Priestler nasıl level kasacak?

Alkoer

Üye
Daha neler. Priest dvye çıktığı gibi pt isteği yağıyor. Bir tane açıkta kalan priest görmedim. Eğer sorun yaşıyorsan bana ulaş, 24 saat exp kasacağın bir ortama sokacağım seni.
Ben de priestim ve inanılmaz derecede sıkıntı çekiyorum party bulmada. Mage yada melee partide gayet tecrübem var. 53lv im

Bright Lord

Üye
Konu sahibinin sorunu aslında oyunun sorunu , slotta saatlerce durmaya dayalı exp sistemini tamamen kaldırmaları gerekiyor.1 den max level a görev ile gidilmesi gerekiyor.Bu şekilde herkez açısından en sağlıklısı olucak.

Human

Üye
Yani ne bileyim Priest 12 level skili grup 250 heal basıyor, bir sonraki grup heal skili 56 levelde açılıyor 1000 can basıyor. Arada neden bu kadar uçurum var mesela? neden 250'den 1000'e atlıyor ortada 500 vs. yok? öyle bir şey olsa en azından heal makrosu bırakırız bizde. Grup 1000 skiline level yetmiyor yine makro bırakamıyoruz :D

semihelitas

Üye
Canım kardeşlerim, bakın ben sabah 9'dan bu saate kadar soothsayer slotunda heal atıp, buff veriyorum saatlerdir elimle partimi ayakta tutuyorum ancak benim haricimde herkes 10 dakikada bir rprsini kontrol ediyor ve makroyla oynuyor. Az önce ben yorulduğum için slotumu farklı bir prieste devredip oyunumu kapattım, ben makro kullanamadığım için diğer insanlardan geri kalıyorum ve ekstra olarak hayvan gibi yoruluyor olmam da cabası. Siz neyin boşunu yapıyorsunuz ayıptır sorması? oyundaki herkes makroyla kasılırken genie istiyor olmam kadar daha adil ve doğal bir durum söz konusu olamaz. Ben yorulduğum için partimden çıkmak zorunda kaldım benim haricimde herkes makrosuyla saatlerce kasmaya devam edecek o slotta.
Buna katılmayan Priest oynamiyodur, macroya bırakan Warrior veya Roguedir.

Zayk0

Üye
Bende priestim melee partylerin kutu kavgasından küçük skilll vurmasından dönmeyen slottan sonra ölen charlardan bıktığım için bundan sonra melee ptye girmiyorum sadece mage pt arıyorum. mage ptde yoksa level kasmıyorum zaten

BlackAlistar

Üye
yok hocam mümkün değil mesela ben solo oynuyorum clan işlerini pek sevmem priestim ne dv de nede normal haritada hiç sıkıntı olamadı ben townda beklerken en az 4-5 farklı kişiden istek geliyor çok ciddiyim parti seçiyorum harpy falan atanlara gitmiyorum.

bence ufak bir hata yapıyor insanlar sanırım slotlara gidip parti arıyorlar o yuzden uzun süre yer bulamıyorlar , slotlara gitmeyin hocam townda bekleyin :) parti baskanları eksilen olursa zaten towndan oyuncu tamamlayıp organize oluyor. Veya genele mesaj yazıyorlar.

ama yinede farmların kolaylastırılması taraftarıyım yeni oyuncular ilerde zorlanabilirler.

Son düzenleme:

Zbam

Üye
Canım kardeşlerim, bakın ben sabah 9'dan bu saate kadar soothsayer slotunda heal atıp, buff veriyorum saatlerdir elimle partimi ayakta tutuyorum ancak benim haricimde herkes 10 dakikada bir rprsini kontrol ediyor ve makroyla oynuyor. Az önce ben yorulduğum için slotumu farklı bir prieste devredip oyunumu kapattım, ben makro kullanamadığım için diğer insanlardan geri kalıyorum ve ekstra olarak hayvan gibi yoruluyor olmam da cabası. Siz neyin boşunu yapıyorsunuz ayıptır sorması? oyundaki herkes makroyla kasılırken genie istiyor olmam kadar daha adil ve doğal bir durum söz konusu olamaz. Ben yorulduğum için partimden çıkmak zorunda kaldım benim haricimde herkes makrosuyla saatlerce kasmaya devam edecek o slotta.
Adama gereksiz yüklenilmiş. Wariror ve rogue full macro ile kasarken priest heal nedeniyle pc başında köle giib durmak zorunda. Ya hepsinde macro kalksın yada priesttede böyle bir imkan gelsin diyor ki adam haklı.
Aynen bir priestler elle oynuyor biz warriorlar roguelar mageler hep makroyuz.

madebodom

Üye
Clanımdaki tüm okçu ve warriorlar macrodur. Adamlar neler neler yapıyor görseniz oha dersiniz. Ben ise pc'den gözümü ayırmadan lavaboya bile giderken 2dk idare edin geliyorum diyerek ayrılıyorum.
Söylemek istenilen şey şu; exp kasılan slotların %80ında macro şuan hala mevcut. Fakat priestler gözlerini bile kırpamıyor. Warrior oçku bpler vs gün içerisinde gidip rahat rahat yemek vs yerken priestler yemek bile yiyemiyor çünkü heal atmadıkları zaman adamlar afq macro oldukları için pt yatıyor.
Gönül de ister istemez buna özeniyor ne yazık ki hak veriyorum ..

Şarapçıoğlu

Üye
Genie gibi bir şey gelirse oyunu net bırakır büyük bir kitle. Umarım öyle saçma bir hareket yapmazlar.

madebodom

Üye
Genie gibi bir şey gelirse oyunu net bırakır büyük bir kitle. Umarım öyle saçma bir hareket yapmazlar.
Kim niye neden bıraksın abicim herkes zaten +60 şuan geriye kalan kitle de alır geniesini rahat rahat takılır neden bu tarz bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

CoinSco

Üye
Oyuna ilk başlayanlar makro ile kastılar kasacakları kadar şuanda engellemeler geliyor. Genie gibi bir sistem gelmezse kimse eliyle exp kasmaz kusura bakmayın yani yeni oyuncu da gelmez geldiği gibi gider. Milletin işi gücü var herkes bütün gün evde oturmuyor akşam işinden gelen adam oturup elleriyle slotmu kesicek yapmayın :D

Son düzenleme:

Laragon

Üye
Koxp açan priestleri insanlar ptden atmadığı sürece elle pri oynayanlar lv atlayamayacak :D yani adamlar perfect buff veriyor, sonsuz oyundalar, afk dertleri yok... Neden beni alsın ki ptye? Koxp çözülmeden pri oynamak büyük zaman kaybı.

KoryS

Üye
biz warriorlar olarak tanıdık veya tanımadık partilere öncülük yaparak

Toxic

Üye
:D kardeşim sen minecraft mı yönelsen acaba ?

Şarapçıoğlu

Üye
Makro ile koxp'u ayırt edemiyorsunuz diyeceğim ama makro "mükemmel heal/buff" atamaz. Apaçık yalan söylüyorsunuz şu anda. Yok kardeşim genie falan yok. Emek vermeyecekseniz boşa kasmayın. KOPvP sunucularına çevireceksiniz saçma sapan önerilerinizle.

Laragon

Üye
Makro ile koxp'u ayırt edemiyorsunuz diyeceğim ama makro "mükemmel heal/buff" atamaz. Apaçık yalan söylüyorsunuz şu anda. Yok kardeşim genie falan yok. Emek vermeyecekseniz boşa kasmayın. KOPvP sunucularına çevireceksiniz saçma sapan önerilerinizle.
Ayırt etmek zorunda değilim ya güzel arkadaşım. Saçma sapan önerilerimi de okumak zorunda değilsin. Her ama her konuda saçma sapan savunma yapmanı anlayamıyorum. Din gibi bağlanmanı anlıyorum ama inan bana umurumda değil. Benim gördüğüm tüm ptlerde ki priestler botla oynuyor oyunu. Bak gerçekten inana bana GRAM UMURUMDA DEĞİL. Adı koxpmuş, adı makroymuş, adı 7x miş... Bu adam pc başında değil. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ama hile açıp oynuyor insanlar.

Senin oyunu sevmeni anlıyorum, her yorumumda da bu tarza aşina olmadığımı belirtiyorum. Gidip kendin gibi düşünen insanlarla muhatap olabilirsin rahatsızsan. İşte senin gibi insanların ptlerine girmek için yazı yazmaktan hoşlanmadığım için oyunu eleştiriyorum zaten. "Koxp ile Makroyu ayırt ediyorsunuz" etmem gerekiyor mu? Benim yalan söyleyeceğimi iddia etmek yerine herhangi bir ptye gelin benimle, chatten gönül rahatlığı ile insanlar elle kasmadıklarını yazıyorlar.

Daha okuduğunuzu anlayacak kapasiteniz yok, vermediğim öneriyi beğenmiyorsunuz. Öneri falan veren yok, hile ile oyun oynayanlar ptlere alınırsa hilesiz oyuncular oynayamaz cümlesi öneri değil. Hile olmadığını düşünüyorsanız düşünmeye devam edebilirsiniz ama bana yalancı deme hakkına sahip değilsiniz.

Pollyanna olmadığınızı varsayarak konuşuyorum, bu oyunda hile yok diyecek kadar körleşmişseniz size vahiy gelse yine akıllanmazsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt