GizliPriest
Üye

61 skillini %250 hasar yapıp 70 skillini buffladik duzeltik diye bizimle dalga geçiliyor bunu görmezden mi gelmemiz gerekiyor ?
Komik ya 50lvl skilli ile aynı dmg yapmak M1 skilliÜvey evlat Battle Priestlerin master 1 skillini 50 lvl skilliyle aynı damage e düşüren yönetime teşekkürler m10 m1 alayını nerfleyin str aarvad myth i da nerflersiniz birdaha ki yamada sonra rprsi gelen mageler Rpr yapmadan slotları dönmeye devam ederler mana basmazlar duvarların içinden vururlar yazık
aynn kardeşim dv nin %98 i battle priest bu yazı senin oyunla ne kadar alakalı oldugunu gösteriyor yaptıgın yorumuda ona göre dikkate aldık merak etme senşükürler olsun artık BP lere önlem alınıyor oyunun %98 i bp prieste dönüşmüştü artık belki başka jobları da oynamayı dener insanlar
Bence herşey olması gerektigi gibi şuan , 65 patch inde bela olmuştunuz.Birazda siz ağlayın ....
Maalesef bu tarz insanlar kıskanç ve hasetler. Ben oyunun başından beri BP ile oynadım sürekli BP'leri nerflediler. Ama bu sonuncusu artık kabak tadı verdi. Hayır 70 skilinin artırmak varken 61 i düşürmek neden? Madem düşürüyorsunuz o zaman manayı da düşürün. BP'ye karşı iyileştirme olana kadar oyunu bırakıyorum. Ben kendim oyunu bırakamıyordum zaten sağ olsun oyun yöneticileri bırakmam konusunda çok yardımcı oldular. Tebrik ediyorum (!)Bence herşey olması gerektigi gibi şuan , 65 patch inde bela olmuştunuz.Birazda siz ağlayın ....