İstek Priest El düşme olayına çözüm istiyoruz artık

vitorena

Üye
Priestlerde heal,cure vs şeyler atarken sürekli elimiz düşüyor ve bu durumdan artık herkes fazlasıyla şikayetçi bu kadar fazlasıyla el kırılmaması lazım. Lütfen düzeltme istiyoruz.

Bunun bir video ile açıklanması da birşey ifade etmicektir. Şöyle örnek vereyim 1 kişinin %20 ile el düşürme oranı var ise 5 kişi %100 yapar oynadığım karakterin 8000 HP'si var yani mantıken şunu söylemek istiyorum böyle bir oran mevcut ise oyunda biz bu priest karakterlerine neden item alıp koyuyoruz ? Veya neden priest oynuyoruz ? Ben artık kafama 2 kişi geldiğin de karakteri durdurup heal veya cure almaya çalışmıyorum dümdüz yürütüp mageme yalvarıyorum beni çek elim kalkmıyor diye. Gerçekten biz Çözümm istiyoruzzzzzz.

Archantos

Üye
Priestler de el düşürme olması gerekiyor maalesef.

Sanırım burada bir tık fazla el düşüyor klanımdaki priest arkadaşlarda aynısından bahsediyor. Eğer aşırı fazla ise bunun engellenmesi gerekiyor.

Sanırım bu kadar el düşmeme sebebi de asasların r makrosu diye düşünüyorum

FANTECH

Üye
abi bu özellik olmasa priestlerin 2 vs 1 3vs 1 gibi durumlarda karşıda db yoksa ölümsüz olması demek

Arkadaşın dediği gibi bir aşırılık var ise giderilmeli ve ben o kadarda dediğiniz kadar bir aşırılık olduğunu düşünmüyorum.

Birazda strese girin be abi , mageninde bir görevi olsun ekip içinde takım oyunu olsun

Alkoer

Üye
abi bu özellik olmasa priestlerin 2 vs 1 3vs 1 gibi durumlarda karşıda db yoksa ölümsüz olması demek

Arkadaşın dediği gibi bir aşırılık var ise giderilmeli ve ben o kadarda dediğiniz kadar bir aşırılık olduğunu düşünmüyorum.

Birazda strese girin be abi , mageninde bir görevi olsun ekip içinde takım oyunu olsun
Zaten belli bir cast süresi ve cooldown u olan skillerin bir de elinin düşürülmesi biraz fazla bence. Malum oyundan direkt devşirilmiş bir özellik.

Başka oyunlarda sınıfa özel görmedim böyle el düşme. Her sınıfın rogue ve warrior da dahil skill atarken eli düşebilir, failed alabilir.

Warrior ve rogue nin elinin düşmesi ne kadar saçma değilmi? Priest oynayın görün saçmalığı :D

FANTECH

Üye
Warframe benzer bir olay var karakter kayarak giderken hızlı gidiyordu hataydı fakat oyunun bir parçası haline geldi. Risedada bu böyle ve böyle kalmalı. Ben priest oynuyorum int priest değilim fakat sinir krizi geçireceğim bir an olmadı. 4 kişi aynanda vurunca elim düşse int priest oynarken sinirlenebilir miydim evet ama bazı şeyleride kabul etmek gerekiyor

Alkoer

Üye
Warframe benzer bir olay var karakter kayarak giderken hızlı gidiyordu hataydı fakat oyunun bir parçası haline geldi. Risedada bu böyle ve böyle kalmalı. Ben priest oynuyorum int priest değilim fakat sinir krizi geçireceğim bir an olmadı. 4 kişi aynanda vurunca elim düşse int priest oynarken sinirlenebilir miydim evet ama bazı şeyleride kabul etmek gerekiyor
Her sınıfta olsa bu olay bu şekil kabul edilse keşke

DeadLegion

Üye
Cozum basit: el dusmesini kaldirirsin ama oyunda her sinifa cc eklersin. Asas kor etme ya da silah dusurme atar warrior stun atar veya havaya ziplatma atar ice mage buza hapsetme seklinde freeze atar lr mage gokten yildirim atarak rakibi stunlar okcu geriye sektiren knock back ya da gokten ok yagdirmali bir skille skilin dustugu bolgedeki rakiplere susturma yani silence atar bu durumlarda el dusmesi olur. Oyuncu eger heal ya da db atmak uzere olan bir priestin elini dusurmek istiyorsa bu skillerden birini kullanir. Buna benzer sekilde cc skillerinin kullanilmadigi durumlarda priest ve mageler de dahil olmak uzere el dusme mekanigi kaldirilmalidir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt