Priest Abartı mı ?

Adv3NN

Üye
priest çok karlı burda hem buf sc bedava getiriyo keşke priest açsaydım diyorum ilk başta okçuyum adamlar 2k atak var üstüne
item dizmek çok kolay üstüne bide çok seri dönüyolar :)
item dizmek kolay derken battel priestte elindeki bowun fiyatini söyler misin gb olarak bende sana benim elimdeki itemin fiyatini söyleyim karşılaştıralım yakışıklı + takı setleri fiyatlarini karşılaştıralım 2 gb takı set diziyonuz benimki kafadan +3 gb başlangıcı var :D

kukmina

Üye
beyler her clasın + sı ve - siz var siz dv farm atan priyi tekliyonuz adamlar kalkıpda burda ya arkadaşım asalar bizi tekliyo karşılarında duramıyoz diye ağlamıyolar ama aynı asas ark pve de farm geçince priden kutu alamayınca burda ağlıyo nerde burda adalet oldu sen beni teklerken oyundan zevk alıçaksın bide üstüne farmda benim kadar vurçaksın diz kendine +8 leater set aban fll dex bak bakalım nasıl farm atıyon (şimdi bu konudada ağlıçan o karekter kendine heal atıyo diye e ark seninde minorun var )
amacım prileri savunmak değil ne zaman forma girsem fark başlıklarla pri nerf diye ağlamalar ark +8 leater +8 takı görev silahı olan priden arcerle kutu alabiliyom çünkü oynadığım clasın hangi stadlarla max dps yaptığını biliyom diz kendine +8 leater set o prini yediği gibi damage ye ondan sonra konuşalım bak bakalım o adamlar o dps yapmak için farmda ne kadar pot yakıyolar senin bastığın sc ye eşdeğer golddan daha fazlasını yakıyo bu yüzden pt le takılçaksam priyle farm atıyom soloysam rogla farm atıyom sadece elinde sağlam silahı olan bp ler uğraştırıyo
Yönetime allah kolay lık versin

kukmina

Üye
Hocam peki kırılganlık ?
o önemli değil bp çok vuruyo geri kalan her şey önemsiz arkadaşların düşünceleri böle onların 200 pot harçadıkları farmda bp ler 500-600 pot harçıyo ama biz sc basıyoz derler adamım pri sc basmıyo sc karşılığı olarak pot kullanıyo

jutedss

Üye
Priest hakkında her şeye ağlayacağınıza priest aç kas o zaman kardeşim. Saçma sapan oyun başından beri tutturmuşsunuz bir priest priest madem bu kadar güzel madem bu kadar haksız kazanç elde ediyor aç kas?
1 delille 1000 alimi yendim 1000 delille bir deliyi yenemedim ata sözünün tam karşılığısın kardeşim benim valla helal olsun. Konuyu okuduğuna sen emin misin zaten diyorum ki benimde priestim var benim archerım da var benim mage'im de var ben buna sahibim zaten senin dediğini ben çoktan yaptım benim şikayetim yine de buna. her yerde priest görmek istemiyorum her farm slotunda sürekli priestlerle kendi priestimle ks leşmek istemiyorum oyunda sanki farklı karakter yokmuş gibi priest açılmasına kendim priest oynamama rağmen karşı çıkıyorum fakat sen bunu idrak edecek akıl seviyesine sahip değilsin maalesef 50 kere söyledim zaten neyden şikayetçi olduğumu

suistimal61

Üye
1 delille 1000 alimi yendim 1000 delille bir deliyi yenemedim ata sözünün tam karşılığısın kardeşim benim valla helal olsun. Konuyu okuduğuna sen emin misin zaten diyorum ki benimde priestim var benim archerım da var benim mage'im de var ben buna sahibim zaten senin dediğini ben çoktan yaptım benim şikayetim yine de buna. her yerde priest görmek istemiyorum her farm slotunda sürekli priestlerle kendi priestimle ks leşmek istemiyorum oyunda sanki farklı karakter yokmuş gibi priest açılmasına kendim priest oynamama rağmen karşı çıkıyorum fakat sen bunu idrak edecek akıl seviyesine sahip değilsin maalesef 50 kere söyledim zaten neyden şikayetçi olduğumu
herkes sana kıyafetten dolayı gelen stat bolluğunu anlatıyor ama sen halen daha bunu anlamamakta ısrar ediyorsun,sana çok basit bir yol veriyoruz yap dene eğer kutu veriyor isen,karşındaki insanı raporla ya macrosu vardır yada hilesi,çünkü sen +8 leather set ful dex 8 9 takılarla 3-5li bp den daha fazla damage cıkarırsın,ama yok gene kutu veriyorum dersen,ya gereki comboyu cıkaramıyorsun yada karsındaki hilecidir,ama hileci değilse farklı joblar oynamayı dene dostum,bırakın prieslerin yakasını artık.

amaravolchkova

Üye
Mesaj aralığına dikkat ettiysen ben senin gibi burada yatıp kalkmıyorum. Konuyu senin açtığın bile çıktı aklımdan alim malim laf ebeliği yapıyor kendince. Farklı job oyna o zaman kardeşim çözüm bol git okçu kas warrior kas başka bir şey kas. Solo oyuncular hiçbir şey yapamıyor diye zırladınız, dungeonlar açıldı bu defa da drop yok diyorsunuz. Mageler çok vuruyor diye ağladınız, adamların hasarları düşürüldü. Bossları her zaman belirli adamlar alıyor biz hiçbir şey yapamıyoruz diye ağladınız, bosslar random hale getirildi. Priest diye ağladınız silahlarının atakları düşürüldü. Siz tam olarak ne istiyorsunuz? Her zaman her şey hakkında şikayet edip bir şeylere zırlıyorsunuz ne istediğinizi kendiniz de bilmiyorsunuz. Daha önce de priestlerin görev kıyafetleri hakkında ağlıyordunuz. Kaldırsınlar kardeşim bu jobu oyundan siz de kurtulun oynayanlar da kurtulsun.

sanne2

Üye
IMG_20220611_143216.jpg

Pt nasıl ? :D @Zbam

psikolog

Üye
bende 65 adamların gelip haggard dışındaki kendi krallıklarında düşük lvlli adamların slot kapıp dreadlerde golemlerde kasmasını ok yanlış buluyorum kasabiliyorsan git haggardda pk nın olduğu yerlerde kas bırak da burada 60lvl altı olan adamlar kassın bence 59 lvl üstü krallıklarda yaratık kesemesin :)

EtikeT

Üye
Battle Priest'in olayı bu zaten, daha önce herhangi MMORPG oynamadıysan öğrenmiş oldun bu ezelden beridir böyle hepte böyle olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt