Priest Buf gelmesi şart!

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar .

Her güncellemede Asas olsun tüm savaşçı birşey geliyor Priest şuan üvey evlat farkı yok asaslar zaten güçlü daha güçlü olmuş.

Priest damage artması şart özellikle master 10 skil acayip mana iyiyor fazla vuruş yapma şansın yok bir bp priest olarak mana yada can dönmen lazım.

Asaslar R macro oynuyo bilmiyorum ama hiç bir şekilde bir asas bana dalınca kendime heal atamıyorum.

Eksiklikler var umarım priest birşey getirirsiniz teşekkürler.

Not: Hala çok fazla dc iyiyoruz oyundayken menü atıyo bunla beraber kristal savaş girerken dc iyiyosun bir bölge geçerken oyun bazen donup yanıt vermeme hataları var.

Alkoer

Üye
Priestin mana sorunu hp statının mana vermemesi. 75lv warrior ve asasın priestten çok manası var. Ki priestte 75 int var saf halinde karakterin. Warrior ve asas 55 int saf.

Aynı str takılar ile 75lv priestimde 2.5k mana var, 72lv warriorumda 3.5k.

Ticket attım sorun yok dediler.

Lady

Üye
Asaslar R macro oynuyo bilmiyorum ama hiç bir şekilde bir asas bana dalınca kendime heal atamıyorum.

İnt pri oynuyorum. Çoğu kes heal, cure ya da buff atarken hasar almazken bile dibimdeki adama failed verdiği oluyor. Yetenek kullanışlarında çok sıkıntı var şuan.

Balerion

Üye
Arkadaşlar başlık neden buff gelmesi lazim diye açilmış anlamiyorum,
Skill failedlerinin azalması,
makrolu asaslardsn her r yediginde skill kullanamamasi...
bunların düzeltilmesi lazim bence de ama bunlarin duzeltilmesi buff almak degil ki bunlar bug fix.

N3v3N

Üye
Assas nasıl oluyorda 2.5 sn de 6 vuruş yapıyor.

Skill r skill r skill r.

2.5sn. HP pot 800 can veriyor. Pot basarak kurtulabilmen için assasin hem skill.hem r olarak 100 vurması lazım :D

Skill dahil 200 vursa 1200 hasar yapıyor. Skilli 200 vuran assasta yok. R leri bile 250-300 vuruyor. Sadece 3 R vuruslari 800-1000 hasar yapıyor. Skiller peki?

Neyse assasa buf lazım. Tek atana kadar durmak yok.

Zafer1991

Üye
Priest mi? Oda ne ki akkllarinda bile yok 1 tane kullanisli yeni skilleri yok ataklarida cok geride kaldi mage-warrior-asas buf priest hep nerf yedi merakla izliyoruz bizde bakalim napcaklar

JohnPlane

Üye
artık ses etmiyorum BP Online a yenildim bende BP kasıyorum 70 olmak üzere buff atabilirler prilere :D

GunJack

Üye
Ben imperial set kullaniyorum pvp odaklı priest oyuncusuyum. 170 int statü vermeme rağmen 2 skill atınca mana bitiyor. Bir dengesizlik olduğu aşikar. Hasar olarak birşey diyemem o kısmı STR oynayan arkadaşlar daha iyi bilir.

RoXriTe

Üye
Örneğin rogue ve warrior master 10 skili 10 saniye sürüyor ama priestin 3 saniye. Burada çok ciddi mağduriyet var. Tamam 3 saniye sürsün ama her adam kestiğinde yenilensin. Yada herkesin kullandığı gibi 10 saniye sürsün. Rogue yada warrior adam kestiğinde master 10 skill i devreye giriyor ve onlar halen pot dispel yada heal almaya devam ederken priest bunların hiç birini yapamıyor. Ancak 3 saniye dolacak ki kendimize heal atalım. Bu durum çok saçma. Yapımcı arkadaş resmen 3 saniye verdik adamı kes gate at demiş.
Yeni güncelleme ile Rogue artık %30 kritik vuracak ve priestlerin vay haline.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt