtığımız bir skillde hasar problemi olması özellikle farm atan priest arkadaşlar için hem hasar hemde mana harcama konusunda büyük bir sıkıntı.Umarım dikkate alınır ve gerekli hasarı atamadığı fark edilip düzenlemesi yapılır.

machinee

Üye
iki skille de %100 eklerseniz
yani 61 skili %350 70 skili %450 farzedersek hesap doğru çıkıyor.
çünkü bu skiller %100 damageyi içinde barındırarak damage vuruyor.

GizliPriest

Üye
Bu hesaplara göre de warriorun sizden çok daha falza vurması lazım 2.8 3k ap ile :)

Alkoer

Üye
@Abra warrior un skill dmg hesabı saf dmg üzerinden olur. Skill açıklamasında mevcut. Priest sınıfının skili tüm bufflardan sonra hesaplar.

61-70 skili konusuna gelirsek. 75cap açıldığı anda bu skiller arası rakamsal dmg farkı yok gibiydi. Önce 61 nerflendi sonra 70 skili manası 340tan 280 e indi.

Ben kendi yaptığım testlerde vurduğum dmg yi mana ya bölüp 1mana için verilen hasara bakıyorum. 70 skili daha çok vuruyor ama %40 artış yok tabiki. Manaya göre hesaplarsanız komik bir dmg artışı var. Zindan ı daha hızlı bitirmemi sağlıyor ama mana tasarrufu yok.

machinee

Üye
@Abra warrior un skill dmg hesabı saf dmg üzerinden olur. Skill açıklamasında mevcut. Priest sınıfının skili tüm bufflardan sonra hesaplar.

61-70 skili konusuna gelirsek. 75cap açıldığı anda bu skiller arası rakamsal dmg farkı yok gibiydi. Önce 61 nerflendi sonra 70 skili manası 340tan 280 e indi.

Ben kendi yaptığım testlerde vurduğum dmg yi mana ya bölüp 1mana için verilen hasara bakıyorum. 70 skili daha çok vuruyor ama %40 artış yok tabiki. Manaya göre hesaplarsanız komik bir dmg artışı var. Zindan ı daha hızlı bitirmemi sağlıyor ama mana tasarrufu yok.

Club Strike III muhtemelen Dmg/Mana da en yüksek değere sahiptir o zaman.
Zindanı bu skille bitiriyorum.

Alkoer

Üye
Club Strike III muhtemelen Dmg/Mana da en yüksek değere sahiptir o zaman.
Zindanı bu skille bitiriyorum.
Dmg/mana değerlendirmesi doğru olmuyor club strike ile.

61 ve 70 skili birbirine yakın olduğu için harcadığınız toplam mana karşılığı toplam hasar rakamını kıyaslarsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt