Priest Takılarına Resistance eklemeyi unutmuşsunuz :(

Pitou

Üye
@Justice Burhan bey Priest takılarına Resis eklemeyi unutmuş bence Priest düşmanı :) Takılarda 1 tane resistance olmaması çok saçma değil mi ? Bende diyorum her lr ye her Ok ' a her ayak kırma ,skeawera nasıl kitleniyorum ?

Son düzenleme:

Tolgun

Üye
@Justice Burhan bey Priest takılarına Resis eklemeyi unuşmuş bence Priest düşmanı :) Takılarda 1 tane resistance olmaması çok saçma değil mi ? Bende diyorum her lr ye her Ok ' a her ayak kırma ,skeawera nasıl kitleniyorum ?
Int verirken resist almiyo mu? priest ler :D devine ring 15 resist, longevility belt var, black soul ring var, black soul pendant var ve kalkan lari var.
Longevility belt takmiyon mu?
Black soul Ring takmiyon mu?
Resist kalkanin varmi inß Battle Shield takmiysundur:D?

Longevility Belt + Black soul Ring = 40Resist
Longevility Belt + 2xBlack soul Ring + Black soul Pendant= 65 Resist
Longevility Belt + 2xBlack soul Ring + Black soul Pendant + Roar of lion +7= 95 Resist

Zaten 100int den sonra her 2 int -> 1 resist veriyo inte göre +30-40resist geliyo intin duruma göre.

Ekli dosyalar

• Kalkan.png
    Kalkan.png
    205.4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Pitou

Üye
Int verirken resist almiyo mu? priest ler :D longevility belt var, black soul ring var, black soul pendant var ve kalkan lari var.

Longevility Belt + 2xBlack soul Ring + Black soul Pendant + Roar of lion +7= 95 Resist

Zaten int verince de geliyo resist +40-50 intin duruma göre.
Priest bir supporttur sadece kendisini değil bütün oyuncuları koruyor. Priestin bütün takılarına resis koyulması gerekiyor. Party vs lerin daha rekabetci ve daha zevkli olması için bu şart bu adam her atılan Lr ye her atılan LR OK'a , skeawera kitlenirse bundan bütün party zarar görür. Bütün Priest eşyalarına resis eklenmesi gerekiyor en azından LR

Pitou

Üye
Int verirken resist almiyo mu? priest ler :D devine ring 15 resist, longevility belt var, black soul ring var, black soul pendant var ve kalkan lari var.

Zaten 100int den sonra her 2 int -> 1 resist veriyo inte göre +30-40resist geliyo intin duruma göre.
Defans ağırlıklı daha iyi kalkanlar , beltler , pendantlar varken neden o gösterdiğin itemleri takayım ki ? Ben bu resisleri Mageden partylerden korunmak için değil ben bu resisleri mele ekiplerden korunmak için istiyorum. Mele ekibin Lr magesinin kitlemesinden , Okçuların Lr okundan , Warriorlerin Skeawerinden korunmak için istiyorum . Senin saydığın eşyalar tamamen mage ekiplere yönelik sen beni tamamen yanlış anlamışsın ve yanlış yorumlamışsın.

Hadi diyelim ki mage partylerden de korundu FR resis felan aldı. Korunsun ne olacak Priest bu İnt priestin biraz hayatta kalmasının kime ne zararı olabilir ki . Priest gibi bir party karakterine hiç resis koyulmaması bana çok saçma geliyor.

Son düzenleme:

Tolgun

Üye
Priest bir supporttur sadece kendisini değil bütün oyuncuları koruyor. Priestin bütün takılarına resis koyulması gerekiyor. Party vs lerin daha rekabetci ve daha zevkli olması için bu şart bu adam her atılan Lr ye her atılan LR OK'a , skeawera kitlenirse bundan bütün party zarar görür. Bütün Priest eşyalarına resis eklenmesi gerekiyor en azından LR
Ozaman lr direk cikarsin lar :D, iteme de gerek yok base stat olar 200 resist olsun hic kit yemesin, suan itemler var priest icin lr ye karsi.
Bi yerden kiscan bu da oyuna reng katiyo en fazla defans, hp, resist her itemle olmiyo.

MaRaKeSH

Üye
Rise online da priestleri çöp giymeye iten temalar düzeltilmediği sürece intelligence aldığın resist diye bir şey yok kardeşim. Çok büyük dengesizlikler var kalkan takarsın defansı az yada hp düşürür inte dönersin canın yarı yarıya düşer priest zaten ayakta kalamıyor. 1 asas gelip partiyi tutan priesti kesebiliyorsa biz hangi resistten hangi stattan bahsediyoruz

Alkoer

Üye
Defansif priest adı üstünde tek olayı defansif olmak. Ama uniq takısında str var resist yok.

Takılar rakamsal olarak zaten saçma birde gerekli özellik yok. Kalkanla birlikte takabileceği tek el silah yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt