Priest Karakter Arkeoloji Ve Herbalisim Toplama Ve Craft Için Öneriler.

Warkor

Üye
Merhaba arkadaşlar. Priest karakter için arkeoloji ve herbalisim toplayıcılığı yapmayı ve evel crafting ve alchemy mesleği kasmayı düşünüyorum. Bu toplama ve craft meslekleri hakkında artıları ve eksileri hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isterim. İyi yanları nelerdir kötü yanları nelerdir yapmak mantıklımıdır yoksa gereksizmidir. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İyi oyunlar dilerim.

Benbu

Üye
Öncelikle hangi karakterin hangi mesleklere bonusu olduğunu öğrenmelisin
örneğin;
Priest karakteri harvesting i en hızlı yapan karakter arkeolojiyi rogue ağaç kesme vb warrior alchemy mage

Bunun dışında ne istediğinden emin olman gerek örneğin weapon craft yapıp silah basmak ıstıyorsan hem ağaç kesmek hem maden kazmak hem de onların mesleklerini geliştirmelisin ve buda çok uzun uğraş gerektirecek sancılı bir dönem gerçekten çok uzun sürecek toplayıcılık lvl ini kassan bile meslek lvl lerini kasmak ıcın kendın toplamayı dusunuyorsan abartmayayım ama 1 seneden fazla ugrasman gerek hele arkeoloji ve mesleğini kasmak istiyorsan çok çok daha uzun

Hızlı kasılan ve nispeten diğerlerine göre daha çabuk ulaşılabilen meslekler
cooking alchemy skinny

skinny bu üçünün içinde en zoru
alchemy bitkilerini çok bulursun yapan azdır en hızlı onu kasarsın pot basıp satarsın
cooking yemek yaparsın satılacak 2 yemek vardır exp ve rpr ondada cok ks olur ona ayak uydurabilirim dersen onu yaparsın cunku ozellıkle ılk sevıyelerde mıllet ornegın 50k ya urettıgı yemegı 20 k ya koyar ne gelirse kar diye

hangi karakterle toplama yaptıgında cok onemli ornegın mageyle yapıyorsun çok öleceksin onu yaz kenara cogu mobtan tek yiyeceksin ozellıkle hagard haddar da priestle uyutma atar toplarsın vs gibi

Warkor

Üye
Öncelikle hangi karakterin hangi mesleklere bonusu olduğunu öğrenmelisin
örneğin;
Priest karakteri harvesting i en hızlı yapan karakter arkeolojiyi rogue ağaç kesme vb warrior alchemy mage

Bunun dışında ne istediğinden emin olman gerek örneğin weapon craft yapıp silah basmak ıstıyorsan hem ağaç kesmek hem maden kazmak hem de onların mesleklerini geliştirmelisin ve buda çok uzun uğraş gerektirecek sancılı bir dönem gerçekten çok uzun sürecek toplayıcılık lvl ini kassan bile meslek lvl lerini kasmak ıcın kendın toplamayı dusunuyorsan abartmayayım ama 1 seneden fazla ugrasman gerek hele arkeoloji ve mesleğini kasmak istiyorsan çok çok daha uzun

Hızlı kasılan ve nispeten diğerlerine göre daha çabuk ulaşılabilen meslekler
cooking alchemy skinny

skinny bu üçünün içinde en zoru
alchemy bitkilerini çok bulursun yapan azdır en hızlı onu kasarsın pot basıp satarsın
cooking yemek yaparsın satılacak 2 yemek vardır exp ve rpr ondada cok ks olur ona ayak uydurabilirim dersen onu yaparsın cunku ozellıkle ılk sevıyelerde mıllet ornegın 50k ya urettıgı yemegı 20 k ya koyar ne gelirse kar diye

hangi karakterle toplama yaptıgında cok onemli ornegın mageyle yapıyorsun çok öleceksin onu yaz kenara cogu mobtan tek yiyeceksin ozellıkle hagard haddar da priestle uyutma atar toplarsın vs gibi
Evet kardeşim priestin hangi mesleklere ve toplamaya ne kadar hız verdiğine baktım. Söylediğim toplama ve crafta uygun bir karakter şuan. Tabiki de hem kendim kasarak hem de para ile satın alarak ilerletmeye çalışacağım. Bilgi için teşekkür ederim.

Benbu

Üye
Evet kardeşim priestin hangi mesleklere ve toplamaya ne kadar hız verdiğine baktım. Söylediğim toplama ve crafta uygun bir karakter şuan. Tabiki de hem kendim kasarak hem de para ile satın alarak ilerletmeye çalışacağım. Bilgi için teşekkür ederim.
Arkeolojide devasa mebla gerekli onu söylemem gerek
örneğin cookingte 14 lvl olmak için 120 bin mısır gerek tane 4k dan sen hesapla gittikçe artan exp miktarınıda 40 lvl e kadar artarak gidiyor çünkü hesapla bunu 4 5 le carp arkeolojiye koy + olarak taş bulunabilirlik ve satan insan azlıgınıda koy

DeadLegion

Üye
Arkeolojiyi binbir zorlukla kasarsin full lvl olsan bile jewel craftingle yapabilecegin en iyi takilar oyunda cok az kisinin kullandigi talep gormeyen defansif takilardir. Pazardan bir tane chest alip kirdiran ya da eventten elde ettigi chesti kirdiran bir oyuncu senin aylarca emek verdigin meslekle urettigin takidan daha degerli bir taki elde edebilir. Bu yuzden bence uretim isine hic girme. Topladigini sat.

31G

Yeni Üye
Arkeolojiyi binbir zorlukla kasarsin full lvl olsan bile jewel craftingle yapabilecegin en iyi takilar oyunda cok az kisinin kullandigi talep gormeyen defansif takilardir. Pazardan bir tane chest alip kirdiran ya da eventten elde ettigi chesti kirdiran bir oyuncu senin aylarca emek verdigin meslekle urettigin takidan daha degerli bir taki elde edebilir. Bu yuzden bence uretim isine hic girme. Topladigini sat.
İleride bu duruma çözüm bulunur herhalde... Son seviye meslekler gerçekten karşılığını alabilmeli...

Warkor

Üye
Doğru bir noktaya değindin kardeşim. Sadece kendi topladıklarınla son seviyeye kadar gelsen bu dediğin sistem seni üzmeyebilir çünki topladığın ile direk aynı seviye craftlamış olucaksın o kadar takılmazsın. Ama ekstra aşırı fazla para yatırımı yaparak o seviyeye getirdikten sonra bu tarz durumlar ile karşılaşmak gerçekten hem verilen emeğin gemde yatırım yaptığın paranın çöp olmasına neden oluyor. İleriye dönük bir güncelleme ile bu emeklerin karşılığı verilirse belki toplama ve meslek yapanları bir nebzede olsa rahatlatabilir. Yoksa o kadar emek boş yere harcanmış zaman ve para olarak kalıcak bize galiba.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt