Protean 5 sunucu çoğaltılıcakmı ?

HeaveN

Üye
selam arkadaşlar yan char kasıyorum priest mage protean gezerken insanlar dolaşırken gördüm zor durumda oldunu özellik protean dediğimiz stootsayer kasmaktayız ama
oyunda 5 sunucu var slot hepsi dolu kasılmakta şimdi diyceksiniz büssürü slot var bütün slotları gezdim harpy kimse kasmıyo oracle desen bomboş yanından bile kimse geçmiyo
sunucu protean 9 çoğaltılıcakmı hem insanlar kasar onun harici harpy clan kasıyo toplu kesiyolar oracle desen exp vermiyo ve kesen yok olur 65 lvl str pirest ezikleri kasıyo sizi almaz zaten
sunucu çoğaltılması gerektiğini düşünüyorum slotlar bu yüzden yetersiz kalıyo bence hagard 3 sunucu var venom golem hep dolu kesmek istesek tehdit ediliyoruz yada kavga küfür çıkıyo ortaya.

tigger

Üye
Arkadaş biraz nokta virgül vs. kullan. Ne dediğin anlaşılmıyor. Türkçeyi düzgün kullanmamak forumdan yasaklanma sebebi olmalı.

MaRaKeSH

Üye
bildiğim bir sürü exp klan var birine dahil olursan çok kolay kasılırsın. hem bir kaç da arkadaş edinirsin etkinlik iyidir.

HeaveN

Üye
@MaRaKeSH aynen o kolay genel olarak paylaştım herkes için yetersiz sunucu 5 az geldi bana çok dolanan görüyorum sonra parti bulamayıp çıkıyolar

MaRaKeSH

Üye
@MaRaKeSH aynen o kolay genel olarak paylaştım herkes için yetersiz sunucu 5 az geldi bana çok dolanan görüyorum sonra parti bulamayıp çıkıyolar

sonuç itibari ile her channel biraz daha lag demek. ben oyunda ex kasamıyorum diyen arkadaşlara pek inanamıyorum. parti fullse sıra beklersin biz cok sabırsızız toplum olarak. bazı şeyler kolay olmamalı zaten

HeaveN

Üye
oyun zaten açılırken 9 sunucu başladı oda var şuan başlarda gibi tutum yok düşüş var ama oracle bile ful doluydu eskiden 5 sunucu yetersiz exp geçtim farm atamıyosun
her farm slot adam var

HeaveN

Üye
bana göre 5 sunucu yetersiz rise online gibi oyunda en azından 7 çıkması lazım herkesin görüş farklıdır senin ki öyle tabi oda doğru sıra bekleme gelirsek millet oto kasıyo sayerde nasıl sıra beklicen çıkmıyo kimse 4 saat beklemek boş boşsa şansa giriyosun çoğu kişi büssürü sunucu değişiyo parti arıyo bunları hep görüyoz

MaRaKeSH

Üye
farm slotları ile ex slotları genelde aynı değildir. hem exi fazla verecek hemde drop imkanı olacak kafasından çıkmalıyız. siena çok uygun exp kasmaya, hadard da öle ex veren slot çok yani farmerlarında uğramadığı. hiçbir şey yoksa harpy quenni öneririm

HeaveN

Üye
herkes görüş farklıdır ben sadece sunucu yetersizliği paylaştım gördüğüm için iyi oyunlar

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Çok fazla sayıda sunucu düşünülmüyor, 5 sunucudan 1 - 2 tanesinde bakım varsa 6-7 açılır ardından kapatılır.
Uzun süreli açık kalmaz, oyun ve oyuncu dengesini gözetilerek düzenleniyor.

birol2003

Üye
Lunaskarda da durum farklı değil ama çözümü sunucuyu çoğaltma'da bulmak yanlış olur, SS de insanların kasma istemesinin sebebi büyük çoğunluğun makro v.s. kullanımından kaynaklı güvenli olduğu için oralar hep full, 59+ oyuncuları partilerinize almazsanız herkese yetecek kadar yer olacaktır, benim gözlemim partilerin lvl dağılımı 59+ oyuncular daha fazla.

Hiç bir parti bulamıyorsan SS lerden birinin kenarında oturup partiyi kendin toplayıp Harpy kesebilirsiniz Raven Harpy de azımsanmayacak kadar exp verir ama makro işi orada da yaş elle oynaman lazım ayakta kalman için. Centaur da fena exp vermez orayıda deneyebilirsin, hiç bir şey yapamadım git biraz farm takıl, tekrar turla mutlaka bulursun. Ama önce kendine oyun için ayırdığın zamanla eş olan bir arkadaş topluluğu bulman faydalı olacaktır.

HeaveN

Üye
@BEARFACT teşekkürler anladım oyuncu durumuna göre yoğunluk daha çok artınca 2 sunucu 6 v 7 aktif ediliyo duruma göre beklediğim cevapbuydu sağol

MaRaKeSH

Üye
yanlış anlamışsın bakıma alınırsa sunucular 6-7 aktif edilyor diyelim 5-6 bakıma alındı ozaman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt