priestte und varmı

melih42

Üye
arklar und varmı hp paper elbiselerle und alınıyor biliyorsunuz bunlar para edermi +7 +8 filan und yoksa yani bunlar işe yaramaz heralde basacağımda ondan soruyorum biz solo fakir içekapanık antisosyal diğer insanlarla takılınca rahatsız olan insanlarız böyle ufaktan farm atıyoruz o yüzden soruyorum sağolun

melih42

Üye
trol değil arklar ben bipolar hastasıyım ve okb yani yaaşamam mucize o yüzden dalga geçmeyin

Golgomath

Üye
yüzde 50 und var hocamda kimseye atıldıgını görmedim ilerde o hp setler değerlenebilir şuan herkes daha temel ihtiyaçlarını karşılıyor

TheJimmyQ

Üye
arklar und varmı hp paper elbiselerle und alınıyor biliyorsunuz bunlar para edermi +7 +8 filan und yoksa yani bunlar işe yaramaz heralde basacağımda ondan soruyorum biz solo fakir içekapanık antisosyal diğer insanlarla takılınca rahatsız olan insanlarız böyle ufaktan farm atıyoruz o yüzden soruyorum sağolun
şuan '' 65 cap '' için gereksiz olduğunu düşünüyorum 2 k buff ile daha iyi sonuçlar alıyorsun ve attığınız '' DB '' skili ile oyundaki en yüksek canlı karakterin canı 1200-1500 seviyelerine düşüyor damagelere baz aldığımızda 65 görev itemli bir warrior '' DBLİ '' bir karaktere 400 civarı vuruyor yani ortalama 3 vuruyor diyebiliriz tek karakter bunun toplu fightlarda etkisi görülebilir ama devamlı buff dağıtmak da zor iş 70 cap ile iş yapacaktır fakat 65 cap için bence mantıksız..

ayrıca rogue karakterinin sawage skili ile direk tek attığını da unutmamak lazım :D ( dbli)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt