Priest Hangi Sınıfı Tercih Etmeliyim?

mr11

Yeni Üye
Oyuna yeni başladım, Buffer ya da Debuffer oynamak istiyorum Healer istemiyorum fakat hangisini seçeceğime karar veremedim, sizlerden bilgi almak istedim. Tek başıma takılırken de bossları nispeten seri kesebilmeyi isterim bu yüzden debuffer olmak istiyordum fakat bazıları debuffer priest'in çok çabuk öldüğünü ve buffer olmam gerektiğini söylüyor, sizce bu doğru mudur? Bir de BP ne demek? Hem buffer hem de debuffer olarak aynı zamanda BP de olabiliyor muyuz?

levbom

Üye
bp battle priest demek atak yapan priestdir full strye verip defi az olan priest leather seti giyer kalan statlarıda HP ye verir. Debuff heal yada Buff Heal açarsın herzaman yan skill heal olur.

int priest te normal priest ondada kıyafetinin uygunluguna göre int str ve hpye verirsin. skilleride Buff Heal yada Debuff Heal oynayabilirsin. partinin durumlarına göre skilleri ayarlarsın. premium alırsan ücretsiz skill ve stat sıfırlayabilirsin.

levbom

Üye
karakterin ölmesi tamamen itemlerle ve oyunculuğunla alakalı. debuffer olan karakter birazdaha önde oynadığı için çok ölebilir. onun için partini iyi oluşturman lazım oynadıkça alışacaksın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt