Priest Abartı mı ?

thedarga

Üye
Tek yiyor kelimesi biraz saçma ben çok tek yediklerine şahit olmadın db yok ise eğer ki db varsa zaten kralıda tek yiyor. Bu farmı bu adamalr full death valley de atmıyorlar farklı mekanlarda mevcut. Herkes kendi oynadığı karakteri yerin dibine gömüyor ama heryer str priest demek ki var bir düzensizlik yoksa neden 65 itemli okçuyu bırakıp str priest açsın millet. Ben şahidim 7 bluewingli adamlar slot alamıyor diye sıfırdan bp kasıyor. Var demek ki birşeyler
evet durum kısacası böyle 61 okçuyla (HS+6 - 7 heavy set) slotu elimde tutamadım ya alan da 54 pri :) defans yok diye ağlıyorlar bu oyunda bi defans warrior da var.
odun toplarken 61 mob a çok yattım ben okçuyla... pot basmaya bile yetişemedim.. okçuda ne defans kaldı ne atak.. bi de git yay fiyatlarına bak :)

sanne2

Üye
Arkadaş ben anlayamıyorum. Yıllarca Knight oynayan bir kitle gelip BP çok vuruyor diyor. Bir kişi bile görmedim Knight oynarken ki BP jobundan yakınsın çok vuruyor diye. Elbette çok vuracak karakterin olayı bu. Entariyi giyersin, önüne gelene giydirir, önüne gelen de sana giydirir. Duran canavara çok vuruyor diye, bütün olayı atağının yüksek olması olan bir jobu daha ne kadar eleştireceksiniz. Farmda iyi güzel. PK da gözünüz ilk BP yi arar sonra gideyim şu enayiye tek atayım diye.
Yapma yav? USKO'da BPlerin böyle bir üstünlüğü olmadığından olabilir mi? o oyunu 2005'ten beri oynuyorum bir kere risedaki gibi her slotu bplerin işgal ettiğini görmedim, ekmeğinize yağ sürüldükçe devam ama umarım ilerde okçuya da aynı şekill buff gelir ben de trollük yaparım böyle sizin gibi.

Zbam

Üye
Yapma yav? USKO'da BPlerin böyle bir üstünlüğü olmadığından olabilir mi? o oyunu 2005'ten beri oynuyorum bir kere risedaki gibi her slotu bplerin işgal ettiğini görmedim, ekmeğinize yağ sürüldükçe devam ama umarım ilerde okçuya da aynı şekill buff gelir ben de trollük yaparım böyle sizin gibi.
Kutu kaybetmeye başlayayım direk okçu açarım :D ben charında değilim kutusundayım:D

kukmina

Üye
arkadaşlar ne ağladınız be oyundan komple kaldıram şu bp yi herkez rahatlasın (not:bi karekter çok op sa ben o karekteri ne kadar seversem seveyim oynamam)
ve özellikle rog ve warior arkdaşlar bp lerden kutu alamadığını idda edenler abi sizler bi gidin karekterlerin ap ve skill caplerini öğrenin şu kadar ap var bu kadar vuruyom tarzında yazmadan gidin araştırın öğrenin her clasın cap değerleri var ap ne kadar yüksekse o kadar fazla vurmuyo belli bi seviyeden sonra ap arttırmak ego tatmini gidin araştırın
golem slotlarında bplerle kapışma sonuclarım her mobdan 100 adet kestik
1 =aynı karekterle 10 farklı player oynadı ve ortalama rakamlar
2=silah olarak her sınıfın en iyi +7 mavi itemleri
3=rog +7 nadir set warior +8 paper set
4=toplamda 20 kişilik bi grup 40 saatlik bi çalışma sunucu ortaya kondu
5=not wariorla ortalama en az 10 kere öldük o yüzden bp biraz fazla kesti (ben hiç ölmedim bp oynamaya alışkınım)
6=flame rock da bp ler tor kullanmadı kutu alamadı (bunuda denedik)
65rog vs 65 bp
kutu % 73 %27
65 warior vs 65 bp
kutu % 53 % 47

bu kadar şeye rağmen halen ağlayıp sızlayanlar olucak önçelikle 65 rog pri wari karekterlerim var adaletli olması bakımından sadece şöle diye bilirim rog ve warior priye göre zengin adamların oynucağı sınıf dizmesi aşırı maliyetli ama dizdikten sonrada bp her türlü eziliyo adamlar tor ve curse olmasa hayatta farm atamazlar ama biz yinede bp leri nerfleyelim çok vuruyolar

kısacası biride çıkıp demiyoki ya arkadaşım bu adamların damagelerini silahlarını nerflemek yerine tor ve curse skilini nerfleyin (bu skiller nerflenirse oyunda pri bulamassınız baştan söliyim)
extrem olarak sölemek istediğim 70 lwl cap geldiğinde bu formda sadece ınt ve bp lerin ağlamalarını duycaksınız

SONUC OLARAK BP LER ÇOK OP NERFLEYELİM (biz karekterlerimizi tam anlamıyla bilmiyoz ama bp yi nerfleyelim magede pk da çok vuruyo onuda nerfleyelim)

kukmina

Üye
evet durum kısacası böyle 61 okçuyla (HS+6 - 7 heavy set) slotu elimde tutamadım ya alan da 54 pri :) defans yok diye ağlıyorlar bu oyunda bi defans warrior da var.
odun toplarken 61 mob a çok yattım ben okçuyla... pot basmaya bile yetişemedim.. okçuda ne defans kaldı ne atak.. bi de git yay fiyatlarına bak :)
dostum 54 priyle o slotu senden alamaz abartma o class 61 lwl kadar doğru düzgün dps yok

ReginaMeis

Üye
Allah çevrendekilere sabır versin.

Adv3NN

Üye
solo farmda en iyi priest bafı var %50 attağı var okçudan daha çok vuruyor asasın spike ından daha çok vuruyor 65 level priestin +6 arch swordlu 8 fabric setli priestin 2000 den fazla attağı oluyor
aq bende enhaced eartsheker +6 var 2k atagı nasıl gecıyor onlar bende 2030 ap var şuanda tanrısal bp mi yapmişlar :D

platoon0x

Üye
Arkadaş ben anlayamıyorum. Yıllarca Knight oynayan bir kitle gelip BP çok vuruyor diyor. Bir kişi bile görmedim Knight oynarken ki BP jobundan yakınsın çok vuruyor diye. Elbette çok vuracak karakterin olayı bu. Entariyi giyersin, önüne gelene giydirir, önüne gelen de sana giydirir. Duran canavara çok vuruyor diye, bütün olayı atağının yüksek olması olan bir jobu daha ne kadar eleştireceksiniz. Farmda iyi güzel. PK da gözünüz ilk BP yi arar sonra gideyim şu enayiye tek atayım diye.
knighttaki bp nin gücü ile buradaki aynı değil çünkü dostum ondan olabilir mi?

Alkoer

Üye
2020 pandemide emanet itemle 83/0 bp ile bi oyuna bakayım dedim. Bp den kutu alabilen görmedim.

Ama cz charlarda o kadar yüksek defans olmuş ki bp czde çöp. Ama farmda kral.

Not: 2004 açılışlı çarım nick burdaki ve forumdaki ile aynı.

suistimal61

Üye
Priest kadar basınıza taş düssün emi :) Yav kardesim oyunda lag var, oyunda lag oldugu icinde 3-5li okcular damage olarak daha az vuruyor,Yav adam ölümü göze almıs full 255 str vermis defansı bit kadar olan paper +8 giymis,yetmemis 2 tane +9 4 tane +8 takı takmıs, adam senden str veya hangi jobsan fazla fazla üstün,yani oyun bilginiz yok,el beceriniz yok,sonra gelmiş alamıyoruz diyorsunuz,ben gayet makrosuz oynuyorum 58 lwl im,62 lwl okcu gelip benden kutu alıyor lwl farkı cünkü + macro farkı ben bir tane daha rastlamadım macrosuz okcu oynayan,exp partilerde bile adamlar macro bırakıyor,bence biraz item faktörünü göz önünde bulundur.

jutedss

Üye
Priest kadar basınıza taş düssün emi :) Yav kardesim oyunda lag var, oyunda lag oldugu icinde 3-5li okcular damage olarak daha az vuruyor,Yav adam ölümü göze almıs full 255 str vermis defansı bit kadar olan paper +8 giymis,yetmemis 2 tane +9 4 tane +8 takı takmıs, adam senden str veya hangi jobsan fazla fazla üstün,yani oyun bilginiz yok,el beceriniz yok,sonra gelmiş alamıyoruz diyorsunuz,ben gayet makrosuz oynuyorum 58 lwl im,62 lwl okcu gelip benden kutu alıyor lwl farkı cünkü + macro farkı ben bir tane daha rastlamadım macrosuz okcu oynayan,exp partilerde bile adamlar macro bırakıyor,bence biraz item faktörünü göz önünde bulundur.
bende diyorum ki ben 59 level okçuyum golden bow +7 ve FP setim var adam görev itemiyle benden slot alıyor diyorum ki benim derdim slot felan değil ben slot için yapmadım bu eleştriyi benim derdim her farm slotunda her farm yerinde her haritada priest var benim isyanım bunaydı kapatalım abi hesapları herkes priest açsın demekki bir keramet var ki herkes priestle farm yapıp item düzüyor takılıyor aynı zamanda dediğin mantıksız priestin 61 master skiliyle kendine geliyor zaten çhar 61 level ol görev itemiyle millete ks atıcaksın düzülü okçu gelse de alamıyor senden slotu

suistimal61

Üye
bende diyorum ki ben 59 level okçuyum golden bow +7 ve FP setim var adam görev itemiyle benden slot alıyor diyorum ki benim derdim slot felan değil ben slot için yapmadım bu eleştriyi benim derdim her farm slotunda her farm yerinde her haritada priest var benim isyanım bunaydı kapatalım abi hesapları herkes priest açsın demekki bir keramet var ki herkes priestle farm yapıp item düzüyor takılıyor aynı zamanda dediğin mantıksız priestin 61 master skiliyle kendine geliyor zaten çhar 61 level ol görev itemiyle millete ks atıcaksın düzülü okçu gelse de alamıyor senden slotu
kardesim halen daha neden anlamıyorsun ki bunu ? Bak yine anlatıyorum +8 kıyafet en uygun priestin,255 e str en erken lwl den ulaşan karakter yine priest,adamın yeri gelince heal atabiliyor,yeri gelip kendine buf ac atabiliyor,masrafı en az karakter,adam neden +8 itemi binlerce tl olan warior yada rogue oynasın,sen rogue seviyor isen paraya kıyacaksın itemlerini güçlendireceksin,olaya görev itemi olarak bakmaktan vazgecin benim güzel kardesim,görev itemine gelene kadar karakterin diğer karakterlere göre + olan kıyafet uygunluğu,ha ben hic bir rogue nin paper +8 giydiğini görmedim ne bilim wariorun görmedim,oda onların bileceği iş,onlarda npc den alıp basabilir arkadaslar priest eğer kesebiliyorsa paper kıyafetle farm yapabiliyorsa,neden rogue karakterler atak yerine defans fazla veren kıyafetlere 30+40m verip atak düsük olacağına deneyin basın +8 paper kıyafet bakın keyfinize bakayım o zaman 1 tane warior yada rogue sikayet eder mi ama bir mobdan 500 damage yiyince ağlamayın en az buda....

jutedss

Üye
kardesim halen daha neden anlamıyorsun ki bunu ? Bak yine anlatıyorum +8 kıyafet en uygun priestin,255 e str en erken lwl den ulaşan karakter yine priest,adamın yeri gelince heal atabiliyor,yeri gelip kendine buf ac atabiliyor,masrafı en az karakter,adam neden +8 itemi binlerce tl olan warior yada rogue oynasın,sen rogue seviyor isen paraya kıyacaksın itemlerini güçlendireceksin,olaya görev itemi olarak bakmaktan vazgecin benim güzel kardesim,görev itemine gelene kadar karakterin diğer karakterlere göre + olan kıyafet uygunluğu,ha ben hic bir rogue nin paper +8 giydiğini görmedim ne bilim wariorun görmedim,oda onların bileceği iş,onlarda npc den alıp basabilir arkadaslar priest eğer kesebiliyorsa paper kıyafetle farm yapabiliyorsa,neden rogue karakterler atak yerine defans fazla veren kıyafetlere 30+40m verip atak düsük olacağına deneyin basın +8 paper kıyafet bakın keyfinize bakayım o zaman 1 tane warior yada rogue sikayet eder mi ama bir mobdan 500 damage yiyince ağlamayın en az buda....
bende sana diyorum ki olay item ya da başka bir şey değil ben bu oyunu açıldığı günden beri oynuyorum ki o zamandan beri ne kadar çok rogue ne kadar çok warrior gördüm priest bulamazdık pt ye priest gelmezdi şuan gördüğümü söylüyorum ben priestin P sini bulamadığımız dönemler de herkes rogue oynarken şimdi her farm slotunda en az 2 priest görüyorum ben okçu farm yapan adama günde 1 kere denk gelirsem geliyorum noldu da herkes prieste döndü demek bu işte bir sıkıntı var herkesin priest oynaması için mi yapıldı bu oyun ya diğer karakterlere bir şekilde destek verilmeli ya drop oranları arttırılmalı ya başka birşey yapılmalı ki diğer karakterlerde oynamaya teşvik edilsin diyorum... Ben dün 8 saat flame rock farmladım alabildiğim en pahalı item 6 tane upgrade sc ne diyim ki başka ben nasıl güçlendirecem karakterimi drop yok birşey yok millete vixen atan golden snake atan heartseeker atan slot bana gelince 8 saatte 6 tane upgrade sc attı ben bu karakteri nasıl güçlendirecem nasıl dizecem nasıl item alacam ? oyun başı oyun başı e abi geçsin herkes priest oynasın o zaman

amaravolchkova

Üye
Önce görev setinden şikayet edildi, sonra çok vuruyor dendi habire yeni şeyler çıkıyor. Priest sınıfını kaldırsınlar mı arkadaşlar oyundan ister misiniz? Heal atmasın buff atmasın ne gerek var? Sadece yürüsün karakter boş boş

jutedss

Üye
Önce görev setinden şikayet edildi, sonra çok vuruyor dendi habire yeni şeyler çıkıyor. Priest sınıfını kaldırsınlar mı arkadaşlar oyundan ister misiniz? Heal atmasın buff atmasın ne gerek var? Sadece yürüsün karakter boş boş
valla priest oynayna 3-5 kişi gelmiş her şeye saçma sapan yorum yapıp kendi karakterini savunmaya çalışıyor abi şu foruma bak Mageten şikayetçi olan var mı warriordan şikayetçi olan var mı assastan archerdan şikayetçi olan var mı yok neden sadece priestten var bir sorgulamak lazım herşeye muhalefetsiniz düşüncelerimizi eleştri olarak saygı çerçevesi içinde dile getiriyoruz hemen çıkıyorsunuz fırlıyorsunuz bir yerden bıdı bıdı bıdı savunma abi biz hiç bir şeyi eleştirmeyelim o zaman yarın öbür gün yönetim bir hata yaptığında da sakın gelip eleştirmeyin sizde çünkü eleştiriyi kendiniz kaldıramıyorsunuz.

Zbam

Üye
Ben asasın görünmez olmasından hoşlanmıyorum mesela ama görünmez olmak istesem asas açarım buraya konu açmam:D

HeaveN

Üye
priest çok karlı burda hem buf sc bedava getiriyo keşke priest açsaydım diyorum ilk başta okçuyum adamlar 2k atak var üstüne
item dizmek çok kolay üstüne bide çok seri dönüyolar :)

amaravolchkova

Üye
valla priest oynayna 3-5 kişi gelmiş her şeye saçma sapan yorum yapıp kendi karakterini savunmaya çalışıyor abi şu foruma bak Mageten şikayetçi olan var mı warriordan şikayetçi olan var mı assastan archerdan şikayetçi olan var mı yok neden sadece priestten var bir sorgulamak lazım herşeye muhalefetsiniz düşüncelerimizi eleştri olarak saygı çerçevesi içinde dile getiriyoruz hemen çıkıyorsunuz fırlıyorsunuz bir yerden bıdı bıdı bıdı savunma abi biz hiç bir şeyi eleştirmeyelim o zaman yarın öbür gün yönetim bir hata yaptığında da sakın gelip eleştirmeyin sizde çünkü eleştiriyi kendiniz kaldıramıyorsunuz.
Priest hakkında her şeye ağlayacağınıza priest aç kas o zaman kardeşim. Saçma sapan oyun başından beri tutturmuşsunuz bir priest priest madem bu kadar güzel madem bu kadar haksız kazanç elde ediyor aç kas?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt