öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim bu priest hakkında bir kaç kafamda soru işareti ve eleştri var öncelikle 59 level priest, mage, ve rogue hesaplarım var okçu hesabıma bir kaç eşya aldım bir kaç item düzdüm ve hafif hafif farm yapmaya başladım solo takılırken okçum ile farm yapıyorum fakat abi her farm slotunda priest... Lunaskarda dread cyclopstan tut stalkera ordan tut death valleyde her slotta ordan çık haddara gel orda priestten başka farm atan adam nedense göremez oldum. Buff veriyor Heal atıyor Debuff var hasar var her şey var bir karaktere daha fazla ne istersin ki okçu desen buff yok sc bassan priest kadar vermiyor e hasar desen yine priestle ks leşemiyor önüne gelen slotu alıyor vur ensesine al ekmeğini mantığı böyle olması bana nedense çok saçma geliyor şimdi gelip birileri dicek kardeşim priestte tek yiyor diye e ben de okçuyla tek yiyorum yani bunun bir mantığı mı var okçu karakteri hem düzmesi pahalı hem oynaması meşakatli hem zaman alan bir karakter ama adam çekmiş Paper 7 seti almış görev itemini itemle okçuya ks geliyor bu konu benim çok uyuzuma gitmeye başladı her yer priest herkes sıfırdan priest açıyor 3 tane okçu görüyorsam 20 tane priest görüyorum sanki tamamen oyun priestle için yapılmış sadece onlar avantajlıymış gibi bir durum oluşmuş bulunmakta. hayır kendimde priest sahibiyim ama bu durumdan rahatsızım yanlış düşünen bir ben miyim yoksa ?