Priest master skill nerf Hk.

MaRaKeSH

Üye
göründüğü gibi değil işte ismin belli bütün sw üstüne oynuyor partymin içinde iş yapmaya çalışıyorum sürekli arkalarda kacak oynuyorum ilk sana db geliyor her zaman bizimkiler önden giriyor ben 5 sn sonra giriyorum izliyorum arkada fırsat kolluyorum hep girmek için z düşersen iş biter aldıgımdan çok ölüyorum çoğu zaman ki full itemim alcak item yok bunun yerine asas warior dizip full item olsam daha bir güzel olurdu beni oyuna bağlayan oyunda tutan şey 70 skiliydi açılsa diye bekledim durdum açıldı 2 gün geçti kaldırdılar skili böyle kalırsa ya bozuğ başka bişey dizecem yada komple salacam gerçekten oynanmıyor dışardan göründüğü gibi değil.

bir arkadaşınız varsa yarım saat bp sine girip dv çıkın demek istediğimi anlayacaksınız.

kankacım ben onu biliyorum zaten onu soylemek istemedim genelde bunu yazanlar bp değil fr (farmer priest) olduğu için seni örnek gösterdim aklımıza başkasıda gelmiyor bizim suuçumuz mu :)

Renma

Üye
Ya ahahha çok güçlü mu oyun 6 aydır test aşamasin da yeni mi fark edilmiş bu skill böyle olduğu neden taaa en başta skilli böyle gösterip insanları priest oynamaya yönlendirdiler ki... Bana kalırsa warrior pasif %10 ap artışı da çok güçlü kill aldıkça %10 attack artıyor ve cd yok ona da nerf gelsin cd gelsin. roguenin de kritik bonus alması da güçlü kill aldıkça ona da cd eklesinler neden sadece priest üzerine oynuyor yönetim
güzel mantıklı onlarada cd gelsn sadece priestmi üvey evlat

emrdrc

Üye
Ya adamlar istiyorki bi kill alayım, sonra adamların towna gireyim ölümsüzlüğüm devam etsin :D
BP'ler çok güçsüzler kardeşim, dehşettt..... Mob bile kesemiyorlar.... O derece... :D

Mello1993

Üye
Priestin master 1 skili de pek işe yaramıyor. Hp%30 un altına düştüğünde %20 defans artar diyor ama %20 artmıyor.

Lady

Üye
Priestin master 1 skili de pek işe yaramıyor. Hp%30 un altına düştüğünde %20 defans artar diyor ama %20 artmıyor.
Artıyor da onu saf defans üzerinden hesaplamışlar. AC aldıktan sonraki defans olarak değil.
Örnek: Bp karakterin ile AC siz 200 defansın varsa ve 300 AC atılırsa toplam 500 ün %20 si olan 100 AC eklenmiyor. 200ün %20 si olan 40 AC ekleniyor.

GizliPriest

Üye
Artıyor da onu saf defans üzerinden hesaplamışlar. AC aldıktan sonraki defans olarak değil.
Örnek: Bp karakterin ile AC siz 200 defansın varsa ve 300 AC atılırsa toplam 500 ün %20 si olan 100 AC eklenmiyor. 200ün %20 si olan 40 AC ekleniyor.
Bozuk

feelfree

Üye
Bu forumda herkes kendi çıkarı doğrultusunda , doğruları bile yalanlayabilecek potansiyele sahip. Bir skillin bozuk olduğu idda ediliyor test edip gerekirse video kaydı ile ''hayır değil yada evet haklısın'' demek yerine kışkırtıcı cümleler ile karşılık veriliyor. 2 gün önce açtığım rowa drop hk. başlığında da böyle oldu pazarcı , stokçu , al satcı
manipülasyoncu her karalamayı yaptılar bu arkadaşlarla savaşmak vakit kaybı yormayın kendinizi. Bu konuların böyle uzamasının başlıca sebebi yönetimin duyarsız kalması basit bir test videosu ile konuyu açıklayıp kilitlemekten acizler.

ForzaFRACTURES

Üye
malesef magedede aynı sorun var 42 staff ile 65 staff saçma bi şekilde aynı damage atıyor ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt