Priest Master 10 skilini acıp kendı kendine kapanması

Priest Job SİLİNSİNMİ

• Evet Silinsin

• YOK OLSUN

• SADECE HEAL ATSN

• SADECE BUF ATSIN

• HİC BİR SEY YAPAMASN

• SKILLERILE ANCA WORM KESSİN

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Renma

Üye
Merhaba Priest Master 10 skılını Bugün Acmıs bulunmaktaym 25m para ve 15 tane skıll book harcamıs bulunmaktayım Acdim Skıll skil barımda ama Master 10da kapalı gözüküyor vede Master 10 skılı le master 61 skılı arasında damage oynamıyor aynı damageyı vuruyor bırtanesı 220mp alırken master 10 skılı 340 mana harcı ve aynı vurmakta tıpkı oyunun ılk acıldı da priest 50 skılının 61le aynı damageyı atması gibi

Son düzenleme:

Renma

Üye
Merhaba Priest Master 10 skılını Bugun Acmıs bulunmaktaym 25m para ve 15 tane skıll book harcamıs bulunmaktayım Acdim Skıll skil barımda ama Master 10da kapalı gözüküyor vede Master 10 skılı le master 61 skılı arasında damage oynamıyor aynı damageyı vuruyor bırtanesı 220mp alırken master 10 skılı 340 mana harcı ve aynı vurmakta tıpkı oyunun ılk acıldı da priest 50 skılının 61le aynı damageyı atması gibi
Oyun Icı PM EvyanJodie

Alkoer

Üye
67lv den 70e neden çekildi sorusuda benden gelsin.

Skill açma olayı zaten tam saçmalık. Sanki lv kasmak kolayda skill açmayı zorlaştırdılar.

Renma

Üye
67lv den 70e neden çekildi sorusuda benden gelsin.

Skill açma olayı zaten tam saçmalık. Sanki lv kasmak kolayda skill açmayı zorlaştırdılar.
düzeltilecek denıyor ama ne zaman skıllerın damagesı aynı buf yemezse battle Priest ALt+F4 Ceke bılır

Blue

Üye
Oyun başından beri tüm jobları kesen, normal şartlarda çok vurduğu için tek yemesi gerekirken asla tek yemen bp için güzel düzenleme olmuş. Okçunun koşması kısılıyorsa BP'nin de dmgi düşürülür çok mantıklı.

Dranzer

Üye
Hocam bu bir hata, veya bug veya yanlış herhangi birşey, eğer bir hata yok deniliyorsa skandal, priestler oyunu bırakabilir…

Renma

Üye
Actim Skill Kapanıyor ve 220 mana yıyen 61 skili masive Impact 340mana yıyen 70 skili superior ımpact ayni damage vurması cok sacma ve 25m para verıp 15tane skill book verıp acıyorsun acdın skılde gerı kapanıyor acıl bir düzenleme gelmesı lazım 61 le 70 arasında damage farkı yok hatta yer yer 61 skılı 70 den cok vuruyor :)

N3v3N

Üye
Vakti zamanında 61 skili buglu fazla vuruyor, 67 skili bugsuz ise muhtemelen 61 le aynı vurur demiştim :)

Ries

Yönetici
Game Master
Yeni yamada açıldıktan sonra kapanan yetenekler tekrar aktif edilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt