Priest - Greater Impact skilli ve Durability Gösterge Sorunu

Chog

Üye
Greater Impact skill aciklamasinda %250 damage vurmasi gerektigi yaziyor, Impact skill aciklamasinda da %200. Istisnasiz her seferinde Greater Impact skilli, Impact skillinden daha az vuruyor.

Ekli dosyalar

• ge3.png
    ge3.png
    41.8 KB · Görüntüleme: 48
  • ge4.png
    ge4.png
    39.1 KB · Görüntüleme: 49

Chog

Üye
Silahlarin durability gostergesi dogru sayiyi gostermiyor. Ekte goreceginiz gorseller 10 dakika icersinde cekilmistir. Bu duruma gelistirici takim bakabilir mi?

Not: Arada repair yapmadim, kendi kendine boyle oldu

Ekli dosyalar

• dura1.png
    dura1.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 47
  • dura2.png
    dura2.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 45
  • dura3.png
    dura3.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 42

GRANDEKİNOKS

Üye
Silahlarin durability gostergesi dogru sayiyi gostermiyor. Ekte goreceginiz gorseller 10 dakika icersinde cekilmistir. Bu duruma gelistirici takim bakabilir mi?

Not: Arada repair yapmadim, kendi kendine boyle oldu
Merhabalar,

Ayrı olan konularınızı birleştirdim. Rise Online ekibinin hataları daha iyi takip edebilmesi ve çözebilmesi için lütfen tek bir konu altından paylaşım yapmanızı rica ediyorum.

İyi Forumlar.

TankerNeJLa

Üye
Priestin master 1 deki massive impacth skili %300 hasar gösteriyor ama normal impachdan az vuracak nerdeyse okadar ümitle kasdım 61 e ama skill cöp cıktı

TheHandOfGod

Üye
battle priestler çok ezik kalmış. defanstan feraget ediliyor manadan feragat ediliyor hp den feragat ediliyor ama warrior 56 skili bastıgında veya basmasa bile bp den daha yüksek hasar cıkartıyor. oyundaki en yüksek hasar bu kadar feraget eden battle priestlere ait olması gerekiyor.. bunu düzeltmenizi tavsiye ediyorum

Yolcu

Üye
Malesef BP yapıyoruz dediler ama ancak bir BP bu kadar kötü olur. Skiller alakasız değerlerde ve en kötüsü adam gibi bir görev silahı bile koymamışlar BP Ye.
Bu arada mageden bile çok demage yiyor BP.

Vision

Senior Moderatör
Yönetim olarak bu cevap verme hızını ve azmini öneri-istek-şikayet listelerimizde de görmek istiyoruz. Benim gibi üşenmeyip uzun uzun listeler yapan insanlar var oyunu destekleyip feedback bırakan ama hiçbirimize tek kelime yazmadınız.
Moderatör ekibi olarak forumun düzeninden sorumluyuz. Öneri-istek-şikayetleriniz ile geliştirici ekip ilgileniyor. Tüm önerilerinizin, şikayetlerinizin tek tek incelendiğinden ve not alındığından emin olabilirsiniz. Çok fazla konu olduğundan dolayı bütün konulara cevap verilmese de hepsi okunuyor.

Yolcu

Üye
Üzgünüm bu beklenti sonuç hikayesi tabiki oyun yeni yılların oyununa bir anda kafa tutamaz ki o oyun bile kaç yıl sonra oturdu lakin yöneticileri para hırsı ve oyuncuları önemsememeleri oyunu batırdı ilgili oyunun database patlattılar pazar yerinde elma seçer gibi çar soydular. sonunda oyun sadece pazar yerine döndü bu oyunların en büyük sevki item dizme ve pk oyuncular bundan zevk almazlarsa oynamazlarç Ben bu oyunun daha iyi olacağına inanıyorum. Oyuncular zevk alsın clanlar kurulsun hile ve soyulmaların önüne geçilsin o zman olur :) İnşallah bu oyunda aynı sonu bulmaz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt