Öneri Priest main attack skill nerf Hk.

Adv3NN

Üye
+6 eathshaker ve +8 fabric set ile benim priestim de 2130 ap ve 570 def var fazlasıyla güçlü bir karakter belki sizde item olmadigi için böyle konuşuyorsunuz. Ben de priest oynuyorum ama haksızlık oldugunu düşünüyorum o kadar seri vuruyor ki main attack skill bence düzeltilmeli çünkü fail de vermiyor
ben ınanmıyorum oyun ici nickini söylersen yada discord gelip ekran paylaşmadıgın sürece o ap inanmam dostum ben full stryim o kadar ap yok senin iteminden daha cok itemim var epic takılarda dahil ee +6 da var elimde atmişsin gibime gelıyo

Dreamwalker

Üye
Merhaba, bende buna katılıyorum. Zaten battle priestin ap avantajı ve hasar çıktısı fazlasıyla fark yaratırken skill cdsinin düşük olması hatalı bir durum. İyi forumlar.
Evet. BP ve Warrior aynı defansa sahip tamamen, havadan geliyor o AP prieste, defansından veya canından fedakarlık yapmıyor kesinlikle. Haklısınız.

SemiKO

Üye
Warrior lar gibi de güzel bir def eklensin ama o unutulmasın 1k vuruyoruz 2k yiyoruz ya o göz ardı edilmesin olur mu hala gelmiş burda bp ye nerf istiyolar şaka gibi xD

Atom0619

Üye
Warrior lar gibi de güzel bir def eklensin ama o unutulmasın 1k vuruyoruz 2k yiyoruz ya o göz ardı edilmesin olur mu hala gelmiş burda bp ye nerf istiyolar şaka gibi xD
Kardeş sen anlamiyorsun galiba yazdığımı oku önce istersen skill dmg dusurulsun demiyorum. Skill dönüş süresi esitlensin diyorum.

sertan123

Üye
bu arada şuan 1 warrior frezy skilini bastıgında bpden cok vuruyor :D bilginiz olsun ama 2katı canı var onuda hesaplayın

Atom0619

Üye
ben ınanmıyorum oyun ici nickini söylersen yada discord gelip ekran paylaşmadıgın sürece o ap inanmam dostum ben full stryim o kadar ap yok senin iteminden daha cok itemim var epic takılarda dahil ee +6 da var elimde atmişsin gibime gelıyo
Benim itemimi yada oyunda ki nickimi nereden biliyorsun da benden fazla itemin olduğunu iddaa edoyorsun? Max Es +7 olur yada es +6 fabric full 8 takılar full 9 8. Bu arada AP yanlış söylemişim belki sen set takı takiyorsundur ben pure str takı olduğu için daha fazladır.

SemiKO

Üye
Kardeş sen anlamiyorsun galiba yazdığımı oku önce istersen skill dmg dusurulsun demiyorum. Skill dönüş süresi esitlensin diyorum.
Eşitlenirse aradaki def farkı da eşitlensin derim o zaman ben onu diyorum warriora eşit olacaksa skili defansıda olsun madem kardeş bu ikisinin farklı job olmalarının illaki bir farkları olucak dimi

suptor43

Üye
Herkes işine geldiği gibi istiyor dw aha str pri tek atarız derken güzel dimi diyormuyuz str pri ye def gelsin wari gibi olsun

Atom0619

Üye
Eşitlenirse aradaki def farkı da eşitlensin derim o zaman ben onu diyorum warriora eşit olacaksa skili defansıda olsun madem kardeş bu ikisinin farklı job olmalarının illaki bir farkları olucak dimi
Warriorun 1 tane skill ağacı yok onu napicaz :D

anil1991anil

Üye
Warrior'a buff, str basma, toplu heal ve yüzde 500 0.1sn cd skill gelsin. Str priest'in elinden bütün bufflar ac ler alınsın. Kırsın dizini otursun. Madem str priest, earthshaker 2100 atak 500 defansın var, git oyna kardeş. Çok bayılmışsın str prieste.

thedarga

Üye
ya ağlayıp duruyorsunuz gidin bi okçu açın.. defans defans değil.. atak pri-warrior kadar yok.. verin abi şu priest lere %800-900 atak skillerini.. o da yetmicek o zaman direk %1200 lük skill verin. hp buff ları da 5-6k yapın..

KAYBERENN

Üye
warrior db malice 2 yemiyor ama bp :D tek yiyor onuda göz önüne almak lazım

anil1991anil

Üye
ya ağlayıp duruyorsunuz gidin bi okçu açın.. defans defans değil.. atak pri-warrior kadar yok.. verin abi şu priest lere %800-900 atak skillerini.. o da yetmicek o zaman direk %1200 lük skill verin. hp buff ları da 5-6k yapın..
Priestler ağlamıyor burada. Warriorlar ağlıyor. Konu başlığını iyi oku. Atağımız artsın, diğer karakterlerin atağı düşsün vs diyen biz değiliz. :) Atağımız yüksek diye şikayet ediyorlar ama üflesen ölecek durumdaki halimizi hiç dile getirmiyorlar. Buffsuz düz harpy den bile tek yiyoruz, vurduğunun yarısı boşa gidiyor. Arkadaşlar istiyor ki priestin hem atağı hem defansı düşük olsun. Sadece millete + dağıtsın. Ama unutmayın o zaman da + isteyecek priesti de zor bulursunuz.

Son düzenleme:

nemesis04259

Üye
Bu arkadaş tamamen konudan bağımsız yorum yapmış :) ağlayan priestler değil wariorlar. Bence Sen bir daha yorumları kontrol et celallenecek bir durum yok :)

thedarga

Üye
Bu arkadaş tamamen konudan bağımsız yorum yapmış :) ağlayan priestler değil wariorlar. Bence Sen bir daha yorumları kontrol et celallenecek bir durum yok :)
yok ya ağlayan okçu lar. 51-53 warrior -priest ler göre itemiyle +6 hs-+7 golden bow takan okçudan fazla dmg atıyor. gir dene bak. 53 priest(7 paper set/görev item) benim +6HS 7fp setli okçumdan fazla dmg atıyor.

CuneytARKIN

Üye
Priest çok güçlüyse priest açabilirsin. Herşeyin dengesi gayet güzel

chenjun

Üye
O kadar boş konular gördüm de bunun gibisini görmedim. Eksik canının ve defansının dezavantajı tabii ki skillinin cdr’ı ile kapanacak. Böyle bi düşünce olamaz

Fobbie

Üye
arkadaşlar genel olarak 61 lvde arsız hasar çıkaracak karakter hangisidir peki? asas, bp priest, mage ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt