Pro Okçuları buraya alalım.

Pk için Hangi itemi Tercih ederdiniz?

• +7 Vixen

• +7 Bluewing

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TryToStayAlive

Üye
Herkese merhaba.

Size sormak istediğim bir konu var. Sizin için pk da ap mi yoksa saldırı mesafesi mi önemli? Diğer soru siz pk da 115 ap li, 36 saldırı mesafeli +7 vixen mi tercih ederdiniz yoksa 109 ap, saldırı mesafesi 38 olan +7 Bluewing i mi tercih ederdiniz ? Nedenleriyle seviyeli bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Adv3NN

Üye
Herkese merhaba.

Size sormak istediğim bir konu var. Sizin için pk da ap mi yoksa saldırı mesafesi mi önemli? Diğer soru siz pk da 115 ap li, 36 saldırı mesafeli +7 vixen mi tercih ederdiniz yoksa 109 ap, saldırı mesafesi 38 olan +7 Bluewing i mi tercih ederdiniz ? Nedenleriyle seviyeli bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
range olayı calışmadıgını biliyorum galiba vixen tercih edilirdi

GokoZero

Üye
2 metrenin lafini etme knka en yuksek ap hangisiyse onu tak gec
okçuları tek zorlayan sınır mageler olduğu için ve magelerin menzili gereksiz uzun oldugu için menzil okçularda oldukça önemli bence. tabi party deki herkeste olması lazım bw nin :) 2 metre büyüktür 6 ap den bence :) yani bluwing :)

samess

Üye
Boşver bunları kardeşim tak +8 swift shooter bazuka gibi silah, yarın öbür gün soulbound çözülür vixen piyasası normale gelirse al onu da kullan :) bire bir aynı hasarı çıkarıyor

C.Brigante

Üye
Vixenle bluewing ayni seviye silahlar degil fiyatlari da yakin bile degil. Fiyat onemli degilse tabiki vixen her anlamda daha iyi, bluewing mi heartseeker mi desen anlarim ama bence vixen tartisilmaz.

HeaveN

Üye
Vixen 65 lvl silahı en iyisi şuan hızlı combo atarsın.
- Üzerinde çalışma devam ediyo bildiğim kadarı güçlenir.

Bluewing pek kullanmadım çok seri olmadını söylüyolar kullananlar.

TryToStayAlive

Üye
Vixenle bluewing ayni seviye silahlar degil fiyatlari da yakin bile degil. Fiyat onemli degilse tabiki vixen her anlamda daha iyi, bluewing mi heartseeker mi desen anlarim ama bence vixen tartisilmaz.
aynı seviyede olmadıklarını biliyorum, soru zaten o da değil. soru mesafe mi yoksa ap mi önemli pk da.

Tolgun

Üye
range olayı calışmadıgını biliyorum galiba vixen tercih edilirdi
Range oklarda calisiyo
melee silahlarda problem var
0.9 (Falchion) -> 0 range gibi vuriyo
1.3 (Mino, ...), 1.5 (...), 1.8 (War Sythe, ...) -> 1 range gibi vuriyo
2 (Brutaler, yesil silah, ...) -> 2 range gibi vuriyo ve calisiyo
rounding error var galiba

Oynuo

Üye
+8 bluewing ve +7 vixen yakın dönemde kullanmış biri olarak pk da tabiki 119 ap li bluewing güzel iş yapıyordu lakin rakip yaklaşana kadar. Rakip yaklaştığında veya farm yapmaya çalıştığınızda silah tamamen çöp durumda. +8 swift ve +7 vixen şu an için güzel itemer. Vixen ileride flame damage düzenlemesi ile daha fazla vurabilecek bir silah gibi duruyor şu an. Swift bowun avantajı ise 190 dex verip kalanını hp abanıp çok rahat şekilde grup ile farm yapabilirsin. Vixenin bir güzelliği de ERKEN ERİŞİMDEN bir çıkamadık ben erişime erişmeden oyunu bırakcam dersen +8 e atarsın. Güzel bir roco token karşılığı nft olarak satar uzaklaşırsın.

Barljix1912

Üye
okçuya hp ve savunma giy içinden geçersin, tabi skilleri güzel kullanabilirsen ap pek önemli değil benim görüşümce.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt