Priest Arkadaşlar Neden kimsenin Sesi çıkmıyor. ?

TerryB0GARD

Üye
@Geoo czde solo farm atarken çok isyan ediyorum bir BP olarak.Ben aşırı sağlam değilim maksat farm atabileyim itemi aldım diyebiliriz. Seni DVde 4-5 asasın dahi yatıramadığını gördüm 1 partiye tek girip çoğunu kestiğini de gördüm ama demek ki bunlar çok nadir durumlarmış :D bu konuyu açtığına göre aynı dertlerden müzdaribiz. En büyük sorunlardan birisi Asas sınıfı çok güçlü olduğu için bilen bilmeyen bir sürü insan bu sınıfı oynuyor ve DV de o kadar işsiz Asas var ki sabahdan akşama kadar DVde farmer kovalıyor yapabildiği tek şey bu çünkü. İsim vermek istemiyorum ama sayıları çok fazla ve 3-5 de olsa itemleri var ve benim gözümde o itemler heba oluyor. BP vs Asas zaten ya uzun sürmüyor ya da saçma sapan bir db-cure döngüsüne giriyor.

GizliPriest

Üye
Halen priest 2 skill 1 oto attack vuruyor yıllar oldu halen oto attack düzelmedi. Sadece asaslar da çalışıyor :D bir de çok fazla el düşmeyi artirdilar zaten 85 capte işe yarayan skill gelmedi. Ben hiç bir mmoda mobil olmayan priest paladin tarzı karakter görmedim. Her karaktere 1 tane mobil skill koymuşsunuz keşke priestleri de düşünüp koysaydiniz skillerini kim düşünüp yapıyorsa yerine başkasını almalisiniz. Örnek master 15 skill nedir ya :D görünmez oluyorsun ama olduğun yerde durucaksin meehhhh... Başarılar Rogue online world.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt