Öneri Priest main attack skill nerf Hk.

Atom0619

Üye
Warrior da main attack skillin 0.8 sn olduğu gibi. Priestlerin Master da açılan main attack skillinin de 0.8 sn olup dengelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yada warriorlarin da main attack skillin 0.5 sn düşmesinin gerektiğini düşünüyorum.
İyi forumlar.

Namaleon

Üye
Merhaba, bende buna katılıyorum. Zaten battle priestin ap avantajı ve hasar çıktısı fazlasıyla fark yaratırken skill cdsinin düşük olması hatalı bir durum. İyi forumlar.

MaRaKeSH

Üye
wariorun defansif özellikleri ve def ini göz önünde bulundurduğunda üzerine atağıda ekledinmi bütün server warrior olur hayırlı işler. bence bütün joblar birbirinin counteri olarak çok iyi ayarlanmış durumda. iyi iş çıkarmışlar

sosyetik

Üye
Warrior da main attack skillin 0.8 sn olduğu gibi. Priestlerin Master da açılan main attack skillinin de 0.8 sn olup dengelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yada warriorlarin da main attack skillin 0.5 sn düşmesinin gerektiğini düşünüyorum.
İyi forumlar.
salonuda mutfağa katılım mı

Atom0619

Üye
Şöyle bir durum var göremediğiniz galiba. Warrior tek skill vurabilirken priest iki skill vuruyor. Zaten iki skill de %300 dmg olarak eşit. Cd lerin de eşit olması kanaatindeyim bu benim şahsi düşüncem.

MaRaKeSH

Üye
kardeşim priest tek yiyor, warior pot bile basmıyor dengesizlik neresinde bunun

Atom0619

Üye
wariorun defansif özellikleri ve def ini göz önünde bulundurduğunda üzerine atağıda ekledinmi bütün server warrior olur hayırlı işler. bence bütün joblar birbirinin counteri olarak çok iyi ayarlanmış durumda. iyi iş çıkarmışlar
Warriorun battle priest apsine erişe bilmesi için frenzy basması lazım. frenzy bastığı zaman priestden daha düşük defansı oluyor zaten

MaRaKeSH

Üye
warriorla priesti kıyaslarsan makul, her job bp priesti kesebilir şuanda lakin warioru zaten düşüremiyosun bide atağını verdinmi oyun kapat git diyorum sadece. bp prinin kesmekten başka çaresi ollmadığı için coldown kısa olması çok normal. warior zaten düşmüyor üstüne bide daha fazla vursun demen biraz dengesizleştiriyor

anil1991anil

Üye
Hem defansım çok olsun, hem canım çok olsun, hem de atağım çok olsun. Bir de buff skilli eklesinler warriora.

Arkadaş prinin sefil defansını, canını geçtim doğru düzgün silahı bile yok. Nadir itemlerin hiç biri işe yaramıyor. Excalibur demeyin boşa, onun +7'si bile görev itemini geçemiyor. 1 tabarise 1 de arch sword var. Tabarise nin atağı zaten çok iyi değil ve epik. Arch 30m den başlıyor, zor çıkıyor. Earthshaker falan pazarda görürsek şükrediyoruz. Warrior'da, Asas-Okçu'da 50 tane silah seçeneği var.

feyyazbegen

Üye
Bence onlar bir karakter koysunlar. Level kasmadan önce bir istediğimiz skilleri seçelim. Mesela Nova, light feet , görünmezlik , buff kritik olanların hepsini alırım ben.
(bakalım kim ilk atlıcak :D)

Atom0619

Üye
Warriorun canı 2k priestin 700 sence dengeli mi? saldırı güçleri de eşit olsa sence nasıl olacak bir priest oynamanı isterdim su oyunda o kadar güzel olmadığını anlardın hayatın
65lvl priest 63lvl warrior ve kankacim şuan da bende. Ben saldırı gücü esitlensin asla demedim sadece main skill saniyeleri esitlensin dedim.

Atom0619

Üye
Hem defansım çok olsun, hem canım çok olsun, hem de atağım çok olsun. Bir de buff skilli eklesinler warriora.

Arkadaş prinin sefil defansını, canını geçtim doğru düzgün silahı bile yok. Nadir itemlerin hiç biri işe yaramıyor. Excalibur demeyin boşa, onun +7'si bile görev itemini geçemiyor. 1 tabarise 1 de arch sword var. Tabarise nin atağı zaten çok iyi değil ve epik. Arch 30m den başlıyor, zor çıkıyor. Earthshaker falan pazarda görürsek şükrediyoruz. Warrior'da, Asas-Okçu'da 50 tane silah seçeneği var.
+6 eathshaker ve +8 fabric set ile benim priestim de 2130 ap ve 570 def var fazlasıyla güçlü bir karakter belki sizde item olmadigi için böyle konuşuyorsunuz. Ben de priest oynuyorum ama haksızlık oldugunu düşünüyorum o kadar seri vuruyor ki main attack skill bence düzeltilmeli çünkü fail de vermiyor

Zbam

Üye
Elinde oyunun en pahalı epic silahının +6 sının olması da bir etken bence bukadar güçlü olmanda:D

nemesis04259

Üye
Priestlere Magelerde ki gibi nova skili eklensin bence malüm yaklaşana kadar ölüyor priest uzak sikil eklenmesi bir nebze daha güzel olur. Hatta eklemişken 60 mage novasından olsun Ha bide str verdikçe hp artsın 700 canla tek yiyorlar bari 2 k canıda olsun. Lütfen bu yorumumu dikkate alın sayın yönetici ve ekibi. Teşekkürler :)

Adv3NN

Üye
+6 eathshaker ve +8 fabric set ile benim priestim de 2130 ap ve 570 def var fazlasıyla güçlü bir karakter belki sizde item olmadigi için böyle konuşuyorsunuz. Ben de priest oynuyorum ama haksızlık oldugunu düşünüyorum o kadar seri vuruyor ki main attack skill bence düzeltilmeli çünkü fail de vermiyor
sende nasil 2130 ap var la bende EE +6 var 2085 ap mevcut düz eartshaker ile nasıl o kadar ap elde ettin ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt