Priest Skilleri

tiha

Üye
Sayın Rise Ekibi;
Son güncelleme ile birlikte priest skilleri bozuldu. Heal atmak istediğiniz kişiye heal atmaya çalıştığınızda karakter heal hareketi yapıyor ancak heal karşı tarafa gitmiyor, takılıyor. İkinci hatta üçüncü defa skıle basmak zorunda kalıyoruz ki o zamana kadar karakterler yatmış oluyor. Buf ve ac larda da sorun var. Bufu ve ac ı var olan kişilere buf ve ac tekrar atılıyor. Heal atımı sırasında mana potu basılamıyor. Karakter donuyor. Ayrıca mana ve hp potları dönüş sureleri cok uzun.
Yıne her ne kadar tıcketlamıs olup bununla ılgılı cevap verılmıs olsa da ımmortaly (undy) skılının yuzdesının artttırılması gerek. Diğer joblarda da aynı sorun var mı bılmıyorum ancak ping sureleri çok kötü. Beta surecınde karakterlerle ılgılı duzenlemeye gıdılecegı soylenıyor ancak prıestın bu halıyle oyunu deneyımleyemeyız.

İyi çalışmalar.

Yolcu

Üye
immortality bu skili boşuna koymuşlar Sebep %50 can artırıyor. Zaten oyunda 2 k buf var bufsız oyunda 4k ve üstüne çıkan karakter görmedim ben daha karakterin canı 4k olacakki bu sili kullanınca 2 k artıracaksın zaten 2 k var :)

Skill lvlleride heal sillilerinde healler priest dışında diğer priestlerin hiç biri party heal kaldıramıyacak şekilde verilmiş küçükte olsa party heal diğer priestlere haram olmuş :). Oyun bu şekilde de düşünülmüş olabilir.

Heal atmadada büyük zaman sıkıntısı görüyürum pk da oyucunun canının ineceğini tahmin etmen gerekiyor yatmaması için bir heal kalkana kadar adam 3-4 demage yiyor. Heal hareketindede priest elini kaldıracak indirecek eki konumuna yanlara düşecek karşı tarafa heal düşecek halay çeker gibi olmuş ilk konma tam dönecenksin. (binek çağırıkende aynı durum sözkonusu inerken hemen iniyor. rogue dash skilide aynı tan tamamlamadan düşmüyor süresi uzun oluyor bu hareketlerle)

Birde skill kullanırken kesinlikle can ve mana potu bastırmıyor oyun bunuda anlamış değilim o skili bırakıp can yada mana potuna öyle basacaksınki alıyor(Basıyor).

Skillerde sekmelerde cabası healvs hesinde sekmeler mevcut dün okçu açtım 3-4 m ötedeki moba skill atıyor ama demage yok yer değiştiriyorsun yaklaşıyorsun öyle demage yiyor.

Teşekkürler iyi pyunlar iyi çalışmlar. Bu oyuncuların sizlerden çok beklentileri var:)

Predaynx

Üye
Olayi ozetlemek gerekirse:

Son düzenleme:

tiha

Üye
Son iki yamada priest skillerinin pot-skill ikilisindeki sorunlar çözüldü yazılmış. Ancak 7500-1000-8000-2000 heal basımınlarında halen aynı sorun devam ediyor. Karakter healler arası geçişlerde heal atamıyor, heal hareketi yapıyor ancak heal yok. Bilginize.

KhanConqueroR

Üye
Son iki yamada priest skillerinin pot-skill ikilisindeki sorunlar çözüldü yazılmış. Ancak 7500-1000-8000-2000 heal basımınlarında halen aynı sorun devam ediyor. Karakter healler arası geçişlerde heal atamıyor, heal hareketi yapıyor ancak heal yok. Bilginize.
ve çalışmasa bile skill cooldown süresine giriyor. Oyunun başından beri bu sıkıntıyı yaşadım. Alfa bitimi sağlam bir patch geleceğini düşünüyorum bu konular ile ilgili

Yolcu

Üye
Aynı skille 2-3 defa basman gerekiyor. çoğunlukla. İnternetten kaynaklı bir durumda değil genel sorun.
En kısa zamanda çözülmesi dileği ile.

mystic007

Üye
mage ve priestler ölsün warior ve rogueler yaşasın oyunun mottosu bu şuanda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt