Oyuncu Arıyorum Protean MageS Klanı Mage ve Priest Öncelikli

niyesuH

Üye
Merhaba Arkadaşlar lvl ve oyun süresi fark etmeksizin Mage ve Priest öncelikli oyuncu arkadaşlar arıyoruz.

Klanımız yeni olduğu için toplanıp kurallarımızı,hedeflerimizi ve görevlerimizi hep birlikte kararlaştıracağız.

Argo,Küfür gibi insani değerlere zarar vermeyen (Klan içi veya Oyunda) arkadaşları bekleriz. Şuanki klanda bulunan arkadaşlarımızın arasında Bayanlar ve Evli Yaşını başını almış kişiler olduğu için en katı tek kuralımızdır.

Klanımız mage klanıdır ama yaşını almış kendini bilen Öfkesine,Sinirine,Egosuna yenik düşmeyen her job a kapımız açıktır.

Arkadaşlar her şey bir yana bu bir oyundur ne egomuz var nede bencilliğimiz herkes emek veriyor emeğinin karşılığını bir şekilde alıyor ama az ama çok biz klan içinde bu emeği eşit şekilde dağılımını sağlamaktan yanayız. Exp pt veya Farm pt de klanca haraket ettiğimiz sürece 1 lirada gelse 100 kişi emek verdiyse 100 e bölünecektir. Gruplaşma veya Kemik Kadro olmayacaktır. Bizler için eski yeni yoktur herkes eşit ve değerlidir.
Kalın sağlıcakla MageS Clanı

İletişim için ister burdan Msj atın isterseniz oyun içinden

Caranthir MageQueen

Discord https://discord.gg/9eakdH69Hu

Son düzenleme:

debbar

Üye
selam aleykum hayırlı geceler hocam ben bu oyuna başamak istiyorum ama bir sorunum var oyunu indirdim karekterimi kurdum ama daha ilerisini acmıyor oyun giremiyorum 2saat yukleme yyapıyor giriş için ama girmmiyor bu konuda bana yardımı olurmusunuz hocam

niyesuH

Üye
selam aleykum hayırlı geceler hocam ben bu oyuna başamak istiyorum ama bir sorunum var oyunu indirdim karekterimi kurdum ama daha ilerisini acmıyor oyun giremiyorum 2saat yukleme yyapıyor giriş için ama girmmiyor bu konuda bana yardımı olurmusunuz hocam
hocam pc hdd den olabilir ram veya işlemci yetersiz olabilir. rehberler bolumun de performans arttırma diye konu var oraya göz atın isterseniz

SessizCogunlugunSesi

Üye
Öncelikle sistem gereksinimleri karşılıyormu pc ona bak. Karşılıyorsa ne hatası olıyorsun onu öğren ,o konuda forumda bayağı bir bilgi var.Yükleyip açamıyorsan ekran kartı driverini güncelle,ekran kartın yeterlimi bunu araştır.Dar boğaz var varmı?bir sürü sebebi olabilir.İlk önce girerken ayarlardan görüntü ayarlarını mümkün olduğunca düşük tut.Kg

Scl

Üye
Klan için iletişime geçmek isterseniz şu an oyundayım bana yazabilirsiniz. MageQueen

Son düzenleme:

Scl

Üye
Klan arayan mage ve priest arkadaşları bekliyoruz.

niyesuH

Üye
Şuan 10 kişi olduk. Akşamları exp parti kuruyoruz gelemek isteyen arkadaşlara kapımız her zaman açıktır.

McMAXOR

Üye
+53 level mage oldu :)

Hocam selamlar 47 level bir mage 51 level bir priestim var yeni başladım premi alıp , Varsa clana alım birlikte oynamaktan mutlu olurum . Paylaşımcı , herşey benimm demeyen eşit bir mage clan hayalim belkide gerçek olacak :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Scl

Witch_King

Üye
Oyuna bakış açınız güzel. Hırs yapmadan egoya yenik düşmeden bunun bir oyun olduğunu unutmadan oynamak çok önemli. Bir kaç klan denedim ama seviyesizdi hep. Denk gelirsek katılabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Scl

niyesuH

Üye
Hocam selamlar 47 level bir mage 51 level bir priestim var yeni başladım premi alıp , Varsa clana alım birlikte oynamaktan mutlu olurum . Paylaşımcı , herşey benimm demeyen eşit bir mage clan hayalim belkide gerçek olacak :)
olur hocam aramızda sizleri görmek onur duyarız. akşamları online olup exp pt kuruyoruz.

niyesuH

Üye
discord linkini sınırsız yaptık dostlar ısteyen katılabılır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt