Priest Heal animasyonu

Pitou

Üye
Alfa 2 videosunda(dk15.10) Priest Heal animasyonunda elini çok hızlı indiriyor ve pelerin karakterin ayağından çıkıyor.
Alfa 1 de oynadığımdada aynı sorunla karşılaşmıştım priest elini çok hızlı indiriyor hile görüntüsü veriyor.

Son düzenleme:

Jackass

Üye
Evet elini bi anda indiriyor. Doğru tespit pelerin ayaklarının içine giriyor :)

NESTA

Üye
Pelerin ayakların içinden geçebilir birçok oyunda bu böyle ama heal + db atma hareketlerinde ciddi sıkıntı var.

hzljoepr

Üye
malum oyunla benzerleştirmeyin bu oyun daha akıcı ve güzel olacak priestlere gelince dediğiniz olay düzeltilmiştir videonun sonlarına doğru sararsanız görebileceksiniz.

Pitou

Üye
malum oyunla benzerleştirmeyin bu oyun daha akıcı ve güzel olacak priestlere gelince dediğiniz olay düzeltilmiştir videonun sonlarına doğru sararsanız görebileceksiniz.
Videonun sonlarında dediğin gibi birşey yok dk kaç olduğunu söylermisin düzeltilmiş halini ? videonun tamamını 10 kez izledim dediğin gibi bir düzeltilme yok yanlış yönlendirme yapmayın.

hzljoepr

Üye
Videonun sonlarında dediğin gibi birşey yok dk kaç olduğunu söylermisin düzeltilmiş halini ? videonun tamamını 10 kez izledim dediğin gibi bir düzeltilme yok yanlış yönlendirme yapmayın.
o skill effectleri patlayan yer. kırmızı sarı vs. orda normal basıyo gibi geldi bana dur dk söyleyim bekle 15:26 felan dakika.

Pitou

Üye
o skill effectleri patlayan yer. kırmızı sarı vs. orda normal basıyo gibi geldi bana dur dk söyleyim bekle 15:26 felan dakika.
Tekrar kontrol ettim hata devam ediyor yanlış bakmışsın oyun açıldığında tekrar görme fırsatı bulacağız zaten birde size önerim oyunu övmek yerine mükemmel çok iyi vs demek yerine oyunun hatasını açığını problemlerini ararsanız oyunu daha iyi yerlere getirirsiniz. İktidar yalakalığı gibi bir şey oluyor bu yaptığınız.

hzljoepr

Üye
Tekrar kontrol ettim hata devam ediyor yanlış bakmışsın oyun açıldığında tekrar görme fırsatı bulacağız zaten birde size önerim oyunu övmek yerine mükemmel çok iyi vs demek yerine oyunun hatasını açığını problemlerini ararsanız oyunu daha iyi yerlere getirirsiniz. İktidar yalakalığı gibi bir şey oluyor bu yaptığınız.
Dostum ben sana gördüğümü söyledim oyunu övmek yalakalık bunlarla hiç bi alakası yok priestin el kaldırması bozuktu ama adamlar düzeltmişler video'da gördüğümü söyledim yani.

Pitou

Üye

hzljoepr

Üye
Bu öyle dışarıdan bakılarak anlaşılacak birşey değil Priestin gözünden görmek lazım olayı anlaşılmıyor böyle.
alpha 1.0 öncesi oyun daha güzeldi akıcıydı videolarda görüyorduk hayal kuryorduk sonraki zamanlarda insanlar çok şikayette bulundu diye bütün skill animasyonları herşeyi değiştirdiler. oyun biraz özgündü ama o özgünlüğü biraz bozdular bu benim kendi düşüncem. Oyun KO ya benziyo diye çok saçma şikayetler geldi bırak benzesin ne olacak sanki. zaten knight gibi oyunlar ilgi görüyor ilgisinden ziyade kafadan bi oyun yapmışsın onun izinden gitmen lazım üzerinde çok oynarsan mekanikler bozulabilir. daha kötü bi hale gelebilir oyun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt