Priest nerf

AlexMORGAN

Üye
erken erişim bir oyunda eşyaların jobların değişmeyeceğini filan mı umuyordun? yarın öbür gün (misal) warriora buff gelirse "bilseydik warrior açardık dalga mı geçiyorsunuz" mu diyeceksiniz :D? "dengeleme" diye bir şey var
Skilllere CD ekle vs. yapılacak bir çok nerf var. Verilmiş iteme neden nerf yaparsın?

AlexMORGAN

Üye
Sırf bu yüzden premium aldığım hesapların hepsinde priest jobu açılmış, böyle olacağını bilseydim belki açmazdım. item yapıp yapmamak değil burada olay

karanlik07

Üye
Niye 125 den 119 a düşüyor hacı baba ??? Yahu zaten fp giyiyoruz defans yok defans pve dede iş yapmıyor anlıyormusunuz? Alla alla ya

Indark

Üye
Yapılması gereken nerf buydu itemsiz ezik priest gelip slot alamayacak, olması gerektiği gibi itemi olan adam slotu gelip elinden alır. BP zaten farm charıdır. Aynı şartlarda slot alması, 1v1 de kafanıza vurması normaldir çünkü o BP, hep atak 0 defans. Masrafsızdı. Silah almaları lazım ellerine artık, çok yerinde bir update.

AlexMORGAN

Üye
Demek istediğim bu silah yüzünden ben diğer itemlerime öncelik gösterip onları yükselttim, belki direkt 119 AP olsaydı ben silahıma öncelik gösterirdim anlatabildim mi?

G_R_E_E_N

Üye
Priest görev silahının damajını düşürerek sadece bu sınıfın silahlarını kasan döner ekmekçilerin ekmeğine yağ sürmüş olmadınız mı? Pazara bakacağım şimdi arch sword - tabarise - eart kaç milyona koymuşlar. Bunun yerine sıfır masrafsız magelerin sağa nova sola meteor önünü tekle arkanı çiftle diye gezenlerin damajını dusurseniz yeriydi. gereksiz bir aksiyon almışsınız.

Indark

Üye
Hangi iteme öncelik gösterdin ya acaba. :D full +8 str set herhangi bir bp silahından daha uygun :D

sertan123

Üye
oyunu 2haftadır salmıştım zaten droplardan bi cacık attıgı yok bidaha zindan harici girmem bende

AlexMORGAN

Üye
Hangi iteme öncelik gösterdin ya acaba. :D full +8 str set herhangi bir bp silahından daha uygun :D
Bu seni ne zamandır ilgilendiriyor kanka? Sonuç olarak bu item yüzden 2. plana attım mı attım. Ben hala görev itemininin fazla AP olduğunu söylüyorum, aykırı bir şey söylemiyorum ama dediğim gibi ben sırf bu görev iteminin apsi fazla diye açtım bu jobları emin ol düşük olsaydı ona göre bi aksiyon gösterir farklı bir joba yönenebilirdim, bu benim vaktimi de harcıyor çünkü

evernever

Üye
@SunRise @Vionra Siz Farkındamısınız Defansı Olmayıp Atağı Olduğunun ? Full Pusu En Çok Çeken Bp Priestlerin Olduğunun Farkındamısınız Bir Varrior Gibi Hem Atak Hem Defans Yok Bi Asas Gibi Görünmezlik Yok Cidden Oyun Yönetimi Farkındamısınız ? Cz De Np Kasamıyoruz Hazır Farmdan Da 500 np de 1.5m Oyuna Kazandırıyoruz Sürekli ?

Zewix

Üye
Ben de bpyim ama düşmesi gerektiğini söylüyorduk çünkü pazarda satılan itemler ile arada damage farkı çok azdı ve fiyatlar bu atak farkına göre çok abartılıydı.Senin bunu yanlış bulmana ben şöyle birşey söylerim.Görev itemi ile gb kasmaya çalışacağına oyundan kastığın ile eline birşeyler alıp biraz masraf et.

Indark

Üye
Bu seni ne zamandır ilgilendiriyor kanka? Sonuç olarak bu item yüzden 2. plana attım mı attım. Ben hala görev itemininin fazla AP olduğunu söylüyorum, aykırı bir şey söylemiyorum ama dediğim gibi ben sırf bu görev iteminin apsi fazla diye açtım bu jobları emin ol düşük olsaydı ona göre bi aksiyon gösterir farklı bir joba yönenebilirdim, bu benim vaktimi de harcıyor çünkü
Bedavacı çarıydı dediğim gibi. İteme ihtiyacı yoktu. 1gb lik masraf ile runic golem bile dönüyordu karakter skill değiştire değiştire. İyi oldu hocam. Bende BP yim. 15 gblik itemlarımın toplam ederi. Görev itemlarıyla kasılan bplerin kastığı slotlarda kasıyordum hala.

feya

Üye
Ne oldu,şimdi elinizdeki silahları 100 m ye satarsınız artık.....Tabi yakında alacak olursa oyunda

AlexMORGAN

Üye
Bedavacı çarıydı dediğim gibi. İteme ihtiyacı yoktu. 1gb lik masraf ile runic golem bile dönüyordu karakter skill değiştire değiştire. İyi oldu hocam. Bende BP yim. 15 gblik itemlarımın toplam ederi. Görev itemlarıyla kasılan bplerin kastığı slotlarda kasıyordum hala.
Hocam konu bedavacı çarı olup olmaması değil. Evet kabul ediyorum itemin apsi gereksiz fazlaydı ama sırf bu yüzden ben bu jobu kastım zamanım söz konusu burada.

soulgrisman

Üye
Hocam konu bedavacı çarı olup olmaması değil. Evet kabul ediyorum itemin apsi gereksiz fazlaydı ama sırf bu yüzden ben bu jobu kastım zamanım söz konusu burada.
yani herkesin aldığı yada alacağı değil, senin itemin atağını yükseltseler derdin kalmayacak.

AlexMORGAN

Üye
Şöyle düşün bu gerçekleştiği için bp itemlerinin pazar değeri arttı bunu bilseydim benim önceliğim silah olurdu ve uyguna alabilirdim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt