Priest karakterinde kullanılmayan Debuff yetenekleri

Pitou

Üye
12 LvL "Low Enegy" yeteneği rakibin 500 mana siliyor.
26 LvL "Enegy drain" yeteneği rakibin 1000 manasını siliyor.
Mana potu zaten 2000 mana basıyor. Tamamen boşuna tasarlanmış 2 yetenek.
Bütün yetenekleri bire bir diğer oyunla aynı yapmanın ne manası var :D
Bari en düşüğünü 2000 mana silsin diğeri 2700 mana silsin . Bunları şuan zaten kimse kullanmıyor sadece süs niyetine orada duruyor. Ya kullanılacak şekilde revize edilsin ya da oradan tamamen kaldırılsın bir anlamı yok çünkü. Şimdi birisi çıkıp diyecek 70 mana silme yeteneğini kullan. Onu açamıyoruz Party heale öncelik verdiğimiz için.

27 LvL Debuff yeteneği "Empaty" rakibin buffunu siliyor. Officalde çoğu oyuncu scroll kullanacak pvp yaparken bu yeteneğin bir anlamı olması için bari rakibin üstünde 8 sn gibi bir süre beklesin bir anlamı olsun yeteneğin her şeyi ko ile aynı yapmaya ne gerek var anlam veremiyorum. Burası RİSE ONLİNE burada farklı olacak .

Ekli dosyalar

• mana potu.jpg
    mana potu.jpg
    19.8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

ODUNBEY

Üye
Kanka neyin kafası bu 70 de toplu mana silme var teklide 4k var 4 tane mana silme bu seviyede olursa oyun oynanmaz skill atamaz mageler priestler kafan mı iyi :D öneri yaparken yapıcı yap az

ManicAttack

Üye
Yönetim ekibi lütfen bu öneriyi dikkate bile almayın oduna katılıyorum oynanışı zaten etkiliyor mana silme magelerime 70 60 attırmıyor mele karsısında mal gibi kalıyoruz birde priestime oynarsa bunu 4 skill durmadan priestim heal atamaz tam mal oluruz :)

Pitou

Üye
Kanka neyin kafası bu 70 de toplu mana silme var teklide 4k var 4 tane mana silme bu seviyede olursa oyun oynanmaz skill atamaz mageler priestler kafan mı iyi :D öneri yaparken yapıcı yap az
Okuma yazman varsa party heal açtığın için onları açamayacağını anlattım. Ve bu süs niyetine konulan bu yetenekler ne işe yarar bunu anlat bana kim kullanıyor bu yetenekleri ? Ben hiç bir zaman kullanmadım kullananda görmedim. 500 mana siliyor pot zaten 2000 bin mana veriyor.

Son düzenleme:

ODUNBEY

Üye
Okuma yazman varsa party heal açtığın için onları açamayacağını anlattım. Ve bu süs niyetine konulan bu yetenekler ne işe yarar bunu anlat bana kim kullanıyor bu yetenekleri ? Ben hiç bir zaman kullanmadım kullananda görmedim. 500 mana siliyor pot zaten 2000 bin mana veriyor. Düşünürken yapıcı düşün kardeşim Allah sanada düşünme yetisi vermiştir.
Ezik pk sı diye bir pk olacak erken erişimde umarım tadarsın tadını alırsın. 2 Binde gayet iyi bir mana silme sen kullanmayabilirsin.
Bir şeyi açarken bir şeyin eksik olması normal değil mi 70 level için ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt