Priest Attack Skilleri Hk. (60-70) | Oyundaki Son Güncellemeler Hk.

Hedvein

Üye
Merhabalar, son zamanlarda özellikle BP oyuncularının kafasını karıştıran ''hasar oranı'' ve oyundaki son durumlar ile ilgili fikirlerimi paylaştım. Yönetime de gönderdim, sizlerin de fikirleri oyuncu olarak çok önemli. Yapıcı şekilde eleştirilerle oyuncu olarak görüşlerimizi belirtebiliriz.
Not: Sadece Priest olarak düşünmeyin, skillerde ve rollerde yapılacak her değişiklik hepimizi etkilemekte.

Videoya buradan ulaşabilirsiniz. Fikirlerinizi ister buradan ister video altından belirtebilirsiniz.
İyi seyirler & iyi forumlar.

GizliPriest

Üye
Eeeee hani bu patch de duzeltimisti öyle yazdı @SunRise discord da ?? 50 hasar fazla vuruyoruz ya şaka gibi ya bırak kanka BP falan kalmadı. Hasar yok defans yok hp yok. Master da olan tek defansif skill ağır nerflediler eee ne yapicak bu kadar oyuncu warrior mu olsunlar getirin job change basalım bizde warrior oynayalım o zaman. Ya gerçekten kriz bir durum günlerdir ne kadar insan varsa desteğe yazdi sonuç yok. Bak buraya yazıyorum 61 skill hasarını dusurucekler 350 mana harcayarak eski skille aynı vurucak 70 skilli mana potlari olmuş 8.5m ne farm yalabilirsin o mana ile ne solo mob kesersin kimse kusura bakmasın da herkes para babası değil cebindekini keyif almak için oyuna yatıracak.

Magicflow57

Üye
Öylesine uzun yazdım ki youtube'a isteyen okur. Eğer ki okuyan yetkili de varsa umarım dikkate alır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt