Babalarınbabası
Üye

Arkadaşlar satışta bir sürü HP leather gördüm. Benim bildiğim STR yapıyorduk BP setlerini. Yeni bir meta mı var?
İkisi de değil BP set craft olmalıArkadaşlar satışta bir sürü HP leather gördüm. Benim bildiğim STR yapıyorduk BP setlerini. Yeni bir meta mı var?
Nasıl yaniİkisi de değil BP set craft olmalı![]()
Şuan ulaşması çok zor belki de imkansız ama craft seviyeni ilerleterek Crafted priest leather set uretip biraz strden biraz da defanstan düşürüyor ama HP MP bonuslari tatmin edici set bonusu da var.Nasıl yani
DogruuBp isen pk da hp str çok bi farkı yok nurf yiye yiye bitti karakter zaten dv ye geçmenle çıkman 10 dk anca sürüyor oynayamazsın
BP oynayan kaldı mı nft satışların da priestler doluDengeleme düzenlenme adı altında bpnin oynanabilir tarafı kalmadı. Oyunun ikinci ayından itibaren en çok nerfe maruz kalan jobu oldu , assassların oyuncağı haline geldiler.
Karakter healini bile yavaş alıyor alamadan elide düşerse zaten kopmalık bir durum. DV de kenar da köşede bir slot bulup assassların sizi bulmaması için dua ederek farmlayabilrsiniz![]()