Öneri Priest Statları Hakkında

SeekThereAt

Üye
Merhabalar,
Oyun yönetimi ve geliştirici ekibe saygımız sonsuz ama Warrior ve Rogue karakterlerinde hp stat verince canla beraber mana değeri de artarken Priest karakterinde hp stat verince sadece can değeri artıyor. 85 lwl cap geldiğinde bp priestlerin iyice ezileceğini düşünüyorum. Oyun yönetiminin ve geliştirici ekibin bu konu da bir çalışması var mı? İyi oyunlar. İyi forumlar dilerim :)

HeaveN

Üye
@SeekThereAt Bende onu bahsediyorum , birisi bana saldırırken hiç bir şekilde mücadele edilmiyo mana artmıyo artmadığı gibi master 10 skil 280 mana çekiyor.

• Mücadele rekabet imkansız , bi asas saldırırken hiç bir şekilde 800 hp pot seni kurtaramaz 2k heal kesebilirsen öyle kesiyosun adamı.
  • 2 kere 2k heal atıyorm 4k can basıyom kendime adam saniyeler içinde 1.5 saniye 4k vuruyo hala bazılarında heal bile kaldıramıyorum hala o sorun var.

Yada asaslar çoğu macro pedel .

Burtto

Üye
@SeekThereAt Bende onu bahsediyorum , birisi bana saldırırken hiç bir şekilde mücadele edilmiyo mana artmıyo artmadığı gibi master 10 skil 280 mana çekiyor.

• Mücadele rekabet imkansız , bi asas saldırırken hiç bir şekilde 800 hp pot seni kurtaramaz 2k heal kesebilirsen öyle kesiyosun adamı.
  • 2 kere 2k heal atıyorm 4k can basıyom kendime adam saniyeler içinde 1.5 saniye 4k vuruyo hala bazılarında heal bile kaldıramıyorum hala o sorun var.

Yada asaslar çoğu macro pedel .
1,5 saniye de 4 k vuran bi asas göster 10.000 tl atıcam hesabına

bpler hiç bir zaman güçsüz olmaz çünkü oyundaki bütün özellikler o karakterde birleşmiş 0 masraflı karakter oynuyosunuz hala birşeyler istiyorsunuz gözünüz doysun

BrhnGndz

Üye
BP kaldırılmalı, DB ve heal atmalısınız, elinizde de süs olarak tokmak olmalı :)
Okçu sınıfı gerçekten kaldırılmalı !

HazyShade

Üye
Priest HP 100 stat sonrası her hp stat 1 Defans veriyor... ama çok da etkili değil.
Bence 85 lvl cap geldikten sonra skiller ve statlarla ilgili yeniden değerlendirme yapıp ona göre öneride bulunmalıyız. Görelim bakalım WA can manası ne olacak, paper mage canları ne olacak...
Priestin restore skilleri bile alelade seviyeleri dağıtılmış gibi 28 lvl da Restoration skili 500HP + 500HP-20sn veriyor. 42 veya 56 da benzer daha iyisini bekliyorsun, 1500-20sn, 2000-20sn.
85lvl cap de 10k canı olan oyuncular için çok düşük kalacak hepsi.

RoXriTe

Üye
1,5 saniye de 4 k vuran bi asas göster 10.000 tl atıcam hesabına

bpler hiç bir zaman güçsüz olmaz çünkü oyundaki bütün özellikler o karakterde birleşmiş 0 masraflı karakter oynuyosunuz hala birşeyler istiyorsunuz gözünüz doysun
Sana buradan karakter adı bile verebilirim tortureli olduğu halde 780 damage yiyor. Bp hiç bir zaman güçsüz olmadı lafını yanıt. Süre beklemesiz dispel basıyor ve macro ile eli hareket etmeden skill vuruyorlar.

HeaveN

Üye
5425 Canım var bi Asas bana dalınca saniyeler içerisinde canım 1k kalıyo 4425 Hasar ediyo buda yalan söylücek halim yok.

Mücadele edemiyosun kendime bide 4k 2k heal atıyorum ölmemek için death valley çık görürsün asaslar kaç vuruyo görürsün. @Burtto

Burtto

Üye
5425 Canım var bi Asas bana dalınca saniyeler içerisinde canım 1k kalıyo 4425 Hasar ediyo buda yalan söylücek halim yok.

Mücadele edemiyosun kendime bide 4k 2k heal atıyorum ölmemek için death valley çık görürsün asaslar kaç vuruyo görürsün. @Burtto
Çıkıyorum merak etme , ve hala yalan söylediğini düşünüyorum yada başlangıç itemleriyle oynuyosundur. Kisa bi video çek at ta görelim hangi asas 1.5 saniyede 4 k vuruyormuş :)

Alkoer

Üye
85 cap te zaten bp nerf demektir. İlerde yeni zırh gelmesi, takı upgrade hep nerf anlamındadır bp için.

Çünkü yeni skill gelse bile isteyeceği mana bedeli yüzünden sıkıntı olur.

Diğer sınıfların hp/ def değerleri artınca zaten bp nin dmg si önemsiz kalıyor.

Ben bu stat olayını ticket attığımda oyun böyle diye cevap geldi. İnt stata hiç puan vermeyen sınıfın manası priestten fazla.

Powerslavee

Üye
75 capte olduğu gibi 85 capte de en mağdur sınıf BP olacak ne yazık ki.

HeaveN

Üye
Asas ne kadar önemliyse bp priest önemlidir bunu unutmayın asaslar parayı sadece str priest kesmek için bıcak alıp pk çıkıyolar iki taraf önemli.

Str priest kalmazsa asas azalcaktır oyunda tank bow warrior devri başlar.

Elessar

Üye
Şu yukarda yazanların hiç birine kızamıyorum. Bir ikincil ,farm için alternatif job olan bp yi dv ye entegre etmeye çalışırsanız master ölümsüzlük daha düşük ap değeriyle warriordan fazla vurdurursanız daha düşük cd ile warriordan yine fazla vurdurursanız işte böyle müşterleriniz şımarır. Priest sınıfının olması gerekeni değilde diğerine yönelirler. Mana poolu genişlemiyormuş. Ah be … int vereceksin mana pool istiyorsan. Hem str pri yapacaksın hem warriordan fazla vuracaksın hem buff ac kitap str30unu 4k healini tortureni debufunı atıcaksın. Daha sayamadığım ne özellikler bunlara karşı tek zayıf noktanız defans azmış :) gülünç duruma düştüklerinin bile farkında olamayacak kadar ne istediklerinin farkında değiller. Bp tabiki nerflenecek 85 geldiğinde olması gerekeni bu
İsterseniz 85atak skilide koysunlar ??
Mana poolum artmıyor diyen adamlara bir öneri düşünsünler. warriorun 350mana ile vurduğu skili siz neden 280mana ile vuruyorsunuz ?? Warrorun 0.8cd ile vurduğu skili siz neden 0.5ile vuruyorsunuz. Warriorun %350ile vurduğu aslında %310-320arasındaki skili (ki bu smite skili arttırıldı artırılmasına rağmen oran bu) siz neden %350-340civarında vurabiliyorsunuz ?
el cevap defansımız az :) bir öneri daha defansınızıda arttırıp warrior sınıfını kapattıralım.
Şunu öğrenin ya da öğrenemiyorsanız kabullenin bp ile pk yapamazsınız ama oyun yönetimi oyunun başında bp leri ğk yapacakmış gibi doldurmuşlar. Şimdi olmayacağını anladılar. Oyunda güç sorunu olan sınıf hala bp dir. Asas değil. İnanmakta güçlükte çekseniz bp hala olması gerekenden güçlü. Warrior zayıf asas normal

Son düzenleme:

RoXriTe

Üye
Şu yukarda yazanların hiç birine kızamıyorum. Bir ikincil ,farm için alternatif job olan bp yi dv ye entegre etmeye çalışırsanız master ölümsüzlük daha düşük ap değeriyle warriordan fazla vurdurursanız daha düşük cd ile warriordan yine fazla vurdurursanız işte böyle müşterleriniz şımarır. Priest sınıfının olması gerekeni değilde diğerine yönelirler. Mana poolu genişlemiyormuş. Ah be … int vereceksin mana pool istiyorsan. Hem str pri yapacaksın hem warriordan fazla vuracaksın hem buff ac kitap str30unu 4k healini tortureni debufunı atıcaksın. Daha sayamadığım ne özellikler bunlara karşı tek zayıf noktanız defans azmış :) gülünç duruma düştüklerinin bile farkında olamayacak kadar ne istediklerinin farkında değiller. Bp tabiki nerflenecek 85 geldiğinde olması gerekeni bu
Mana poolum artmıyor diyen adamlara bir öneri düşünsünler. warriorun 350mana ile vurduğu skili siz neden 280mana ile vuruyorsunuz ?? Warrorun 0.8cd ile vurduğu skili siz neden 0.5ile vuruyorsunuz. Warriorun %350ile vurduğu aslında %310-320arasındaki skili (ki bu smite skili arttırıldı artırılmasına rağmen oran bu) siz neden %350-340civarında vurabiliyorsunuz ?
el cevap defansımız az :) bir öneri daha defansınızıda arttırıp warrior sınıfını kapattıralım.
Şunu öğrenin ya da öğrenemiyorsanız kabullenin bp ile pk yapamazsınız ama oyun yönetimi oyunun başında bp leri ğk yapacakmış gibi doldurmuşlar. Şimdi olmayacağını anladılar. Oyunda güç sorunu olan sınıf hala bp dir. Asas değil. İnanmakta güçlükte çekseniz bp hala olması gerekenden güçlü. Warrior zayıf asas normal
Keşke insanların yazdıklarını anlasaydın. Adam diyor ki bende sabit 75 int var rogue 50 int de ve priestten çok manası var sen kalkmış dallanıp budaklandırmışssın. Çok saçma değil mi priest karakterine özgü skilleri eleştirmen ? Yok defans siliyor yok buff siliyor diyorsun ne yapsın warrior mu silsin ? Yazdıklarından anlaşılıyor ki daha önce malum oyunu oynanamışsın git biraz bp pk videosu izle bak bakalım defans silme attığında neler yapıyor bp birde gel burada dene sonra yorumunu yap.

Alkoer

Üye
Çok güzel yazıyorsun dostum.

Priest skilini 9999 mana yapalım.

Buff, db skillerini kaldıralım.

Sen asas yada warriorla bp priesti Z ile target aldığın anda bp ölsün.

Asas ve warrior int mi basıyor da mana sorunu olmuyor?

Priest neden cure yi cd li kullanıyorda asas 0 cd cure kullanıyor?

Sizin gibi sadece kendi ve oyuna bastığı parayı düşünenler yüzünden oyun bu hale geldi.

_F_G_

Üye
Bu konuda bende muzdaribim. 170 int stat puanı kullanıp üzerine takı bonuslarını ekliyorum ama warrior ve rogue ile neredeyse aynı manaya sahibim. Dahada önemlisi heal yetenekleri ortalama manamın 1/4 'ünü harcıyor. Zaten her yeteneğin cd' si mevcut. Bir hata olduğuna inanıyorum. 85 level ile umarım düzelir.

abuzer

Üye
Son derece haklı adam, server başından beri söylediğim şeyler. Mele pk sı warrior demektir oyunda son derece eksiktir. Oyun range job oyunudur. Asasların skilleri ise makul olmuş. Bp zaten farmer charıdır, pk charı olamaz. Olacaksa da farklı bir skill düzeninden build yapmalı ki, işte hem heal hem debuff ya da buff olamamalı. 4. bir skill ağacı olmalı. Bir şekilde bu oyun bir denge işi. Oyundaki son skilleri de görünce warriorun gerçek anlamda ziyan olacağı görülmektedir. Buraya ağır bir buff gerekmektedir.

Mello1993

Üye
4. Skill ağacı holy yetenekler olabilir, daha önceden de konu açmıştım. Magenin solo alternatifi olabilir. Holy skill ağacı için holy elementli stafflar eklenip, orta menzilli, alan skili olmayan büyücü olarak oynanabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt