KaronLethe
Üye

Çok katılıyorum.Assas online ya da mage farm similatörAsas karakterinin güçlü olması sebepsiz değil, oyunun adı zaten asasins online oldu neredeyse
Çok katılıyorum.Assas online ya da mage farm similatörAsas karakterinin güçlü olması sebepsiz değil, oyunun adı zaten asasins online oldu neredeyse
Dostum ;Bu arada ayak kırma, kitleme(okçu,mage) ,spike gibi skiller de bence db dir.Tabi benim buff silmem var tamam ben attım db yi adam cure kaldırdı o sc li diye buffı direkt geri geldi benim buffım silindi.Para verdi tabi silinmeyecek doğru diyorsunuz ama bu sefer de oyun çıkarken verilen sözlerle ters düşmez mi ?
Bu bilgiler doğru ama oyunun vaatlerine tamamen ters düşuyor. Ayrıca normali budur diye söyledigin şeyler hic de iyi şeyler değil. 25 milyara oyun mu olur? Parayla alacağin şeyler karakterini %0- %2 arasında daha güçlü kılabilir maksimum. Gerisi p2w ve para tuzağina girer. Bu oyun bunu vaad etmedi. Ayrıca para ödeyeceğin oyunlarin çogunda da para verdiğinde sadece skin ve kozmetik aliyorsun, karakterini para vererek degil oynayarak guclendiriyorsun. Oyunun boyle olmamasindan yakinan adama niye çatıyorsun?Dostum ;
Skill açmak maliyetli , açsam ne değişecek boşuna 50 m vereceğim diyorsun ,
Sc paralı ( 1saat de 900k nın lafını yapıyorsun ) basamam ,
Sc yi karşı taraf bastığında para harcayarak bastığını RİSE ONLİNE nin çıkarken verdiği sözlere ters düştüğünü söyluyorsun ,
Böyle devam ederse Klanca oyunu bırakma kararı alabiliriz diyorsun ( bir bunu doğru buldum çünkü bu zihniyet ile karşımda rakip değil sadece oyunu anlamayan ve abuk zubuk bahaneler ile oyunu kötülemeye calışan insanlar görüyorum)
Ne diye açıklama yapmışsak ta başlık altına boş.
Bp ye item koyacaksın .
Bp DB olacak.
BP de Sc kullanacaksın
ki karakterin gücünü anlayasın 2ws 1 atasın . Bir 4k mana cekip alan atak kırma atıp 2 kişiyi ekarde edesin , Skill + stat + item kombinasyonu yapasın ki Dv de rahat farm atıp iş göresin.
Ben bunları deneyimleyerek karakterimi güçlü duruma getirdim ve Bp bu oyunda oldukça güçlü karakter .
İtemsiz sc ciz , pussuz her karakter çöptür. ( Ki RİSE ONLİNE de full Quest li karakterler ( HANGİ JOB OLURSA OLSUN ) Hard pk harici tüm herşeyi yapabilmektesiniz .
BANA PARAZİT geldi disbelimi alıyorum ama canım fullenmiyorrrrrrrrrrrrrrrr çünkü SC yok . Adam SC bASIYOR Beni eziyorBu bilgiler doğru ama oyunun vaatlerine tamamen ters düşuyor. Ayrıca normali budur diye söyledigin şeyler hic de iyi şeyler değil. 25 milyara oyun mu olur? Parayla alacağin şeyler karakterini %0- %2 arasında daha güçlü kılabilir maksimum. Gerisi p2w ve para tuzağina girer. Bu oyun bunu vaad etmedi. Ayrıca para ödeyeceğin oyunlarin çogunda da para verdiğinde sadece skin ve kozmetik aliyorsun, karakterini para vererek degil oynayarak guclendiriyorsun. Oyunun boyle olmamasindan yakinan adama niye çatıyorsun?