Protean Harita Crash Hatası Yardım (Video Çekilmiştir)

FideSMaN

Üye
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 3 Haftadır Bu Hatadan Dolayı Kafayı Yedim Sürekli Çözüm Aradım. En Son Çare Video Çekerek Anlatmak istedim. Videoda Anlatmış Olduğum Hatanın Çözümünü Bilen Oyuncu yada Yetkililerden Bilen Varsa Yardımcı Olabilirlerse Çok Sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Konuyu teknik ekibe ilettim, bir bilgi aldığım zaman ekstra bilgi vereceğim size.

FideSMaN

Üye
Çok Teşekkür Ederim İlginiz İçin Bilgi Bekliyorum Teşekkürler.

FideSMaN

Üye
konu güncel arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen can sıkıcı bir durum.

FideSMaN

Üye
Konu Güncel @BEARFACT sayın yetkilim yokmu bir gelişme bilgi vereceginizi söylemiştiniz haber bekliyorum ben hala hatırlatayım dedim :)

cebraaa

Üye
sen oyunu yüklerken , dosyalarında sıkıntı olmuş olabilir , bi repear et

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Lütfen Oyun kapalı durumdayken Launcher üzerinde bulunan BAŞLA butonunun hemen altında olan Dosya Kontrol yazan butona 1 defa tıklayıp, dosyaların doğrulanmasını bekledikten sonra tekrar giriş yapıp deneyebilir misiniz ?

FideSMaN

Üye
Merhaba,

Lütfen Oyun kapalı durumdayken Launcher üzerinde bulunan BAŞLA butonunun hemen altında olan Dosya Kontrol yazan butona 1 defa tıklayıp, dosyaların doğrulanmasını bekledikten sonra tekrar giriş yapıp deneyebilir misiniz ?
Bunların Hepsini Yaptım Kontrol Yapıyorum Herşey Yerinde Sanırım Sizin Bir ara forumda açtıgınız olaydan dolayı atıyor. işlemcim amd 3900x ekran kartım nvdia rtx 2070super bunun bir çözümü yokmu acaba ? Bilgisayara format attım yeniden kurdum gene olmuyor.

Vioneeraa

Üye
ramlerini çıkartıp bir silgi yoluyla giriş kısımlarını temizlemeni tavsiye ederim aynı işlem ekran kartı ve m2 ssd icinde geçerli gerekli youtube videosu bulunmakta ordan bakarak yapabilirsin

cebraaa

Üye
555555
Bunların Hepsini Yaptım Kontrol Yapıyorum Herşey Yerinde Sanırım Sizin Bir ara forumda açtıgınız olaydan dolayı atıyor. işlemcim amd 3900x ekran kartım nvdia rtx 2070super bunun bir çözümü yokmu acaba ? Bilgisayara format attım yeniden kurdum gene olmuyor.
hımm farklı bir oturum açıp , oraya rise ı yukleyip deneyin bence olmazsa bilmiyorum, render problemi gibi görünüyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt