Protean Kingdom Ve Lunaskar Kingdom Boss Spawn Yerleri Resimli Tam Liste

SmokerTR

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Priest
İyi günler cümleten sayın Rise Online World sakinleri. oyuna yaklaşık 3 ay önce başladım. ilk başladığım günden itibaren ufak ufak Protean Kingdom'da ve Lunaskar Kingdom'da aynı olan Undead Skeleton ve Undead Champion boss'larını takib ettim. yetişebildiğim kadar tabi. günde 8 boss düştüğü için takibi zor oluyor bilginiz olsun. 500 e yakın boss kestim ( solo ve klanım olarak ) Toplamda 2x divine 1x elven 1x gloom v.b (epic takıları saymıyorum ) B.D.P curse belt veya Lionheart almak nasip olmadı. yaklaşık 2 3 hafta önce takibini bıraktım. balık tutarken filan denk gelirse arıyorum kesiyorum. yoğun çabalarım ve araştırmalarım sonucunda neredeyse bütün spawn noktalarını milimi milimine öğrendim ve HARİTALADIM. Bu haritayı ve arama yöntemlerini burada paylaşıp sizleride bu çukura çekmek istiyorum :devilish: Hadi boll droplar dilerim harita aşağıdadır. Uyarı lunaskar kingdomdada neredeyse aynı yerlerde çıkmaktadır.

Not : Bazı arkadaşlar bana çok küfür edecek biliyorum. ekmeği haline getirenler var ama paylaşıyorum ne yapabilirsiniz ki nasibi olan alsın
Önemli Not : skeleton boss'u tek keserken sıkıntı çıkartmıyor. ama Champion boss'u hem seri vuruyor hem 2 2.5 civarı vuruyor bilginiz olsun
Protean Boss Mark.jpg

Boss'lar spawnlandığında bu şekilde PK-1 ve LK-1 kanallarında uyarı vermektedir.
bm.png

Bosslarımızda bu şekilde görünmekte.
Ekran görüntüsü 2026-03-03 161555.jpg

Not : daha çok resim vardı. attım foruma ama nedense 1 gün sonra siliyor.
image.png

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt