Priest nerf

Alkoer

Üye
bi +6 cursed alın la görev itemının eski haline yakın vuruyor
Hocam alınır sıkıntı yok. Ama nerfleme sebepleri ne?

Paper priest fazla vuruyormuş. Zaten bu yüzden paper priest deniliyor.

Wariror online diye konu açtım destek bekliyorum bu arada

anil1991anil

Üye
Sen al oyna ozaman, çok biliyorsun ya. Kaç paraya satıyorlar, saçma sapan nerf yüzünden. En dandik nadir item dünyanın parası olmuş. Warrior'a rogue'ye bir daha parti yok. İsterse graveguard partisi olsun, 6 mage olsa 7. mageye yine yok demem. Warrior rogue alacağıma pri'nin dışında sadece mage alırım. Buffla yetinmeyip str yazıp duruyorlardı, size ne buff ne parti ne de str var bundan sonra. Yatınca da rez rezz diye bağırmayın. Gerçi tomarla defans, can olduğu için siz yatmazsınız da. Yönetim de müthiş gerçekten. Ayakta alkışlıyorum. 2-3 kişi anlaşıp konular açsa istediği her şeyi yaptırabilir. Bravo size....

Zbam

Üye
Sen al oyna ozaman, çok biliyorsun ya. Kaç paraya satıyorlar, saçma sapan nerf yüzünden. En dandik nadir item dünyanın parası olmuş. Warrior'a rogue'ye bir daha parti yok. İsterse graveguard partisi olsun, 6 mage olsa 7. mageye yine yok demem. Warrior rogue alacağıma pri'nin dışında sadece mage alırım. Buffla yetinmeyip str yazıp duruyorlardı, size ne buff ne parti ne de str var bundan sonra. Yönetim de müthiş gerçekten. Ayakta alkışlıyorum. 2-3 kişi anlaşıp konular açsa istediği her şeyi yaptırabilir. Bravo size....
Kanka sakin yine alacaz kutuyu ama +7 mino almış warriordan kutu almamız mantıksızdı yine alcaz kutuyu ama az bi para harcamamız lazım

mentalist1907

Üye
İtemli priestler mutlu, döner ekmekçiler üzülüyor
Yanlışın var bu mutluluk yılan sana dokunana kadar. Oyunun iyiliğine değil, kişisel ruh haline ve mağlubiyet hissine göre bir istek ve galibiyet. Normalde, diğer karakterleri biraz olsun dengelemek daha mantıklıydı.

Ama bir dikteye boyun eğen, her dikteye gebe kalır. Bu adalet değil. Adalet olmayan yerdeyse, anarşi başlar. Böyle devam iyi mi kötü mü bu gülmeler veyahut üzülmeler, zaman gösterir.

Hadi eyvallah. Yönetimin yönetmek yerine idare etmeyi seçtiği bir yer tanıdık geldi mi?

Indark

Üye
Yanlışın var bu mutluluk yılan sana dokunana kadar. Oyunun iyiliğine değil, kişisel ruh haline ve mağlubiyet hissine göre bir istek ve galibiyet. Normalde, diğer karakterleri biraz olsun dengelemek daha mantıklıydı.

Ama bir dikteye boyun eğen, her dikteye gebe kalır. Bu adalet değil. Adalet olmayan yerdeyse, anarşi başlar. Böyle devam iyi mi kötü mü bu gülmeler veyahut üzülmeler, zaman gösterir.

Hadi eyvallah. Yönetimin yönetmek yerine idare etmeyi seçtiği bir yer tanıdık geldi mi?
Her karakterin +7 mavi iteminin görev iteminden iyi olduğu bir silahı vardı(warrior halberd,mage sage rod, asas krys, okçu swiftshooter) ama bir job un yoktu bil bakalım kim. Ne dersen de gelmesi gereken bir dengelemeydi. Pazardan silah almadan gidip npcden aldığı itemlere 40m ile +8 basıp. Sonrasında kastığı paraları sitelere satan priestlere iyi oldu. Bende bp yim. Hepiniz izlemişsinizdir videomuda. Böyle ama.

mentalist1907

Üye
Her karakterin +7 mavi iteminin görev iteminden iyi olduğu bir silahı vardı(warrior halberd,mage sage rod, asas krys, okçu swiftshooter) ama bir job un yoktu bil bakalım kim. Ne dersen de gelmesi gereken bir dengelemeydi. Pazardan silah almadan gidip npcden aldığı itemlere 40m ile +8 basıp. Sonrasında kastığı paraları sitelere satan priestlere iyi oldu. Bende bp yim. Hepiniz izlemişsinizdir videomuda. Böyle ama.
Olay düzenlemenin doğruluğundan çok, yaptırılma şekli ve karşılanma şekli. Dikkat çektiğim bu, yoksa pri ve büyücüler oyunun başından beri abartı güçteler. Diğer karakterler sürünürken, onlar rahat rahat takılıyorlardı. Siz, dediğimi nerf özelinde yorumlamayın.

HeaveN

Üye
priestler çok vuruyo nerf yemesi iyi oldu felaket ks atıyolar :D okçu gelelim biz fail alıyoz normal üstünde atak düşük baya
oyun priest çok abartılı bi atak var çok güçlü zaten biraz nerf yemesi şart

anil1991anil

Üye
Çok abartılı hee. Gören de 10k atağımız var sanacak. Defansları çok abartılı zayıf demiyorsun ama uyanık arkadaş. Okçu parti harpy döner gibi arch demon dönüyor seri bir şekilde ama atakları çok düşükmüş ne hikmetse. Bp'ler toplansak arch demon dönmeye kalksak yerden toplayamazlar bizi. Ama size göre; nedir ki arch demon vurmadan 1sn de keseriz, biz 10k atağa sahibiz. Defans 0 olsa nolur ki.

FFatih

Üye
ben görev itemiyle aynı vuruyo diye +7 cursedi 40 tan sattım şimdi 100 m den aşağı yok saçmalık

Indark

Üye
Olay düzenlemenin doğruluğundan çok, yaptırılma şekli ve karşılanma şekli. Dikkat çektiğim bu, yoksa pri ve büyücüler oyunun başından beri abartı güçteler. Diğer karakterler sürünürken, onlar rahat rahat takılıyorlardı. Siz, dediğimi nerf özelinde yorumlamayın.
Evet, çünkü sinir oluyorum görev itemi nerflendi diye laf yapanlara.

Lonarad

Üye
Priest oynayan biri olarak gelmesi gereken bir güncellemeydi diye düşünüyorum. +7 100mlik swift shooter ve +7 fp setli rogue ile sadece +8 leather set dizerek aynı hasar vuruluyordu, hatta daha fazlası. Bir karakter 250m harcayıp karakter diziyor diğer karakter 100m harcıyor. 100m veren 250m vereni dövüyor. Dengesizdi, gelmesi gerekiyordu ve geldiği de iyi oldu.

mentalist1907

Üye
Evet, çünkü sinir oluyorum görev itemi nerflendi diye laf yapanlara.
Olabilir yine de bir zafer değil. Bu güncellemenin çok önce, otomatik yönetim refleksiyle gelmesi gerekiyordu. Bir tarafı "soğutmak" için değil. Kendinize yapılana kadar anlamayacaksınız ama artık oyun çok da umrumda değil maalesef daha fazla bu oyuna yorum yapmak istemiyorum. Sizlere iyi oyunlar.

WoxHades

Üye
Umarım bu güncelleme TÜM CLASSLARDAKİ GÖREV İTEMLERİNE gelir.Görev itemiyle oyun oynamak nedir görev itemiyle exp kasılır o kadar insanlar o kadar alıştı ki görev itemiyle exp kasıyım görev yapıyım farm atıyım pk atıyım.Ee diğer itemler neden var?Burda prieste yapılanı hem mantıklı buluyorum hem de mantıksız.Madem böyle birşey getiriliyor tüm joblara getirilmeli.

Lonarad

Üye
Umarım bu güncelleme TÜM CLASSLARDAKİ GÖREV İTEMLERİNE gelir.Görev itemiyle oyun oynamak nedir görev itemiyle exp kasılır o kadar insanlar o kadar alıştı ki görev itemiyle exp kasıyım görev yapıyım farm atıyım pk atıyım.Ee diğer itemler neden var?Burda prieste yapılanı hem mantıklı buluyorum hem de mantıksız.Madem böyle birşey getiriliyor tüm joblara getirilmeli.
Diğer joblardaki görev itemları dengeli zaten normal olmayan priestti sadece.

husuji

Üye
bp ye daha fazla düzenleme gelmeli oyunda OP karakter olmamalı oyun yönetimi çalışmaya başladı bence

WoxHades

Üye
Diğer joblardaki görev itemları dengeli zaten normal olmayan priestti sadece.

Dengeli olsa death valleyde kullanılmaması gerekir.Görev itemi ile serverın 2. ayında PK atılamaz.Eğer düzenleme gelmiyorsa bile süre eklenmeli en fazla 3 haftada olabilir mesela.Alındıktan sonra 3 hafta bittiğinde otomatik silinir.

Lonarad

Üye
Dengeli olsa death valleyde kullanılmaması gerekir.Görev itemi ile serverın 2. ayında PK atılamaz.Eğer düzenleme gelmiyorsa bile süre eklenmeli en fazla 3 haftada olabilir mesela.Alındıktan sonra 3 hafta bittiğinde otomatik silinir.
Başka bir konuda yazdım, aynısını tekrar yazayım.

Hayır sadece bir karakter 250m harcayıp öbür karakterin 10m harcayarak aynı hasarı hatta daha fazla hasar vuruyor olması dengesizdi. En azından şuan 100m verip cursed blade upgradei yapmak farz oldu priestlere.

Ha şunu da belirteyim 5gb harcadığım 61 lvl rogue'yi bırakıp ve itemlarını bozmayıp farm atmak için sıfırdan priest açtım ve uzun süredir 63 lvl priest ile oynuyorum oyunu. Oyun beni ve diğer oyuncuları başka bir class oynamaya ittiyse eğer o classta bozukluk/fazla güç var demektir. Karakterin hiç bir skilliyle oynama yok, sadece görev itemının hasarı düşürüldü ve dediğim gibi gelmesi gereken bir güncellemeydi.

deathlift

Üye
BP'ler burada deli gibi warrior'lara asaslara saldırıyor. Defansı var Canı var yok görünmezlik skilli var. Ya kardeşim, Rog Warrior gibi classlar BP gibi kendine buff atabiliyor mu? ben 62 level warriorum 2K canım var. Frenzy basınca 200 defansım kalıyor, kendime heal kaldıramıyorum, wolf kitap gibi yan özelliklerimde yok ne anlatıyorsunuz ne içiyorsunuz anlamadım? Ben şimdi solo farm yapmak istesem nasıl yapacağım? Her sınıfın kendine özel yetenekleri vardır. Burada BP & Warrior & Asas kıyaslaması yapanlar bir 20 yıl daha oynasa bu IQ seviyesinden öteye gidemezler.

Konunun özeti, bu metada Battle Priest'ler çok güçlüydü ve bunu dengelemek için sadece görev silahının AP'sine nerf geldi. Bunu nerfi kapatmak içinde tek yapacağınız şey silah almak bu kadar ağlamanın bir lüzumu yok. Dua edin skill'inize nerf gelmedi :)

Adv3NN

Üye
BP'ler burada deli gibi warrior'lara asaslara saldırıyor. Defansı var Canı var yok görünmezlik skilli var. Ya kardeşim, Rog Warrior gibi classlar BP gibi kendine buff atabiliyor mu? ben 62 level warriorum 2K canım var. Frenzy basınca 200 defansım kalıyor, kendime heal kaldıramıyorum, wolf kitap gibi yan özelliklerimde yok ne anlatıyorsunuz ne içiyorsunuz anlamadım? Ben şimdi solo farm yapmak istesem nasıl yapacağım? Her sınıfın kendine özel yetenekleri vardır. Burada BP & Warrior & Asas kıyaslaması yapanlar bir 20 yıl daha oynasa bu IQ seviyesinden öteye gidemezler.

Konunun özeti, bu metada Battle Priest'ler çok güçlüydü ve bunu dengelemek için sadece görev silahının AP'sine nerf geldi. Bunu nerfi kapatmak içinde tek yapacağınız şey silah almak bu kadar ağlamanın bir lüzumu yok. Dua edin skill'inize nerf gelmedi :)
skille geleydı nörf asas warriorlarla oynardınız priestsiz serverda :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt