Priest Statları hakkında

kheikubat

Üye
Arkadaşlar priest statları nasıl olmalı oyuna yeni başladım pek bilgim yok. knight da 180 int 108 str gibi birşey vardı herhalde burdada aynı mı ?

Battle priest için uygun bir silah yok. İron impact ve hell breaker benzeri silahlar gelebilir. Kılıçla hasar düşük kalıyor bi tık
Düşük lwllarda (3-15 Arasından bahsediyorum) Bir priestin tek başına kasması hatta görev yapması çok zor illaki birinden yardım almak zorunda kalıyor. bunun için ilk worm görevlerinden ilk görevleri solo yapabilmesi için güzel bir silah verilebilir
Potların pahalı olması zaten en büyük sorun
iyi forumlar

husko241

Üye
Bir de kıyafetlerde bence sıkıntı var. Diğer classlarda kıyafetler vs str 6 hp 5 veriyo mesela ama bp de +7 en düşük kıyafeti bile taksak bonuslardan da geri kalabiliyoruz. Böyle düşünüyorum şuanda açıkçası.

İyi oyunlar

HAYREDDIN

Üye
Bende battle priest oyuncusuyum birincisi defans cok az ikincisi cz ye cıktık tek atıyor herkes evet tek yiyebiliriz normal ama battle priest dediğin erken safhada tek atar tek yer ama malesef vurdugumuz damage de bi okadar düşük çok düşük vurup cok fazla damage yiyoruz böyle bir sıkıntı var battle priestte ve elimize takabileceğimiz adam akıllı item yok

Predaynx

Üye
SoothSlayer'dan Holy Maul dusmekte. Bu sanirim Iron Impact'in bir kucugu. +1'i, gorev silahi ile aynidir (resim 1). Gorev silahi ile bu esyanin +1 arasinda gram AP farkliligi yoktur.

BP sinifinin biraz geride kaldigini dusunuyorum. Evet kirilgan bir karakterdir, ama oyunda biraz asas ustunlugunun cok oldugunu hissettim. Resim 2 ve 3'e bakarsaniz, ayni seviyede ve dusuk seviyede ki asaslarin 1500 - 1800 arasi vurdugunu gorebilirsiniz. Asas'in cikardigi hasar, hp pot + heal skilli ile karsilanmiyor. Aksine heal daha gelmeden oluyorsunuz. 610 defansim, ve 2.2k canim var. Kalkani hic cikartamadigim icin def 610 (+5 kite shield mevcut). Sadece baslangic esyalarina sahip 55+ asas, tabiri caizse ufuruguyle kesiyor. Tahminimce bir asas, dual +5 shard yaptiginda tek atabilecek 2.2k cana.

BP'nin cikarttigi hasar konusunda pek emin degilim henuz. Malice'siz bir asasa 250-320 arasi vuruyorum, ve maliceli bu 540-610'a kadar cikabiliyor. Tabi karsilastigim 6 asastan sadece 1 tanesine vurabildim, cunku daha onlar dibime gelmeden oluyorum. Vurus mesafesi biraz fazla gibi Rise'da.

USKO'da, master acilsin, 62 olunsun, o zaman BP gucludur denir, ama burada o mantik calismamakta; master zaten acik (60 lvl olunca ekstra 5% defans ozelligi gelir mi bilemem).

Item olarak 3x +7 paper HP, 2x +6 paper HP, +6 STR taki set, +5 kite shield mevcut. Def: 610, HP: 2.2k, AP: 1,091.

---

Eger BP oynamak istiyorsan 73 int vermen yeterli. paper +8 gogusluk, 73 int istemekte. +8 basabilir misin bilmiyorum, ama 71 int de verebilirsin. +7 gogusluk 71 istemekte.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-04-26 at 03.08.08.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-26 at 03.08.08.jpeg
    100.5 KB · Görüntüleme: 199
  • WhatsApp Image 2021-04-26 at 02.22.32 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-26 at 02.22.32 (1).jpeg
    150.7 KB · Görüntüleme: 191
  • WhatsApp Image 2021-04-26 at 02.22.32.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-26 at 02.22.32.jpeg
    141.5 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleme:

Doctrine

Üye
SoothSlayer'den Holy Maul dusmekte. Bu sanirim Iron Impact'in bir kucugu. +1'i, gorev silahindan daha iyidir (resim 1).

BP sinifinin biraz geride kaldigini dusunuyorum. Evet kirilgan bir karakterdir, ama oyun biraz asas ustunlugunun cok oldugunu hissettim. Resim 2 ve 3'e bakarsaniz, ayni seviyede ve dusuk seviyede ki asaslarin 1500 - 1800 arasi vurdugunu gorebilirsiniz. Asas'in cikardigi hasar, hp pot + heal skilli ile karsilanmiyor, aksine heal daha gelmeden oluyorsunuz. Defansim benim 610 defansim, canim 2.2k var. Kalkani hic cikartamadigim icin def 610 (+5 kite shield mevcut). Sadece baslangic esyalarina sahip 55+ asas, tabiri caizse ufuruguyle kesiyor. Tahminimce bir asas, dual +5 shard yaptiginda tek atabilecek 2.2k cana.

BP'nin cikarttigi hasar konusunda pek emin degilim henuz. Malice'siz bir asasa 250-320 arasi vuruyorum, ve maliceli bu 540-610'a kadar cikabiliyor. Tabi karsilastigim 6 asastan sadece 1 tanesine vurabildim, cunku daha onlar dibime gelmeden oluyorum. Vurus mesafesi biraz fazla gibi Rise'da.

USKO'da, master acilsin, 62 olunsun, o zaman BP gucludur denir, ama burada o mantik calismamakta, cunku master zaten acik (60 lvl olunca ekstra 5% defans ozelligi gelir mi bilemem).

Item olarak 3x +7 paper HP, 2x +6 paper HP, +6 STR taki set, +5 kite shield mevcut. Def: 610, HP: 2.2k, AP: 1,091.
Evet tam olarak aynı şeyleri bire bir yaşadım. Detaylı anlatım için teşekkürler hocam.

70 lwl'e ulaşan arkadaş varmı bilmiyorum ama bence çok fazla int vermemek için en üst seviye kıyafetleri çoğu priest giymek istemeyecektir. Zira Rise Online'da Can defanstan daha önemli gibi duruyor.

GRANDEKİNOKS

Üye
Arkadaşlar priest statları nasıl olmalı oyuna yeni başladım pek bilgim yok. knight da 180 int 108 str gibi birşey vardı herhalde burdada aynı mı ?

Battle priest için uygun bir silah yok. İron impact ve hell breaker benzeri silahlar gelebilir. Kılıçla hasar düşük kalıyor bi tık
Düşük lwllarda (3-15 Arasından bahsediyorum) Bir priestin tek başına kasması hatta görev yapması çok zor illaki birinden yardım almak zorunda kalıyor. bunun için ilk worm görevlerinden ilk görevleri solo yapabilmesi için güzel bir silah verilebilir
Potların pahalı olması zaten en büyük sorun
iyi forumlar
Merhabalar,

Ayrı olan konularınızı birleştirdim. Lütfen tek bir konu altından yazarak devam edelim.

İyi Forumlar.

tatar889

Üye
Battle priesteki armor sorununu cozun artik atak kagidi yuzde 20 atak veriyor ataktan kisilmis anca armorda bir artis yok leather armorun goruntusu tam anlamiyla berbat bize kozmetik item almaya zorluyor sistem str priestin oynanacagi ve cok sevildigi ortada
1) Str priest icin gorevlerden str taki veriyorsunuz ancak neden silah secenegi yok?
2) Str priestin atak artirma skili yuzde 20 artiriyor buda ataktan buyuk bir azalma demek ama bunun karsiliginda armor artisi gozlenmiyor.
3) int silahlarin atagi int ile artirilamiyor solo int priest nerde nasil gorev yapacak nasil kasacak?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt