Priest Leather Set HP mi olmalı STR mi?

Babalarınbabası

Üye
Arkadaşlar satışta bir sürü HP leather gördüm. Benim bildiğim STR yapıyorduk BP setlerini. Yeni bir meta mı var?

MELKOR

Üye
Tank Priestler onu giyiyor, oyunda maalesef ne elite ne imperial priest itemi giymek pek mantikli degil. Arada sadece -100 def oynuyor. Hp olarak ise 2k avantaj farki var.

Geoo

Üye
Bp isen pk da hp str çok bi farkı yok nurf yiye yiye bitti karakter zaten dv ye geçmenle çıkman 10 dk anca sürüyor oynayamazsın

Ayarsız

Üye
hele hafta sonlar ve akşamları dv ye ancak şöyle bir bakıp çıkıyoruz :)

feelfree

Üye
Dengeleme düzenlenme adı altında bpnin oynanabilir tarafı kalmadı. Oyunun ikinci ayından itibaren en çok nerfe maruz kalan jobu oldu , assassların oyuncağı haline geldiler.
Karakter healini bile yavaş alıyor alamadan elide düşerse zaten kopmalık bir durum. DV de kenar da köşede bir slot bulup assassların sizi bulmaması için dua ederek farmlayabilrsiniz :D

GizliPriest

Üye
Dengeleme düzenlenme adı altında bpnin oynanabilir tarafı kalmadı. Oyunun ikinci ayından itibaren en çok nerfe maruz kalan jobu oldu , assassların oyuncağı haline geldiler.
Karakter healini bile yavaş alıyor alamadan elide düşerse zaten kopmalık bir durum. DV de kenar da köşede bir slot bulup assassların sizi bulmaması için dua ederek farmlayabilrsiniz :D
BP oynayan kaldı mı nft satışların da priestler dolu :D

Geoo

Üye
bi arkadaşla vs atıyorduk 65 lvl da kesiyordum adamı her seferinde, aynı itemler lvl larımız 75 adam beni %30 %40 canla kesiyor bp nin ne kadar nurf yediğini buradan anlayabilirsiniz. En az %35 nurf yemiş bp ler, yönetim nurflerken 75 açarken bu karakterin bu durumundan haberleri var mı acaba onu bi sormak lazım önce. Muhtemelen haberleri olmadıgını düşünüyorum haberleri varsa bilseler sanırım bu kadar karakter dengesiyle oynamazlardı diye düşünüyorum. Bu kadarda bilgisiz bir ekip değiller çünkü. Haberleri varda bu şekilde bilerek yaptılarsa sal gitsin oyunu direk umarım kısa zamanda bi açıklama gelir bu saçma sapan oto mesajlardan bıktık resmen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt