Priest Nerflenmesi Gerekirken Son Updateler İle Okçu Patatese Bağladı

Bright Lord

Üye
Yayıncılarda bunu dile getiriyor.Bazıları hatta class değişti sırf bu yüzden.

Nihâvend

Üye
son okçu da uhud tepesini terk ettiği gün anlaşılır, ama iş işten geçmiş olur.. :D

GizliPriest

Üye
Bowl okçu kaynıyor . 5 3 kombo ile çok güzel hasar vuruyor. Tekli skill çöp çünkü çoğu kişi olayı bilmiyor :D bakın toxic skill var asas da olduğu gibi onu atıp öyle vurucaksiniz ki hayvan gibi vurabilesiniz :)

Lynch

Üye
Bowl okçu kaynıyor . 5 3 kombo ile çok güzel hasar vuruyor. Tekli skill çöp çünkü çoğu kişi olayı bilmiyor :D bakın toxic skill var asas da olduğu gibi onu atıp öyle vurucaksiniz ki hayvan gibi vurabilesiniz :)
bi işe yaradığı yok :D hayvan gibi vurcakmışız lasdlkajsd

GizliPriest

Üye
bi işe yaradığı yok :D hayvan gibi vurcakmışız lasdlkajsd
Ne bekliyon seri seri uzaktan 400 500+ vuruyor tekli skillin ters taklami atsın vururken show mu yapsın öyle güzel dmg istiyorsan melee oyna :) hem ayranım dökülmesinnn hem anam üzülmesin :)

Roronoa Zoro

Üye
Priest herşeydir, nerf demek ayıptır zaten kırılgan karakter herşeyden tek yiyorken atağını düşürmek necedir. Bence buff gelmeli fazla kırılgan bi de su gibi mana içiyor bence mana bedeli düşürülmeli

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Son gelen yama ile sınıflar arasında ki denge veya damageler ile ilgili bir değişiklik yapılmadığını bilmenizi isterim.

İyi forumlar :)

Lynch

Üye
Ne bekliyon seri seri uzaktan 400 500+ vuruyor tekli skillin ters taklami atsın vururken show mu yapsın öyle güzel dmg istiyorsan melee oyna :) hem ayranım dökülmesinnn hem anam üzülmesin :)
Sen dansöz olmuşsun kardeş kıvırmasını biliyosun az önce toxic atıcan hayvan gibi vurucan diyodun skili denemediğin apaçık ortada denedim işe yaramıyor dedim hem ayranım dökülmesin diye kıvırıyosun simdi bu kadar kıvırma kanka zaten ülkede yeterince dansöz var birde sen cıkma başımıza :)

Bright Lord

Üye
Selamlar,

Son gelen yama ile sınıflar arasında ki denge veya damageler ile ilgili bir değişiklik yapılmadığını bilmenizi isterim.

RİSE ONLİNE / YENİ CHAR KASIYORUZ ! / SERİDEN 61 LEVEL / YENİ İTEMLERİMİZ /RİSE ONLİNE #15 - YouTube

Bu yayıncı kız mesela günde 5-10 saat farm yapıyor damage farkını direk algılaması doğal.Son update ile olmasa da yakın zamandaki bir değişikliğin okçuya yansıması negatif oldu.Bu bilinçli veya bilmeden yapılan birşey.

HeaveN

Üye
Okcular 5li 3li ıskalıyo dibine girmek lazım eskiden iyidi bu konuda uzaktan 5li 3li tutuyodu şimdi ıskalıyo

cebraaa

Üye
hayvan gibi şiiiii ya :D arkadaşım ne beklıyorsun bp kas :D bak ben kastım 61 oldum hiç konuşuyomyum :D 65 okcu öylece bana bakıyor :D taaabiiii pk da affetmem orası ayrı asasla

JohnPlane

Üye
Selamlar,

Ya siz bilmiyorsunuz yada gizliyorsunuz dmg farklılıkları bariz var sürekli oynadığımız ve sürekli aynı yaratıkları kestiğimiz için fark ediyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt