Priest Ve Rogue Sorunu

Tony Montana

Üye
Priest oynuyorum ve asasta bu sıkıntı var durup heal atarken 3. Kez durduğum yerde heal atmıyor bug a giriyor aynı şekilde +++ac falan atarken de bu sorunu yaşıyorum heal atıp w veya s ye basıyorum öyle tek tek heal atmaya çalışıyorum bu konu ile de ilgilenirseniz sevinirim..

husko241

Üye
ayrica diger bufflari bilmiyorum ama bolster tek seferde islemiyor. 3 kez filan atmak gerekiyor partinin tamamina gitmesi icin

GAGS1925

Üye
evet bende priest oynuyorum aynı sorunu yaşıyorum heal atarken birden kitleniyor sanki lr mage size staff atmışta kitlenmişsiniz gibi heal atmıyor kaç kere adamı yatırdım heal atamadım diye buff ac atarken basıyorum el kaldırıyo ama adama gitmiyor

Jackass

Üye
+1 dash adrenalin vs gibi şeyleri basarken skili sonuna kadar beklıyoz bide 1sn sonra basıyor. Aşırı yavaş

Bosslord

Üye
Okçularda önünde tümsek varken skili canavara gönderemiyor failed vermiyor skil atmış gibi boşuna mana yiyor vuramadığım skilin manası gidiyor.Ayrıca canavarlar hareket halindeyken oklar gitmiyor sürekli boşa at gidiyor okun canavarı takip etmesi gerekmiyor mu ? Okçuya bir düzenleme gelmeli !!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt