Protean Mı Lunaskar Mı

JQK33RR

Yeni Üye
Arkadaşlar Daha Oyunu Yeni Kurdum Yeniyim Anlayacağınız Gibi Şimdi Proteanmı Daha Etkili Yoksa Lunaskar Mı İkilemde Kaldım Yardımcı Olacak Arfkadaşlar Şimdiden Teşekkürler !!

aslain

Yeni Üye
Protean, yüzyıllardır ayakta duran bir imparatorluk, Aarvad dünyasında disiplin ve uyumun sembolüdür. Gelişmiş mimarileri ve estetik anlayışlarıyla yaşam ve ölüm döngüsü ile mükemmel bir uyum içinde yaşamak, Proteanlar için her zaman bir gurur kaynağı olmuştur. Protean, uygarlığın son seviyesidir.

Lunaskar, ölümlü olmayı seçenlerdir, çünkü ikinci bir hayat yaşamak geçmiş hayatlarında yaşadıkları kayıpları, suçları ve pişmanlıkları hatırlatır. Proteanların aksine disiplinden hoşlanmazlar, herhangi bir yasaya veya kurala göre yaşamayı reddederler.

Irklar arasında etki farkı yok. Hikayelerini okuyup kendin karar vermelisin.

DeadLegion

Üye
Pkya cikmak ve etkinliklere katilmak istiyorsan kalabalik olan irki sec etkinlikleri daha kolay kazanirsin. Eger ben sadece yeni serverlar acilana kadar oynayacagim diyorsan kalabalik olmayan irki sec bos slot bulup farm yapma imkanin olsun. Hikayelerini oku demis arkadas da bence onlar oylesine yazilmis seyler.

FEROBERTOTV

Üye
Oyunu hikayesine göre oynayacaksan lunaskar. Eğer kaos olsun istiyorsan hangi ırk çok ise orası .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt